دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 مهر 1395 - 16:23
در دیدار وزیر علوم ایران با وزیر مشاور علم و فناوری ژاپن تاکید شد

گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی بین ایران و ژاپن

در دیدار وزیر مشاور در امور علم و فناوری کابینه ژاپن با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان درباره نحوه گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی بین ایران و ژاپن بحث و تبادل نظر شد.
کد خبر : 122722

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط‌عمومی وزارت علوم ،دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری شب گذشته در راس هیاتی برای شرکت در سیزدهمین مجمع جهانی علم و فناوری وارد شهر کیوتو در ژاپن شد که صبح امروز به وقت محلی با سخنان شینزو آبه نخست وزیر ژاپن رسما گشایش یافت.


تسو روهو وزیر مشاور در امور علم و فناوری کابینه ژاپن در ملاقات امروز خود با وزیر علوم کشورمان در حاشیه این اجلاس، بر گسترش همکاری‌های آموزشی و توسعه مناسبات علمی میان دو کشور تاکید کرد و از آمادگی کشورش برای تحقق این مهم خبر داد.


در این دیدار فرهادی نیز در سخنان خود با اعلام آمادگی برای افزایش این همکاری‌ها، توجه دانشگاه‌های ایران به فعالیت‌های علمی در سطح بین‌المللی را به عنوان یکی از اولویت‌های مهم برشمرد که می‌تواند دستاوردهای قابل توجهی درحوزه‌های آموزشی و علمی به همراه داشته باشد.


طرفین با اشاره به حضور حدود 200 دانشجوی ایرانی در ژاپن و 19 دانشجوی ژاپنی در ایران اعلام کردند که این میزان قابل توجه نیست و باید افزایش یابد.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ایران و وزیر مشاور در امور علم و فناوری کابینه ژاپن تاکید کردند که شرایط لازم برای افزایش تعداد دانشجویان بورسیه وجود دارد و با یک برنامه‌ریزی مناسب باید آن را اجرایی کرد.


تبادل استاد و دانشجو بین دانشگاه‌های دو کشور، ایجاد فرصت‌های مطالعاتی، اجرای طرح‌ها و پروژه‌های مشترک علمی و همچنین برگزاری سمینارها و همایش‌های علمی در دو کشور از دیگر محورهای مهم مطرح شده این دیدار بود.


در سیزدهمین مجمع جهانی علم و فناوری «کیوتو»ی ژاپن که به همت انجمن بین‌المللی علوم و فناوری در جامعه (STS) برگزار می‌شود، شرکت کنندگان به دنبال فرصت‌های ایجاد شده و عرضه راهکارهایی مناسب برای حل مشکلات پیش آمده جامعه بشری هستند که در ارتباط با استفاده از علوم و فناوری شکل گرفته است.


انجمن «اس.تی.اس» در سال 2004 به عنوان یک سازمان غیردولتی بنا نهاده شد که هم اکنون در شورای مرکزی آن 81 نفر از 28 کشور دنیا از جمله جمهوری اسلامی ایران عضویت دارند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته