دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در یک نگاه
به گزارش خبرنگار آنا، این مجموعه بزرگ آموزش عالی در استان کردستان، اکنون 427 نفر کارمند، 528 نفر عضو هیأت علمی تمام وقت و بیش از 927 نفر مدرس مدعو حقالتدریس دارد.
در این مجموعه دانشگاهی که تاکنون قریب به 55 هزار دانشآموخته را به استان کردستان و ایران اسلامی تقدیم کرده است؛ ظرف سه سال گذشته در حوزه افزایش رشته های تحصیلی در مقطع کارشناسی، با افزایش 25 عنوان، کارشناسی ارشد 83 عنوان و در مقطع دکترای تخصصی در گرایش های مختلف با ایجاد و افزایش 38 عنوان رشته تحصیلی، خدمات ارزنده آموزشی و پژوهشی حاصل شده است.
در حوزه آموزشی و توسعه شاخصهای آن، دانشگاه آزاد اسلامی کردستان طی سه سال اخیر در سطح استان به توفیق جذب اعضای هیأت علمی در مرتبه استادی 2 نفر، دانشیار 10 نفر، استادیار 89 نفر، مربی (دانشجوی دوره دکتری) 13 نفر و مربی محض با کاهش از تعداد 73 نفر به 30 نفر توفیق خدمت حاصل آمده است.
در حوزه گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان بهویژه ظرف یک سال گذشته در همه دانشکدههای تابعه واحد سنندج با وجود 26مرکز آموزش عالی رقیب از بخشهای مختلف دولتی، علاوه بر تمهید فضای آموزشی، مطالعاتی و پژوهشی اختصاصی برای دانشجویان و استادان دوره دکتری، به تفکیک از سایر مقاطع تحصیلی حاصل شده است که ثمره این اقدامات علاوه بر افزایش آمار تعداد دانشجویان تا مرز 53درصد در مقطع تحصیلات تکمیلی بوده بلکه بیش از نیمی از دانشجویان این مقاطع از کل آمار استان را تشکیل داده است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
توفیق اخذ مجوز برای رشتههای تحصیلی فاقد مصوبه، از کمیته 3 نفره وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان مرکزی دانشگاه و شورای انقلاب فرهنگی نیز از جمله نقاط درخشان دیگر در کارنامه این دانشگاه در استان کردستان بوده است.
در این مجموعه یکی دیگر از خدمات برجسته حوزه آموزش عالی، توفیق جذب دانشجوی اتباع خارجی به ویژه از اقلیم کردستان عراق در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تاکنون به تعداد 70نفر است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز
از دیگر شاخصهای توسعه فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در حوزه پژوهشی، ظرف سه سال گذشته تا اکنون ارتقای سطح فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور سنندج با کسب مجوز فعالیت و تأیید آن از سوی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و تمهید امکان فعالیت برای بیش از 17 شرکت وابسته بوده که از آن میان حداقل 2 شرکت به اخذ رتبه علمی «دانشبنیان» نایل آمدهاند، شایان توجه است.
سردر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز
اکنون نیز راهاندازی مرکز رشد واحد دانشگاهی مریوان برای بهره مندی از ظرفیت مطلوب فعالیت تجاری در این شهرستان با توجه به مرز مشترک آن با کشور همسایه، حاصل شده است.
تأسیس و آغاز کار مرکز تحقیقات کردستان شناسی واحد دانشگاهی سنندج با تشکیل 5 دپارتمان تحقیقی در آن، چاپ و انتشار 5 عنوان کتاب ارزشمند تحقیقی در حوزه پژوهشهای فرهنگی، ادبی، هنری و تاریخی کردستان، برگزاری 3 عنوان همایش ملی و مشارکت در برگزاری 5 همایش ملی دیگر با دیگر نهادهای فرهنگی و تحقیقی کردستان که به انتخاب این مرکز به عنوان یکی از 5 مرکز تحقیقاتی برتر کشور در سال 95 انجامیده از دیگر افتخارات حاصل شده برای دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان بوده است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار
راهاندازی مرکز درمانی مشاوره و روان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز در دو سال گذشته از دیگر نقاط قابل توجه در کارنامه این دانشگاه و در مسیر تمهید زمینه توسعه فعالیت های پژوهشی و دانشگاهی با تأثیرات اجتماعی برای استان کردستان بوده که با اخذ مجوز از سازمان نظام روانشناسی و مشاورهای جمهوری اسلامی ایران و سازمان بهزیستی شهرستان سنندج آغاز به کار کرده است.
تجمیع، تجهیز و شبکه سازی همه امکانات و فضاهای آزمایشگاهی و کارگاهی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان و ارتقای سطح ارایه خدمات آن به مراکز تحقیقاتی استان، دستگاههای اداری و اجرایی، پژوهشگران و محققان به صورت اختصاصی و در قالب طرح «ساها» و «آزمایشگاههای همکار» از دیگر خدمات ارزنده دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در حوزه عملکرد پژوهشی و تحقیقاتی این مجموعه آموزش عالی استان است.
انتهای پیام/