پیامکی صدقه بدهید/ ۱۲ روش برای ساماندهی صندوق صدقات
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، ابوالقاسم رستگار با بیان اینکه در جهت جانمایی صندوق صدقات کشور برنامه ساماندهی صندوق صدقات در دستور کار کمیته امداد قرار دارد، گفت: با توجه به استقرار و جانمایی نامناسب و غیر اثر بخش بودن برخی از صندوق صدقات در سراسر کشور برخی از این صندوقها که در معابر شهری قرار داشت مورد سوء استفاده معتادان و ... قرار گرفته و منجر به آسیب پذیری شده است.
وی افزود: در همین جهت کمیته امداد برنامه ساماندهی صندوق صدقات را در قالب گامهای اجرائی و عملیاتی در دستور کار خود قرار داده است .طرح ساماندهی صندوق صدقات سراسر کشور در جهت ایمن سازی بیشتر و کاهش هزینهها و بهبود وضعیت ظاهری معابر و اماکن در دیدگاه شهروندان اجرا میشود.
مدیرکل هماهنگی امور اجرائی مشارکتهای کمیته امداد با اشاره به اینکه ساماندهی صندوق صدقات در ۱۲ گام در حال بررسی و اجرا است، افزود: جمع آوری صندوق صدقات متعدد در یک مکان محدود، بررسی دفعات تخلیه صندوقها ، جمع آوری صندوقهای نصب شده در حاشیه شهرها و محلهای کم تردد و مکانهایی که امکان صدقه داده فراهم نیست، تنوع بخشیدن و تولید صندوق صدقات لوکس فرودگاهی و اماکن تجاری ،جانمایی صندوق صدقات پر درآمد و نصب در مسیر دید دوربینهای مدار بسته از جمله آنهاست.
رستگار افزود: همچنین تعیین تکلیف صندوقهای زیان ده و کم بازده، تولید و تعمیرات صندوق صدقات با رویکرد تمرکز زدایی، ایمن سازی و رمز دار کردن قفل و تقویت بدنه صندوق صدقات، افزایش میزان ایمنی صدقات و کاهش امکان سرقت، سرمایه گذاری تبلیغی وسیع از دیگر گامهای اصلی این برنامه عملیاتی محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه هر یک از گامهای فوق در بازده زمانی مشخص و با اهداف عملیاتی برای هر یک استانها ابلاغ شده است، تصریح کرد: کاهش هزینهها و نیروی انسانی، افزایش درآمد، جلوگیری از سوء استفادههای احتمالی، افزایش اعتماد عمومی، ایجاد جذابیت در پذیرش صندوق صدقات، ایجاد مزیت رقابتی با موسسات خیریه، افزایش میزان امنیت وجوه در صندوقها و ممانعت از سرقت، افزایش شیب دریافت صدقات الکترونیکی نسبت به فیزیکی، کاهش هزینه تخلیه صندوق صدقات از جمله مهمترین اهداف پایه گذای شده برای طرح عملیاتی ساماندهی صندوق صدقات در نظر گرفته شده است.
در حالیکه گامهای نخست طرح ساماندهی صندوق صدقات سراسر کشور امسال در حال انجام است، استفاده از روشهای نوین نظیر صدقه پیامکی از طریق ارسال عدد ۱ به سرشماره ۸۸۷۷ یا استفاده از کد ussd #۸۸۷۷* و نیز اپلیکیشن «خوب باشیم» از مهمترین روشهایی است که در کنار اصلاح صندوق صدقه مورد توجه مدیران کمیته امداد گرفته است.
انتهای پیام/