دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 مهر 1395 - 11:03
در دیدار با نخست وزیر پاکستان مطرح کرد:

رئیس جمهوری : توسعه روابط ایران و پاکستان نتیجه پیوند فرهنگی و تاریخی با مردم پاکستان است

رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران با اشاره به علایق و مشترکات فرهنگی میان دو ملت گفت: معتقدیم همانند حوزه‌های سیاسی و فرهنگی باید در زمینه‌های اقتصادی نیز پیوندهای دو کشور و دو ملت مستحکم‌تر شود.
کد خبر : 119807

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی عصر چهارشنبه به وقت نیویورک (بامداد پنجشنبه به وقت تهران)، در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد و در دیدار نواز شریف نخست وزیر پاکستان، با بیان اینکه روابط دو کشور روز به روز در حال توسعه است، گفت: مردم ایران جایگاه ویژه‌ای برای توسعه روابط با پاکستان قائل هستند و این نتیجه پیوند فرهنگی و تاریخی با مردم پاکستان است.


رئیس‌جمهوری گفت: شرایط تاریخی، فرهنگی و منطقه‌ای اقتضاء می‌کند که در راستای منافع دو ملت، روابط تهران – اسلام‌آباد قوی‌تر شود و امروز خوشبختانه پس از رفع تحریم‌ها فرصت مناسبی برای تعمیق همکاری‌های دو کشور بویژه در عرصه اقتصادی بوجود آمده است.


روحانی با بیان اینکه ایران برای تأمین انرژی مورد نیاز پاکستان آمادگی دارد، گفت: دو کشور می‌توانند در زمینه‌های علمی و فرهنگی نیز همکاری‌های خود را هر چه بیشتر افزایش دهند.


رئیس‌جمهوری یادآور شد: روابط بانکی پایه اصلی مناسبات اقتصادی است و باید برای عملیاتی شدن و تسریع در اجرای توافقات بانکی، تلاش‌های ویژه‌ای را انجام دهیم.


روحانی با بیان اینکه ایران امنیت و پیشرفت پاکستان را امنیت و پیشرفت خود می‌داند، گفت: بندر گوادر را رقیب چابهار نمی‌‌دانیم و هر بخشی از پاکستان که توسعه یابد آن را توسعه خود می‌دانیم.


رئیس‌جمهوری در ادامه تصریح کرد: همواره تلاش ایران بر این بوده که مرزهای دو کشور، مرز امنیت و دوستی باشد و امروز پیشرفت‌های زیادی در این زمینه حاصل شده و باید همچنان تلاش‌های خود در این زمینه را ادامه دهیم.


نواز شریف نخست وزیر پاکستان نیز در این دیدار با بیان اینکه پاکستان و ایران را یک ملت، یک کشور و یک دولت می‌دانیم، گفت: فرهنگ، سنت و اقتصاد ما مکمل یکدیگر است و بدنبال افزایش سطح همکاری های خود با تهران هستیم.


نخست وزیر پاکستان با بیان اینکه سطح مناسبات تجاری فعلی دو کشور با ظرفیت‌های موجود همخوانی ندارد، گفت: باید در این زمینه تلاش‌های خود را تقویت کنیم تا تجار و بازرگانان دو کشور با تسهیلات بیشتری فعالیت کنند.


نواز شریف تصریح کرد: پاکستان هم توسعه بندر چابهار را تحولی مثبت و مکمل بندر گوادر و کرویدور ایران، پاکستان و چین می‌داند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب