درخواست مدیرکل میراث فرهنگی استان از فرمانده انتظامی تهران بزرگ چه بود؟
به گزارش گروه فرهنگی آنا، رجبعلی خسروآبادی افزود: بیتردید دلالان اشیای عتیقهای که پشت کاشی دزدیهای تهران نیز هستند از هیاهوی ایجاد شده بهترین استفاده را در قیمتسازی برای کاشیهای مسروقه میبرند زیرا پیش از این در معاملات دلالان، فروش بخشی از کاشیهای یک خانههای تاریخی به لحاظ مادی هیچ ارزشی را نداشت.
او فرهنگ سازی را تنها راه مقابله با دزدان میراث فرهنگی دانست و بیان کرد: اگر تمام پرسنل یگان حفاظت را هم برای محافظت شبانهروزی از خانههای واجد ارزش بکار گیریم نمیتوانیم با پدیده سرقت کاشیهای تاریخی برخورد کنیم. کاشی دزدیها احتمالا توسط معتادان خیابانی که در محله های بافت تاریخی پرسه میزند با هدایت جریان سازان و دلالان اشیای تاریخی در قبال دریافت مبلغ ناچیزی صورت میگیرد.
مدیر کل میراث فرهنگی تهران گفت: تمامی کاشیهای سرقتی زمانی ارزشمند است که در جای اصلی خود قرار داشته باشند و به خریداران کاشی این اطمینان را میدهیم که استفاده از این کاشیها در بخشی از خانهها و بنای مورد نظر آنها نه تنها هیچ ارزش مادی و فرهنگی به بنای آنها نمیدهد بلکه باعث میشود این افراد به عنوان تخریبکننده میراث ملی یک کشور چهره خود را ماندگار کنند.
خسروآبادی تاکید کرد: اگر زشتی اقدام غیرفرهنگی خریداران کاشیهای دزدی به درستی در جامعه اطلاع رسانی شود دیگر هیچ فردی جرات نصب هویت دزدیده شده یک ملت را بر روی دیوار خانه خود نخواهد داد.
در این جلسه سردار ساجدی نیا از آمادگی فرماندهی پلیس پایتخت برای برخورد با فروشندگان کاشیهای مسروقه در صورت گزارش میراث فرهنگی استان خبر داد.
انتهای پیام/