تأثیر دکلهای فشار قوی بر سلامت مردم/ ارائه خدمات درمانی به کودکان کار
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، ایرج حریرچی، سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری پیش از ظهر امروز در مورد ساخت و ساز منازل مسکونی در کنار دکلهای فشار قوی و عوارض و پیامدهای آن بر سلامت مردم منطقه اظهار کرد: اثرات مضر برخی دکلها در یک فاصله مکانی مشخص ثابت شده است اما متاسفانه برخی از دکلها با مجوزهای قدیمی ساخت و ساز در منطقه آنها انجام شده و برخی نیز از سوی ساکنان محلی در این مناطق به صورت غیرقانونی ساخته شده است.
وی افزود: وزارت بهداشت در این زمینه پیگیری میکند تا از این پس دکلهای جدید در حوالی مناطق مسکونی ساخته نشود و همچنین تمهیدات لازم در ارتباط با دکلهایی که از پیش ساخته شده پیشبینی شود.
سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: در تمام دنیا اصل بر پیشگیری است به همین خاطر نباید در اطراف دکلهای فشار قوی ساخت و ساز صورت گیرد اما متاسفانه علی رغم آگاهی بخشی ما در زمینه مضرات زندگی در این مناطق به مردم در برخی مواقع آنها همکاری نمیکنند و تمایلی به تخلیه و فروش ملک خود ندارند.
آمادگی وزارت بهداشت برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به کودکان کار
حریرچی همچنین به موضوع کودکان کار اشاره کرد و گفت: برخی از این کودکان در خیابانها و برخی در کارگاهها فعالیت میکنند که به طور کلی ما از دستگاههای ذیربط و سازمانهای مردم نهاد تقاضا داریم که از این کودکان حمایت کنند زیرا اکثر این کودکان کار میتوانند تحت پوشش بیمه قرار گیرند در حوزه بهداشتی و درمانی نیز وزارت بهداشت آمادگی ارائه خدمات لازم به آنها را دارد.
مدیران وزارت بهداشت هیچ گونه دریافتی نجومی نداشته اند
وی به اظهارات یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر دریافتهای نجومی برخی از مدیران دولتی در وزات بهداشت اشاره کرد و گفت: دریافتیهای مدیران وزارت بهداشت و پزشکان ما از یکدیگر جدا است و مدیران این وزارتخانه هیچ گونه دریافتی نجومی نداشتهاند البته آنچه در مورد کارانهها مطرح شده در صورت بروز مشکل باید مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام/