هدف نهایی برنامه ۱۰ ساله هلال احمر ایجاد جامعه ای تاب آور است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از جمعیت هلال احمر، سید امیر محسن ضیائی امروز در همایش مدیران ستادی و عامل استانهای جمعیت هلال احمر در استان اردبیل با اشاره به اینکه باید به سمت آینده حرکت کنیم، اظهار کرد: سازمانهایی موفق هستند که برنامههای خود را آینده نگارانه تدوین کرده و آینده را از امروز مورد توجه قرار دهند.
وی با اذعـان بر اینکه از درون کارتـابلها، همایشها و جلسات متنـوع و متعدد هیچ نتیجهای حاصل نمیشود، تصریح کرد: مهم این است که ما بر اساس برنامه مدون حرکت کرده و شاخصهای عملکردی خود را بر اساس آن برنامه ارزیابی کنیم؛ چراکه برنامه مدون، میراثی ماندگار برای جمعیت هلال احمر خواهد بود.
هدف نهایی سند برنامه، دستیابی به جامعهای تابآور است
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه برنامه ۱۰ساله جمعیت هلال احمر با توجه به سند راهبردی مصوب شورای عالی این جمعیت تدوین شده است، اذعان کرد: در این برنامه آینده نگارانه، سطح اثرپذیری جمعیت هلال احمر با توجه به موضوع فعالیتها و اهداف راهبردی در ۱۰ سال آینده تعیین شده و اهداف راهبردی و برنامه جامع با ۹ هدف و در چهار حیطه به تصویب رسیده است.
وی با بیان اینکه با استناد به برنامه ۱۰ساله جمعیت، دو برنامه پنج ساله نیز تدوین شده است، اظهار کرد: هدف نهایی تمامی این برنامهها، دستیابی به جامعهای تابآور است؛ لذا برای رسیدن به این سطح باید اقدامات جامعی در قالب برنامههای سالانه که برشی از برنامههای پنج ساله و در اصل برگرفته از برنامه ۱۰ساله جمعیت است، اجرایی کرد.
افتخار جمعیت؛ تدوین برنامه با تکیه بر بدنه کارشناسی هلالاحمریهاست
ضیائی با بیان اینکه در همایش مدیران در زمینه تدوین برنامه پنج ساله جمعیت هلال احمـر بحث و تبادل نظر میشود، تصریح کرد: از مزیتهای برنامه ۱۰ساله جمعیت هلال احمر این است که صفر تا صد برنامه با همت کارشناسان درون جمعیت تدوین شده است؛ لذا به مدیران عامل تاکید میکنیم که برای بررسی این برنامه زمان گذاشته و کار تدوین آن را به شکلی جدی پیگیری کنند؛ چرا که ۱۰ سال آینده جمعیت با این برنامهها رقم میخورد.
وی با تاکید بر اینکه از این پس میثاق بنده با شما همین سند برنامه است، عنوان کرد: باید دستاوردهای بسیار بزرگی را با این برنامه رقم زد و بر مبنای شاخصهای آن میزان عملکرد افراد را ارزیابی و میزان موفقیت را ارزشیابی کرد.
تاکید بر حضور مدیران ستادی و استانی در صفوف فعالیتها
رئیس جمعیت هلال احمر همچنین خطاب به مدیران عامل استانی، تاکید کرد: باید حضور خود را در انتهای خطوط فعالیت هلال احمر که همان محلهای انجام ماموریتها و صف است، پررنگتر کنید؛ در این زمینه مدیران ستادی وظیفه دارند مسائل مرتبط با حوزه خود را با حضورشان در استانها بررسی کرده و راهحل بر مبنای مشاهده، پیدا کنند.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت افزایش آمادگی جمعیت هلال احمر برای مواجهه با تکالیف پیش روی خود در حوزه عملیات امداد و نجات با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما، عنوان کرد: ضروری است تا آمادگی خود را در این حوزه افزایش دهیم.
