دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 آبان 1395 - 15:44
معاون درمان وزیر بهداشت:

وزارت بهداشت خواستار شفافیت هزینه‌ کرد منابع بیمه است

معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه وزارت بهداشت خواستار شفافیت هزینه‌ کرد منابع بیمه است و بر این مساله تاکید دارد که نُه بیست و هفتم از حق بیمه‌ای که کارگران پرداخت می‌کنند،مختص درمان است و باید به صورت شفاف مشخص شود که این مقدار فقط برای درمان کارگران صرف می‌شود.
کد خبر : 132463

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر محمد آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به بدهی ۱۰هزار میلیاردی بیمه‌ها به وزارت بهداشت، گفت: درد بزرگ بیمارستان‌ها بیمه‌ها هستند؛ از سال گذشته سازمان‌های بیمه‌گر تقریبا هیچ پرداختی به بیمارستان‌ها نداشته‌اند و این بیمارستان‌ها هزینه خدماتی که ارائه شده را دریافت نکرده‌اند و این موضوع اداره بیمارستان‌ها را با مشکلات جدی مواجه کرده است.


معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به از خود گذشتگی پزشکان، پرستاران و مدیران بیمارستان‌ها در حفظ کیفیت خدمات ارائه شده، افزود: این شرایط وزارت بهداشت را در برابر همکاران پزشک، پرستار و شرکت‌های تجهیزات پزشکی که تمام سرمایه خود را هزینه کرده‌ و دریافتی نداشته‌اند خجالت زده کرده است.


آقاجانی ادامه داد: وزارت بهداشت خواستار شفافیت هزینه‌ کرد منابع بیمه است و بر این مساله تاکید دارد که نُه بیست و هفتم از حق بیمه‌ای که کارگران پرداخت می‌کنند مختص درمان است و باید به صورت شفاف مشخص شود که این مقدار فقط برای درمان کارگران صرف می‌شود.


وی با اشاره به تنها یک حق رای وزارت بهداشت در شورای عالی بیمه گفت: متاسفانه جای وزارت بهداشت در سیاست‌گذاری سازمان‌های بیمه‌گر خالی است؛ وزارت بهداشت باید به عنوان سیاست‌گذار و متولی سلامت در خدمات تحت پوشش و نوع رفتار سازمان‌های بیمه‌گر تصمیم‌گیرنده باشد ولی در حال حاضر این ابزار وجود ندارد و فقط یک عضو و حق رای از 9 رای شورای عالی بیمه متعلق به وزارت بهداشت است.


دکتر آقاجانی در مورد مقاومت‌های سازمان‌های بیمه گر و مواضع آنها در مورد هزینه ‌ای درمان، خاطرنشان کرد: تمام تصمیمات در حوزه خدمات درمانی از مسیر شورای عالی بیمه که این سازمان‌ها ۵ حق رای مستقیم در آن دارند می‌گذرد تا برای قانونی شدن به تصویب هیأت وزیران برسد؛ تدوین بسته‌های بیمه و تعرفه‌ها نیز توسط این شورا صورت می‌گیرد و این جای تعجب دارد که این سازمان‌ها انگشت اتهام به سوی وزارت بهداشت گرفته‌اند.


معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: اگر تعرفه‌ای تغییر پیدا کرده و منابعی پیش‌بینی نشده مقصر سازمان‌های بیمه‌گر هستند حتی اگر این منابع پیش‌بینی شده اما تخصیص نیافته یا تخصیص یافته اما به بیمارستان‌ها تعلق نگرفته باز هم وزارت بهداشت تصمیم‌گیرنده نبوده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب