دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 مهر 1395 - 10:42

تعلل عجیب کمیته ملی المپیک در انتخاب سرپرست؛ یکه تازی دو شغله ها در ورزش

13 روز از پایان دوره ریاست محمدعلی شجاعی از فدراسیون تیراندازی با کمان می گذرد و او همچنان به عنوان رئیس در این فدراسیون فعالیت می‌کند، از طرفی شجاعی 11 ماه پیش از سمت خزانه داری المپیک استعفا داده است، اما با این حال هنوز امور مربوط به خزانه داری المپیک را برعهده دارد.
کد خبر : 123727

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، "طبق تبصره 2 ماده واحده قانون هیچ فردی نمی‌تواند اصالتاً یا به نمایندگی از شخص حقوقی همزمان در بیش از یک شرکت که تمام یا بخشی از سرمایه آن متعلق به دولت یا نهادها یا مؤسسات عمومی غیردولتی است به سمت مدیرعامل یا عضو هیأت مدیره انتخاب شود. متخلف علاوه بر استرداد وجوه دریافتی به شرکت به پرداخت جزای نقدی معادل وجوه مذکور محکوم می‌شود."


این قانون چندسالی است که در همه ارگان های دولتی برقرار است و طبق آن نباید یک نفر دو پست را برعهده بگیرد.


دوشغله در وزارت ورزش


پس از اینکه مدیریت کریم صفایی در سال 91 در ریاست فدراسیون تیراندازی با کمان به پایان رسید. محمد علی شجاعی به عنوان سرپرست انتخاب شد و بعد از آن هم در انتخابات فدراسیون با رای اکثریت به عنوان رئیس برگزیده شد.


اما نکته جالب توجه این بود که شجاعی در دی ماه 92 هم به عنوان خزانه‌دار کمیته ملی انتخاب شد، درست وقتی که ریاست فدراسیون تیراندازی با کمان را برعهده داشت و یک سال هم از ریاستش در این فدراسیون می گذشت. به این ترتیب محمدعلی شجاعی یکی از دو شغله های وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک محسوب می شد.


این ماجرا تا آبان ماه 94 ادامه پیدا کرد و شجاعی همچنان دو شغله بود و به امور فدراسیون تیراندازی با کمان و خزانه داری المپیک رسیدگی می کرد تا اینکه با فشار رسانه ها و وزارت ورزش و جوانان باید از یکی از سمت هایش استعفا می داد که البته او فدراسیون تیراندازی با کمان را به خزانه داری کمیته ملی المپیک ترجیح داد و به این ترتیب شجاعی تنها به عنوان رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان شناخته شد.


بعد از این استعفا انتظار می‌رفت که کمیته ملی المپیک بلافاصله برای پست حساس و مهم خزانه داری المپیک سرپرستی انتخاب کند اما این اتفاق نیفتاد و البته که هنوز هم سرپرستی برای این پست انتخاب نشده است.


استعفای شجاعی از کمیته ملی المپیک بعد از چندماه مورد پذیرش قرار گرفت اما تصمیم بر آن شد که او تا پایان المپیک در سمت خود باقی بماند. در همان زمان شجاعی گفته بود: «تا زمانی که فرایند انتخاب ذی‌حساب و خزانه‌دار کمیته ملی المپیک طی شود و طبق اساسنامه سرپرست خزانه‌دار انتخاب و معرفی شود من به همکاریم با کمیته ملی المپیک ادامه می‌دهم.»


به این ترتیب شجاعی باز هم در قامت خزانه دار المپیک و رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان به فعالیت خودش ادامه داد.


حالا سوال اصلی اینجاست که تقریبا یک سال از استعفای شجاعی از خزانه داری المپیک می گذرد و قرار بود کمیته ملی المپیک سرپرستی را برای این پست انتخاب کند اما نه تنها این کار انجام نشد بلکه شجاعی همچنان در سمتش ابقا شد و گویا کمیته ملی المپیک هم برای انتخاب سرپرستی خزانه داری المپیک عجله ای ندارد.


حالا محمدعلی شجاعی بعد از 11 ماه استعفا از سمتی که همچنان مسئولیتش را برعهده دارد به خبرنگار آنا گفت: «قرار است به زودی کمیته ملی المپیک سرپرست خزانه داری المپیک را معرفی کندو علت اینکه من در این پست بعد از استعفایم هم فعالیت می کردم به این دلیل بود که خزانه‌دار از مواردی است که علی‌رغم استعفا تکلیف به همکاری وجود دارد و بر این اساس تا زمانی که سرپرست خزانه‌داری معرفی نشود من مکلف به همکاری با کمیته بودم.»


وی در ادامه صحبت هایش تاکید کرد: «قبل از المپیک ریو تمایلی برای ادامه همکاری نداشتم، اما دوستان اصرار کردند و گفتند تا پایان المپیک مسئولیت خزانه داری را برعهده بگیرم و من هم این دستور را اطاعت کردم اما حالا با توافق هایی که حاصل شده قرار است به زودی سرپرست خزانه داری المپیک معرفی شود.»


پایان دوره مرد جنجالی تیراندازی


13 روز از پایان ریاست محمدعلی شجاعی در فدراسیون تیراندازی با کمان می گذرد و وزارت ورزش و جوانان باید هر چه زودتر سرپرستی برای این پست انتخاب کند و از نامزدهای حضور در این انتخابات دعوت و نام نویسی کند و بعد از آن هم پروسه تایید صلاحیت ها برگزار شود اما هنوز هیچ کدام از این کارها صورت نگرفته و محمدعلی شجاعی با وجود دوران ریاستش هنوز بر مسند صندلی ریاست تکیه زده است.


حالا سوال اصلی اینجاست که چرا وزارت ورزش برای این پست سرپرستی انتخاب نمی کند؟! فدراسیون تیراندازی با کمان با شجاعی موفق نبود و در کسب سهمیه المپیک و نتایجی که این فدراسیون در المپیک ریو به دست آورد با چهار سال گذشته قابل مقایسه نیست. در المپیک ریو سهم فدراسیون تیراندازی با کمان تنها یک سهمیه بود که آن هم توسط زهرا نعمتی به دست آمده بود و مدالی هم حاصل نشد.


از طرفی قانون دوشغله مگر نباید در تمامی ارگان های دولتی رعایت شود پس چرا کمیته ملی المپیک 11 ماه پست خزانه داری را به شخصی سپرده که ریاست فدراسیون تیراندازی با کمان هم برعهده داشته است؟!


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب