90 درصد ناباروریها قابل درمان است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر سید جلال حسینی، رئیس نهمین کنگره تازههای باروری و ناباروری و اولین کنگره ناباروری مردان گفت: کنگره باروری و ناباروری به مدت 9 سال است با موضوعات بهداشت باروری برگزار میشود و موضوع بسیار مهمی است که به جمعیت کشور متصل است.
وی در ادامه افزود: بهداشت باروری از یک طرف دیگر هم به فرزند سالم خانواده سالم متصل است و امسال به دلیل پر اهمیت بودن، به 2 مبحث جمعیت و جمعیت سالم پرداختهایم.
این فلوشیپ تخصصی ارولوژی ترمیمی تاکید کرد: علت اینکه امسال به مبحث جمعیت ناباروی مردان پرداختهایم این است که بحث باروری جزو سیاستهای کشوری قرار گرفته و از دیدگاههای مختلف مردمی، علمی و اجتماعی مطرح است.
حسینی تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما هنوز یک نگاه سنتی وجود دارد و همیشه تقصیر ناباروری برگردن خانمها انداخته میشود در صورتی که هر یک از زوجین در ناباروری سهم 50 درصدی دارند و ما باید این نگرش به سمت خانمها را اصلاح کنیم.
این عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: محور اصلی ما در کنگره نهم بحث ناباروری مردان خواهد بود و در بخش جمعیت هم سعی کردهایم از صاحب نظران کشورهای همسایه دعوت به حضور کنیم.
به گفته حسینی، بیماریهای سیستمیک مانند دیابت، نکوس، رماتیسم و... نقش بسیار مهمی در ناباروری مردان دارند.
وی افزود: موضوع دیگر بحث شیوع انواع سرطانها است که طی سالهای اخیرافزایش چشمگیری داشته است و برای درمان اکثرا تحت درمانهای شیمیایی و رادیوتراپی قرار میگیرند که باعث ناباروری میشود و در نتیجه باید برای حفظ باروری از فریز کردن تخمک و اسپرم استفاده کرد که در آینده بتوان صاحب فرزند شد.
رئیس مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری گفت: بیش از 90 درصد ناباروریها قابل درمان است. ناباروری از راههای مختلف مانند دارو درمانی، جراحی و یا ART (تکنولوژیهای تولیدمثل کمکی) قابل درمان است.
وی یادآور شد: در درمان ناباروری تنها 5 درصد از زوجین هستند که هیچ کاری نمیتوان برایشان انجام داد و برای آنها هم اهدا گزینه مناسبی است و به جرات می توان گفت؛ ناباروری 100 درصد قابل فرزند آوری است..
بر اساس این گزارش، نهمین کنگره تازههای باروری و ناباروری و اولین کنگره ناباروری مردان ٢٦ لغایت ٢٨ آبان در تالار ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
انتهای پیام/