عوارض مصرف داروهای لاغری جدی گرفته شود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر سید علی وکیلی، معاون غذا و دارو خراسان شمالی بیان کرد: روشهای غیر علمی و خود سرانه مصرف داروهای لاغری برای درمان چاقی با عوارض متعددی همراه است.
وی گفت: مصرف داروهایی که باعث از دست رفتن آب بدن میشوند نه تنها مفید نیستند بلکه خطراتی از قبیل دهیدراتاسیون (کم آبی) را در مصرف نابه جا به دنبال دارد.
وکیلی در ادامه با بیان اینکه مصرف داروهای هورمونی نیز باعث پرکاری تیروئید و افزایش متابولیسم بدن شده و با مصرف انرژی باعث کاهش وزن و لاغر شدن میشود، افزود: به علت تغییر روند طبیعی بدن مصرف این داروها از نظر علمی غیر صحیح و خطرناک است و عوارضی نظیر افزایش ضربان قلب، اختلالات خواب و تعریق ایجاد میکند و سلامت فرد را به خطر می اندازد.
معاون غذا و دارو خراسان شمالی بیان کرد: داروهایی که با افزایش سرعت تخلیه باعث کاهش زمان جذب غذا و در نتیجه سبب لاغری میشود در دراز مدت باعث سوء تغذیه و کمبود برخی مواد مورد نیاز بدن میشود .
وی در ادامه به داروهای لاغری ضد اشتها نیز اشاره کرد و گفت: داروهای ضد اشتها با تغییر مواد شیمیایی در مغز باعث میشود فرد احساس سیری کند و عوارض جانبی این داروها شامل افزایش ضربان قلب و فشار خون، سردرد، فراموشی، افسردگی و بیخوابی است که برای مصرف کنندگان ایجاد مشکل خواهد کرد.
انتهای پیام/