دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 مهر 1395 - 16:13

انتصاب و معرفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

معاون جدید پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج منصوب و معرفی شد.
کد خبر : 121672

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در پی انتصاب دکتر کیوان شافعی معاون پیشین پژوهش و فناوری واحد دانشگاهی سنندج به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، در حکمی از سوی دکتر محمد قربان کیانی دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و ابلاغ و تحویل آن در نشستی با شرکت اعضای شورای هیأت رئیسه، رؤسای دانشکده‌های تابعه و مدیران پژوهشی آنها و کارکنان حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد سنندج، دکتر عبدالله رفاعی، عضو پیشکسوت هیأت علمی این واحد به عنوان معاون جدید این حوزه منصوب و معرفی شد.


کیانی با قدردانی از فعالیت‌های ارزشمند شافعی، معاون پیشین این حوزه و دکتر بهرام ابراهیمی مدیرکل این معاونت که حاصل آن اوج‌گیری و ارتقای سطح شاخص‌های پژوهشی در همه زمینه‌ها بوده است؛ با توجه به تازه‌ترین این افتخارات که اتصال دو آزمایشگاه آب، خاک و محیط زیست و گیاهان دارویی و طب سنتی واحد سنندج به شبکه ملی آزمایشگاه‌های فناوری راهبردی نهاد ریاست جمهوری است، از دکتر رفاعی به عنوان معاون جدید این حوزه تلاش بیشتر در راستای هم‌افزایی، تقویت ساها و اصلاح ساختارها در راستای نتیجه‌گیری مطلوبتر و کیفیتر از تحقیقات را خواستار شد.


وی با دعوت از اعضای هیأت علمی و کارکنان حوزه پژوهشی در حمایت از معاونت جدید و همکاری دلسوزانه و مشارکت جو، نقد منصفانه را عملکردی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر تلقی کرده و استقبال از آن را حرکت در مسیر ارتقای سطح اعتباری و توسعه دانشگاه برای خود به عنوان رسالتی که همیشه رعایت کرده است مورد تأکید قرار داد.


کیانی با توجه به سوابق انتقادهای سازنده رفاعی که همواره با پیشنهاد سازنده همراه بوده است، انتصاب وی را به عنوان پاداش این نوع عملکرد خیرخواهانه و ایجاد زمینه برای اجرایی شدن ایده‌ها و اندیشه‌های سازنده وی ارزیابی و اعلام کرد تا هنگامی که این نوع انتقادهای سازنده متضمن تعالی دانشگاه باشد افراد مورد حمایت و برای رفع نواقص و حرکت اثربخش خود دارای اختیارات کامل خواهند بود.


رفاعی نیز با گفتاری در زمینه برنامه‌های پیش‌بینی شده خود با توجه به عضویتی که از ابتدا در کمیسیون دائمی استان داشته‌اند، نظارت، کنترل و ارزیابی پیوسته را لازمه ایجاد تحول بر شمرده و با اعلام تلاش متمرکز خود بر تصمیم‌سازی کلان، تغییر اساسی در رفتار سازمانی و سیستمی را ضامن بقای دانشگاه خواند.


وی محدودیت و مقاومت‌های فردی و سیستمی در برابر تغییرات اساسی را قابل پیش بینی دانست و شناخت درست از الزامات این نوع تغییر را وظیفه مدیران تلقی کرد.


رفاعی پاسخ به سه سؤال «کجا هستم، می‌خواهم به کجا بروم و چگونه باید بروم؟» را از ارکان اساسی حرکت در مسیر تغییر برشمرد و نیروی محرکه این حرکت را مشارکت در میان سه مجموعه مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان در دانشگاه معرفی کرد که باید با ارتباط مؤثر تحقق یافته و به خروج اعضای هیأت علمی از رکود و رخوت بینجامد.


معاون جدید پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با توجه به تجارب دانشگاه های معبتر جهان، یکی دیگر از محورهای کاری و برنامه های خود را تلاش در راستای تشکیل گروه های پژوهشی تخصصی و میان رشته ایی از بطن گرو های آموزشی مرتبط اعلام کرد و حرکت در مسیر راه اندازی پژوهشکده های تخصصی را لازمه تعالی دانشگاه خواند.


وی ظرفیت های ساختاری لازم برای تحقق این هدف را در هرم و ترکیب اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج موجود و آماده ایجاد این تحول ارزیابی کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب