دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 مهر 1395 - 14:25

لزوم استفاده از سرمایه‌های کشور برای پیشرفت در حوزه طب بازساختی

رئیس مرکز تحقیقات پوست و سلول‌های بنیادی با بیان اینکه سرمایه‌های عظیمی در حوزه طب بازساختی در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: در این حوزه از کشور کره عقب افتاده‌ایم و باید با برنامه‌ریزی جدی از پتانسیل‌های موجود در کشور استفاده کنیم تا در آینده بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم.
کد خبر : 127131

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر محمد علی نیلفروش‌زاده در سومین کنگره سراسری پیشرفت‌های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی که در مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار شد، با اشاره به روش‌های درمانی با استفاده از سلول‌های بنیادی افزود: زمانی که لیزر در حوزه پزشکی مطرح شد، هرگز تصور نمی‌شد که از این ابزار در درمان برخی بیماری‌هایی که امکان معالجه برای آن‌ها وجود نداشت، استفاده شود.


وی ادامه داد: امروزه با پیشرفت‌های صورت گرفته در حوزه لیزر در مواردی که در درمان بیماری‌ها ناتوان بودیم، راهکارهای درمانی برای آن‌ ارائه کرده‌ایم.


نیلفروش‌زاده با اشاره به اولین پیوند خون بند ناف در سال 1956، خاطر نشان کرد: با توسعه این روش امروز توانمندی‌های زیادی در حوزه علوم سلولی ایجاد شده است، به گونه‌ای که امروزه بشر قادر به تولید انسان است.


رئیس مرکز تحقیقات پوست و سلول‌های بنیادی با اشاره به روش‌های طب بازساختی یادآور شد: طب بازساختی روشی است که می‌توان بافت از دست رفته را دوباره احیا کرد.


وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌های عظیمی در این رابطه در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: در این حوزه از کشور کره عقب افتاده‌ایم و باید با برنامه‌ریزی جدی از پتانسیل‌های موجود در کشور استفاده کنیم تا در آینده بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب