دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 آبان 1395 - 15:59
در گفت و گو با آنا؛

محمدباقری معتمد: ملی‌پوشان تکواندو جرات گفتن حقیقت را ندارند/ جدایی ذوالقدر هم از سیاست‌های فدراسیون است/آینده تکواندو مهم نیست

دارنده مدال نقره المپیک لندن گفت: تا زمانی که پولادگر به عنوان رئیس در فدراسیون تکواندو فعالیت می کند سرمایه های این رشته باید دور بمانند چرا که او به هیچ عنوان انتقادپذیر نیست و هر کسی که با او مخالف باشد طرد می شود.
کد خبر : 127906

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، رویای رسیدن به برزیل و گردن آویزهای طلایی برای خانواده تکواندو کابوس شد. القاب «سونامی» و «نابودگر» تکواندو همه اهالی ورزش را امیدوار کرده بود که تیم ملی مردان به طور حتم در المپیک ریو طلایی خواهد شد، اما طلا که پیشکش، حتی برنز هم نصیب‌مان نشد. حالا تکواندو ایران با کارنامه سرزنش‌بار منتظر چهارسال دیگر و حضور در المپیک 2020 است. البته بعد از المپیک انتقادهای فراوانی به ریاست فدراسیون و کادر فنی شد اما موضع همیشگی فدراسیون در مقابل همه انتقادها تنها یک چیز بود. روزه سکوت.


در دل این سکوت رئیس فدراسیون جلساتی را برای بررسی ناکامی تکواندوکاران المپیکی تشکیل داد که البته خروجی این جلسات تنها یک خبر کوتاه بود: «بیژن مقانلو سرمربی تیم ملی در سمت خود ابقا شد.» انتخابی که با یک علامت سوال همراه بود چرا که فدراسیون تکواندو مربی را انتخاب کرد که در المپیک ریو با سه ستاره راهی برزیل شد اما دست خالی به ایران بازگشت. حالا سوال اصلی اینجاست در این شرایط که همه اهالی خانواده تکواندو از عملکرد فنی این مربی انتقاد دارند آیا گزینه بهتری برای سکان هدایت این تیم بحران زده وجود نداشت؟! این انتقادات به قدری بالا گرفت که صدای همه خانواده تکواندو درآمد به طوری که محمدباقری معتمد دارنده مدال نقره المپیک لندن هم که خودش زخم خورده این رفتارهاست و بارها تاکید کرده که مسئولان فدراسیون بعد از نایب قهرمانی در المپیک لندن با او رفتار خوبی نداشتند و فشار زیادی بر روی او بود معتقد است حال و روز تکواندی ایران خوب نیست و این رشته دیر یا زود با این وضعیت مدیریتی به قهقهرا می رود.


محمد‌باقری معتمد تکواندوکار سابق تیم ملی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی آنا درباره وضعیت تیم ملی تکواندو و ابقا دوباره بیژن مقانلو گفت: «‌متاسفانه حال تکواندو ایران خوب نیست و تنها بازیکنان از این موضوع متضرر می‌شوند. تا زمانی که پولادگر به عنوان رئیس در این فدراسیون فعالیت می‌کند سرمایه های این رشته باید دور بماند چرا که او به هیچ عنوان انتقادپذیر نیست و هر کسی که با او مخالف باشد طرد می شود.»


وی افزود: «همه ما دیدیم در المپیک ریو چه اتفاقاتی افتاد و جوانانی که می‌توانستند به مدال برسند چطور با سیاست‌های غلط ضربه خوردند و حالا برای رسیدن به المپیک باید چهار سال دیگر وقت بگذارند. در المپیک در هر سه بازی تکواندوکاران ایرادات فنی مملوس بود اما نتیجه اش این شد که باز هم مقانلو در سمت خود ابقا شد و گویا هیچ اتفاقی برای تیم ملی نیفتاده و او با تیم ملی در المپیک بهترین نتیجه را گرفته‌ است. ملی پوشان 6 ماه مانده به رقابت های المپیک با کادر فنی مشکل پیدا می کنند اما نمی توانند آن را مطرح کنند. متاسفانه در فدراسیون تکواندو اگر فردی انتقادی کند به راحتی کنار گذاشته می شود بدون اینکه به آینده او توجه شود. پولادگر 20 سال است در فدراسیون تکواندو حکومت می کند و افرادی مانند ساعی، کرمی و... که همگی قهرمانان این رشته هستند به دلیل سیاست های غلط این آقا امروز جایی در تکواندوی ایران ندارند.»


باقری معتمد در واکنش به اینکه ذوالقدر قصد جدایی از فدراسیون تکواندو را دارد، اظهار کرد: «این هم یکی از سیاست های فدراسیون است چرا که آنها 20 سال با هم هستند و این جدایی هم اگر صورت بگیرد پشت پرده‌هایی خواهد داشت. شاید یکی از دلایلی که جدایی ذوالقدر را مطرح می کند این است که بعد از ناکامی در المپیک و انتقادهای صورت گرفته با این جدایی به مردم و اهالی این رشته بگویند که تغییراتی انجام دادند. البته جایگرین ذوالقدر هم نکته قابل توجهی است چرا که رضایی داور بین المللی است و ریاست کمیته داوران را در فدراسیون برعهده داشت، حالا چطور قرار است به عنوان مدیر در کنار تیم ملی قرار بگیرد خودش جای سوال دارد. مگر او تجربه کار در تیم ملی را دارد و روحیه تکواندوکاران را می شناسد که قرار است این مسئولیت را برعهده بگیرد؟»


قهرمان سابق تکواندو ایران با تاکید بر اینکه آینده تکواندو برای مسئولان مهم نیست، اظهار کرد: «زمانی هدایت تیم ملی برعهده مهماندوست بود اما به دلیل اختلاف نظر با پولادگر کنارگذاشته شد و فربیرز عسگری جانشین او شد. ما با این مربی در المپیک لندن توانستیم مدال بیاوریم اما با وجود همه مشکلاتی که این مربی تحمل کرده بود او هم کنار گذاشته شد و سکان تیم ملی به کس دیگری واگذار شد.حق اهالی تکواندو این نیست که به دلیل اختلاف نظر با پولادگر بیرون از گود باشند. یک مربی هر چقدر هم کارکشته باشد در المپیک مورد محک قرار می گیرد. اگر تیم ملی ده‌ها عنوان هم در رقابت های جهانی و گرندپری داشته باشد هیچ کدام به اندازه نتیجه‌ای که در المپیک می‌گیرد مورد توجه نیست. متاسفانه باخت در المپیک به همه ضربه زد، این ملی پوشان به عنوان سرباز در خدمت تیم ملی بودند و هر دستوری که کادر فنی می‌دادند اجرا می‌کردند پس آنها مقصر این شکست نبودند. بلکه ایراد فنی مربیان تیم باعث شد آنها ضربه بخورند که به این موضوع هم توجهی نشد.»


باقری معتمد در ادامه به عملکرد مقانلو اشاره کرد و گفت: «متاسفانه مقانلو استرس بسیار بالایی دارد و از طرفی تجربه حضور در المپیک را هم نداشت. از زمانی که تیم ملی با آن کارنامه تاسف بار به ایران بازگشت این مربی بارها عنوان کرد که حاشیه های پنهان تیمش به او ضربه زدند. این حاشیه‌ها از کجا آمده بود؟! چرا نمی گوید تکواندوکاران با کادر فنی مشکل داشتند و تمرینات آنها را قبول نداشتند. متاسفانه ملی پوشان هم قربانی مدیریت ضعیف فدراسیون و کادر فنی شدند و حتی جرات اعتراض کردن و گفتن حقیقت را هم ندارند. نحوه تمرین دادن تکواندوکاران برای مسابقات المپیک کاملا متفاوت است چرا که باید تنوع تکنیکی به آنها یاد داد اما در المپیک دیدیم که هیچ یک از تکواندوکاران حتی تکنیک هم نداشتند. به هر روی انتخاب دوباره این مربی سرآغاز همه ناکامی ها خواهد بود ولی با توجه به اینکه فدراسیون به ما اهمیتی نمی دهد هر چقدر هم صحبت کنیم بی تاثیر خواهد بود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب