دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 آبان 1395 - 10:00
با امضای تفاهم‌نامه

دفاتر استانداردسازی در واحدهای دانشگاهی استان گیلان گشایش می‌یابد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و مدیرکل استاندارد استان گیلان تفاهم‌نامه همکاری فی مابین و راه اندازی دفاتر استانداردسازی در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان را امضا کردند.
کد خبر : 135198

به گزارش خبرنگار آنا از رشت، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در نشست مشترکی که عصر دیروز با حضور مدیر کل استاندارد استان گیلان در محل این واحد دانشگاهی برگزار شد با ارائه گزارش فعالیت های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دو دستاورد بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی است و اکنون دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با داشتن بیش از 45 هزار دانشجو یکی از بزرگترین مراکز و قطب علمی شمال کشور است.


علیرضا امیرتیموری ادامه داد: در دوره مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی، توجه ویژه به ارتقای کیفیت و استانداردسازی در دستور کار این دانشگاه بوده و مسئولان دانشگاه تمام تلاش خود را به سمت کیفی سازی و استانداردسازی معطوف داشته اند. امروز دانشگاه آزاد اسلامی که بزرگترین دانشگاه حضوری جهان نیز هست به عنوان یکی از معتبرترین مراکز علمی در سطح دنیا مطرح بوده که شاخص هایی مانند وبومتریک و ... گویای این برتری است.



وی با توجه به قابلیت ها و ظرفیت های تجهیزات آزمایشگاهی موجود در واحدهای دانشگاهی استان گیلان و حرکت به سوی تجاری سازی خاطرنشان کرد: با توجه به طرح «ساها» آزمایشگاه های همکار دانشگاه آزاد اسلامی، در واحد رشت این آزمایشگاه دارای تجهیزات مدرن آزمایشگاهی است و به سمت تجاری سازی حرکت خواهد کرد. استانداردسازی آزمایشگاه‌ها در واقع بستر مناسبی برای استفاده بهینه از تجهیزات، امکانات و نیروی متخصص موجود در آنها است.


دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، تصریح کرد: با توجه به وجود ظرفیت ها و پتانسیل های آزمایشگاهی موجود در 15 واحد و مرکز دانشگاهی و سما دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، افتتاح دفتر استانداردسازی در این مراکز دانشگاهی علاوه بر اینکه بهره وری آزمایشگاه‌ها را افزایش می دهد باعث ایجاد اعتماد نسبت به نتایج آزمون شده و پائین آمدن هزینه‌ های صرف شده می شود و منجر به حل مشکلات سازمانها و رفع مشکلات استان و منطقه خواهد شد.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ، راه اندازی دفتر استانداردسازی در دانشگاه، همکاری برای تدوین استاندارد بر اساس اولویت های اعلام شده ، برگزاری دوره های آموزشی، ایجاد ارتباط موثر فعالیت های آموزشی و تحقیقاتی طرفین با واحد های تولیدی و مراکز فعال تجاری، صنعتی و خدماتی و افزایش پوشش استاندارد برای همه محصولات داخلی و ترویج آن را از اهداف این نشست خواند.


مدیر کل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان نیز گفت: استاندارد زبان مشترکی میان همه عوامل دست اندرکار در حیطه فعالیت های مختلف تولیدی و خدماتی اعم از عمرانی، صنعتی، تجاری، اداری، کشاورزی و سایر عرصه های مشابه است.


مهندس داریوش اشکانی پور، تصریح کرد: استاندارد و استانداردسازی از پایه های استوار و ارکان اصلی علم و فناوری است و این مسئله در اولویت کار دولت تدبیر و امید است. امروز در تولید کالا و ارائه خدمات در کشور این مسئله جزء اصول اولیه است و برای کنترل کالا باید بر اساس استاندارد شروع به فعالیت کند. حدود 80 هزار استاندارد در کشور مورد نیاز است که ما فعلا حدود 31 هزار را تدوین و تا رسیدن به این عدد فاصله زیادی را داریم که باید با همدلی و همیاری در خصوص کم کردن این فاصله کوشا باشیم و این موضوع در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش بسزایی دارد که دانشگاه می تواند در کنار استاندارد در حل مشکلات استان کمک کند چرا که دانشگاه جایگاهی است که در آن دانش و خودباوری وجود دارد و در تربیت فرزندان این مرز و بوم همیشه کوشا بوده است.



مدیر کل استاندارد گیلان، تأکید کرد: با توجه به توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، اداره کل استاندارد استان می تواند با توجه به برآورد نیاز های گیلان و بر اساس دامنه فعالیت هاو بهره مندی از امکانات و تجهیزات و ظرفیت های موجود، بر اساس ضوابط استاندارد و انجام آزمون، بستر سازی های استاندارد در استان انجام شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب