ساخت اقامتگاههای بومگردی در نقاط مختلف کشور باید توسعه یابد
به گزارش گروه فرهنگی آنا، زهرا احمدی پور که همزمان با سفر معاون اول رئیس جمهور و جمعی از اعضای دولت تدبیر و امید به استان کرمان سفر کرده است با حضور در شهرستان قلعه گنج از هتل کپری پارسیان این شهرستان بازدید کرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بازدید از بخش های مختلف این هتل به توسعه و ساخت هتل های سنتی و اقامتگاههای بوم گردی در نقاط مختلف کشور به منظور جذب هر چه بیشتر گردشگران و توسعه گردشگری، تاکید کرد.
معاون رئیس جمهوری در این بازدید با بیان اینکه توسعه و تامین زیرساختهای گردشگری می تواند موجب توسعه هر چه بیشتر گردشگری و افزایش گردشگران داخلی و خارجی شود، اضافه کرد: بهره گیری از فضاهای سنتی و همچنین توجه به آداب و رسوم و سنت های هر منطقه و توجه به سابقه تمدنی شهرهای مختلف، باید در احراث هتل های سنتی و اقامتگاههای بوم گردی مورد توجه قرار گیرد.
احمدی پور با اشاره به ضرورت نوآوری در ساخت مراکز اقامتی گفت: استفاده از تجربیات جدید و ایجاد مراکز اقامتی جذاب، مانند هتل های سنتی و اقامتگاههای بوم گردی می تواند منجر به رونق گردشگری کشور شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همچنین در بازدید از نمایشگاه دائمی صنایع دستی که در لابی این هتل کپری برپا شده است، به نقش صنایع دستی و اهمیت آن نیز اشاره کرد و افزود: گسترش فروشگاههای مجازی صنایع دستی از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
یادآور می شود، هتل کپری پارسیان واقع در شهرستان قلعه گنج استان کرمان در زمینی به مساحت 1 هکتار و با سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان، فروردین سال جاری به بهره برداری رسیده است، این هتل دارای 3 اتاق است و ظرفیت اقامت 60 نفر در هر شب را دارد.
کویر لوت فرصتی برای توسعه صنعت گردشگری است
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: کویر لوت فرصتی برای توسعه صنعت گردشگری بویژه در استان کرمان است لذا باید از این فرصت بیشترین بهره را گرفت.
زهرا احمدی پور شامگاه دوشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان که با حضور معاون اول رئیس جمهوری در جیرفت برگزار شد، افزود: این فرصت باید هدف گذاری شود تا شاهد پیشرفت خوبی در زمینه صنعت گردشگری کرمان باشیم.
وی بیان کرد: تپه های باستانی کنارصندل در جنوب کرمان فرصت خوب دیگر استان در زمینه گردشگری است که باید از این فرصت های خوب گردشگری نهایت استفاده را برد.
وی با اشاره به اینکه استان کرمان به هشت منطقه اقتصادی تقسیم شده است اظهار کرد: این مناطق در زمینه های گردشگری هدف گذاری نشده اند لذا باید در این زمینه برنامه ریزی های لازم صورت گیرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه تمرکز ما روی صندوق های خرد است، گفت: قاعدتا این صندوق ها می تواند به کمک صنایع دستی بیایند و اگر این اتفاق بیفتد ظرفیت را برای اقتصاد مقاومتی فراهم می کند.
جنوب استان کرمان فرصت های زیادی برای توسعه گردشگری دارد
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: خوشبختانه جنوب استان کرمان ظرفیت ها و فرصت های زیادی برای توسعه گردشگری این منطقه دارد.
زهرا احمدی پور در حاشیه سفر به شهرستان قلعه گنج گفت: در حال حاضر استان کرمان با داشتن 5 اثر در فرصت میراث جهانی از قطب های گردشگرپذیر کشور محسوب می شود.
وی با بیان اینکه جنوب استان کرمان نیز ظرفیت های زیادی برای توسعه گردشگری منطقه دارد، افزود: از ان جمله می توان به تپه های باستانی کنارصندل جیرفت اشاره کرد.
احمدی پور با اشاره به توانمندیهای استان کرمان در سایر حوزه ها، تصریح کرد: در حال حاضر صنایع دستی بومی و محلی استان کرمان از جایگاه مناسبی برخوردار است و می تواند در بحث اقتصاد مقاومتی از ان به بهترین شکل بهره برداری کرد.
وی کویر لوت کرمان را فرصتی برای توسعه گردشگری ایران برشمرد و خاطرنشان کرد: با توجه به ثبت جهانی ان باید از فرصت های موجود با یک برنامه ریزی مدون بهره لازم را برد.
بازدید رئیس سازمان میراث فرهنگی از شهر نمونه اقتصاد مقاومتی در کرمان
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سفر به شهرستان قلعه گنج در استان کرمان از بخش های مختلف این شهر نمونه اقتصاد مقاومتی بازدید به عمل آورد.
همزمان با سفر معاون اول رئیس جمهور به استان کرمان و حضور وی در شهرستان قلعه گنج بخش های مختلف شهر نمونه اقتصاد مقاومتی مورد بازدید رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی دولت قرار گرفت.
در این بازدید، زهرا احمدی پور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر کشاورزی و جمعی از مدیران و مسئولین استانی و ملی، معاون اول رئیس جمهور را همراهی می کردند.
معاون اول رئیس جمهور به همراه رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سایر وزرا، از یک واحد تولیدی در شهرستان قلعه گنج و همچنین کارگاه قالی بافی، نمایشگاه و کارگاه صنایع دستی بازدید کردند.
بازدید از واحد دامپروری و مجتمع آبرسانی و دیدار با اهالی یکی از روستاهای شهرستان قلعه گنج از دیگر برنامه های سفر معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به این منطقه از استان کرمان بود.
همچنین رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با حضور در هتل کپری شهرستان قلعه گنج از این واحد اقامتی نیز بازدید کردند.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه از طرح توان افزایی مجامع روستایی و پروژه آبرسانی 34 روستای شهرستان قلعه گنج بازدید کرد.
انتهای پیام/