ضرورت تعامل بیشتر استانها با شرکت سرمایه گذاری هلال
ضیائی همچنین بـر توجـه مدیـران عامل ستادی به رعایت اقتـصاد مقاومتی و استفاده مناسب از منابع و صرفه جوئی حداکثری تاکید کرد و با اشاره به ضرورت تعامل بیشتر مدیران ستادی با شرکت سرمایه گذاری هلال، اذعان کرد: جمعیت هلال احمر شخصیت حقیقی واحدی است و نمی توان بخشهای آن را جدای از هم دید.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به وظایف شرکت سرمایه گذاری هلال، عنوان کرد: بخشی از املاک جمعیت با مصوبه شورای عالی به این شرکت واگذار شده و در این زمینه جمعیت هلال احمر استان ها باید مشارکت لازم را داشته باشند؛ بر این اساس هرگونه فعالیت شرکت سرمایه گذاری هلال نیز با مشارکت استان ها خواهد بود.
وی افزود: استفاده از توان کارشناسی شرکت سرمایه گذاری هلال و اخذ مشاوره از کارشناسان این شرکت برای تدوین نقشه اقتصادی، موجب تقویت فعالیتهای هلال احمر استانها خواهد شد.
برنامه ریزی برای تهیه بانک اطلاعات جوانان و داوطلبان
ضیائی همچنین با تاکید بر ضرورت حفظ ارتباطات مدیران استانی با بخش های مهم و تاثیرگذار در استان ها، بر تلاش برای جذب و نگهداشت جوانان در هلال احمر توصیه و تصریح کرد: جوانان و داوطلبان بسیاری در هلال احمر فعال هستند که زندگی را با این نهاد مردمی سپری میکنند، لذا باید زمینهای را فراهم کرد تا جوانان علاقمند به خدمت که بیشتر آنها تحصیلکرده نیز هستند؛ بتوانند به سایر نهادها و سازمان ها به عنوان نیروهای کار فعال، معرفی شوند؛ در این زمینه هلال احمر میتواند با تهیه بانک اطلاعاتی جامع از جوانان و داوطلبان خود زمینه جذب و استخدام آنها را در سایر نهادها و سازمانها فراهم کند و البته این درخواستی است که بسیاری از مسئولان کشور از هلال احمر دارند که این عزیزان را به آنها معرفی کنیم.
به گفته وی، توجه به جذب و جلب خیرین در فعالیتهای داوطلبانه هلال احمر نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ این امر موجب می شود، روحیه فعالیت های داوطلبانه در میان مردم نیز افزایش یابد.
تاکید بر توجه به کارکنان و توزیع امکانات از صف به ستاد
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر توجه به کارکنان از محیط به مرکز و توزیع امکانات میان کارکنان از صف تا ستاد، خاطر نشان کرد: هم اکنون نوعی مدیریت منظم و سیستماتیک در پایگاههای جمعیت هلال احمر مشاهده میشود که مورد اذعان بسیاری از مسئولان نیز بوده است و این ثمره فعالیت جوانان همیشه آماده به کار، شاد، سرحال و پرانگیزه و مایه افتخار ستاد جمعیت بوده و حاکی از آن است که گاه انگیزههای در محیط بیشتر از مرکز است و لذا جا دارد در این زمینه از مدیران عامل استانها و سازمان امداد و نجات تشکر کرد.
بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، وی همچنین به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری اشاره و تاکید کرد: زمانی که سیاسی عمل کنیم، کارکرد مردمی خود را از دست خواهیم داد؛ لذا کار سیاسی کردن در هلال احمر و استفاده از منابع و نیروهای جمعیت در این راه، خلاف بوده و همه مدیران را به پرهیز جدی از این مهم توصیه می کنیم.
ضیائی همچنین با اشاره به صحبتهای استاندار اردبیل، گفت: اقدامات کنونی هلال احمر در حوزه امداد و نجات، محصول فعالیت ها و مشکلاتی است که به واسطه عملکردهای افراد در جامعه ایجاد میشود و همانگونه که تاکید شد در مدیریت بحران چیزی به عنوان حوادث غیرمترقبه وجود نداشته؛ بلکه حوادث بزرگ قابل پیشگیری و مدیریت است.
وی با اشاره به اینکه شهریور امسال ۸۵۰ کشته در تصادفات جادهها داشتهایم، عنوان کرد: چند برابر این کشتهها، عوارض و هزینههایی است که جامعه متحمل آن میشود؛ لذا جمعیت هلال احمر بر اساس وظایف ذاتی خود همواره بر ریشهها توجه داشته و با تکیه بر آموزشهای همگانی تلاش داشته است تا از میزان حوادث و عوارض آن بکاهد؛ در این زمینه حساسسازی مسئولان و مردم از اهمیت بسیاری برخوردار است.
انتهای پیام/