دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 مهر 1395 - 12:33
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با آنا:

افزایش 25درصدی تعداد آثار جشنواره حرکت/ دانشجویان حمایت مالی و امکانات می‌خواهند

نهمین جشنواره حرکت صبح امروز در دانشگاه شهید باهنر کرمان با حضور دکتر سید ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دکتر فضل‌الله ایرجی کجوری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان و انجمن‌های علمی دانشگاه‌های سراسر کشور آغاز به کار کرد.
کد خبر : 120227

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا سید ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: «نهمین جشنواره حرکت در کرمان برای ما چند ویژگی دارد. اولا چهارمین جشنواره حرکت است که در این دولت و در طول سه سال گذشته برگزار می‌شود و این نشان از اهتمام به حرکت در مجموعه وزارت علوم و معاونت فرهنگی است ما در کمتر از سه سال گذشته جشنواره‌های ششم، هفتم، هشتم و امسال نهم را برگزار کردیم در حالی که قاعدتاً باید هر سال یک جشنواره برگزار شود ولی اهتمام همکاران ما باعث شده است تا فاصله برگزاری دو جشنواره کمتر از یک سال باشد.»


هاشمی ادامه داد: «ویژگی جشنواره حرکت این است که فرصتی برای انجمن‌های علمی برتر ایجاد می‌کند تا از سراسر کشور دور هم جمع شوند و تجربیات تبادل شود. همچنین رقابت سازنده‌ای بین انجمن‌های علمی شکل می‌گیرد و خود آنها فرصتی را فراهم می‌کنند تا کارهای دانشجویی با محوریت تخصص و علم برگزار شود.»


او افزود: «بنابراین وقتی جشنواره حرکت در سطح ملی برگزار می‌شود معنی آن این است که نزدیک به یک سال حرکت‌های دانشجویی در قالب‌های علمی و تخصصی انجام شده است و کار به مرحله‌ای رسیده است که آثار برتر در سطح ملی معرفی شوند.»


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به جشنواره نهم اشاره کرد و گفت: «اما جشنواره حرکت نهم چند ویژگی دارد یکی اینکه در این جشنواره از گروه‌های خارجی دعوت شده است و از چند نمونه اینجا داریم. هر چند در جشنواره هشتم نیز گروه‌هایی از دانشگاه‌های خارجی مقیم داخل حضور داشتند اما امسال وسیع‌تر شده است. همچنین تعدادی از انجمن‌های وزارت بهداشت در این جشنواره شرکت کرده‌اند تا سطح گسترده‌تری از فعالیت‌ها را شاهد باشیم.»


هاشمی افزود: «در این جشنواره ضریب دقت داوری‌ها و تعداد داوران افزایش یافته است و حوزه‌های تخصصی نیز نزدیک دو برابر شده‌اند. تعداد آثار هم نزدیک 25درصد رشد داشته است. ما هر سال در این جشنواره شاهد هیجان و انگیزه بیشتری هستیم و هر سال نیز بیشتر می‌شود و ما وقتی این جشنواره‌ها را می‌بینیم به آینده امیدوارتر می‌شویم. این موضوع نشان می‌دهد نسلی از جوانان ما در دانشگاه شکل می‌گیرد و تربیت می‌شود که ظرفیت این را دارند که آینده‌ای درخشان هم از نظر صنعت، تکنولوژی و هم فرهنگی و اجتماعی را بسازند و همین هم باعث اعتماد بیشتر مسئولان می‌شود تا توانمندی‌های دانشجویان را ببینند و نگاه‌های بدبینانه که فقط بر روی حواشی دست می‌گذارد را اصلاح کند. باید تلاش کنیم نقاط ضعفی که طبیعتا در گروه‌های مختلف است، رفع شود تا این نگاه‌ها را کنار بگذاریم و فضا را برای همدلی، مشارکت و هم‌افزایی فراهم کنیم.»


او به بازدید خود از غرفه‌ها و درخواست‌های انجمن‌های علمی اشاره کرد و گفت: «در بازدید از غرفه‌ها همه درخواست‌های دانشجویان در افزایش حمایت‌های مالی و فراهم کردن امکانات بود. امسال سعی کرده‌ایم میزان حمایت‌مان را بیشتر کنیم ولی چون فعالیت انجمن‌ها زیاد شده است باز هم این امکانات جوابگو نیست و به عبارتی دیگر آن قدر ظرفیت‌ها و استعدادها زیاد است که هر چه بیشتر امکانات در اختیار دانشجویان باشد استعدادهای بیشتری شکوفا می‌شود وبه طور مرتب خلاقیت‌ها و نوآوری‌هایی در جمع دانشجویان است که هر چه بیشتر بودجه، امکانات و فضای فیزیکی افزایش یابد قطعا نتیجه بهتر و بیشتری را می‌گیریم و ما تلاش می‌کنیم تا در حد مقدورات همه این مسائل را افزایش دهیم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب