دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 شهريور 1395 - 09:27
مدیرکل کمیته امداد استان تهران به آنا گفت

تشریح نحوه عملکرد صندوق قرض الحسنه امداد ولایت

مدیرکل کمیته امداد استان تهران نحوه عملکرد صندوق قرض الحسنه امداد ولایت را تشریح کرد و گفت: در این صندوق قرض‌الحسنه  به سپرده‌ها درصدی به عنوان سود تعلق نمی‌گیرد و بازپرداخت آن به صورت 8 ساله خواهد بود و این وام به افراد نیازمند و مددجویان کمیته امداد تعلق می‌گیرد.
کد خبر : 118144
محسن ولیئی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا در مورد افتتاح دومین شعبه صندوق قرض الحسنه امداد ولایت اظهار کرد: دومین شعبه صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در روز عید سعید غدیر خم افتتاح می‌شود و این صندوق به صورت بلند مدت به نیازمندان و مددجویان تحت پوشش از یک میلیون تا 30 میلیون تومان تسهیلات ارائه می‌دهد.


وی در مورد نحوه عملکرد این صندوق قرض الحسنه گفت: در این صندوق قرض‌الحسنه به سپرده‌ها درصدی به عنوان سود تعلق نمی‌گیرد بر همین اساس بسیاری از خیرین و نیکوکاران وجوهاتی را در این صندوق سپرده گذاری کردند که به این ترتیب سپرده‌های آنان در اختیار افراد بی بضاعت و نیازمند قرار می‌گیرد که با بازپرداخت 8 ساله نیز در کمیته امداد به مددجویان و نیازمندان ارائه می‌شود.


مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به اینکه حدود 400 هزار نفر از خدمات کمیته امداد بهره مند هستند، افزود: از این تعداد 130 هزار نفر مددجوی دائم و 265 هزار نفر نیز از مددجویان موردی هستند.


ولیئی اولویت اصلی کمیته امداد را توانمندسازی مددجویان دانست و گفت: پیگیری وضعیت مددجویان به لحاظ اقتصادی یکی از فعالیت‌های در دستور کار پیگیری کمیته امداد است تا این افراد به خودکفایی و توانمندی اقتصادی برسند بر همین اساس می‌کوشیم افراد را با استفاده از استعدادهای درونی خانواده توانمند کنیم.


وی افزود: به منظور توانمند سازی و اشتغال مددجویان کمیته امداد آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای به صورت رایگان به آنان ارائه می‌شود و در صورتی که کارفرمایی در استان تهران مایل به استفاده از ظرفیت و توانمندی نیروی کار کمیته امداد داشته باشد علاوه بر معرفی این افراد آموزش دیده، 100 درصد حق بیمه سهم کارفرما را در سال اول و 50 درصد حق بیمه سهم کارفرما را در سال دوم نیز توسط کمیته امداد پرداخت می شود.


ولیئی با اشاره به تحت پوشش قرار دادن زنان سرپرست خانوار ادامه داد: 9500 زن سرپرست خانوار نیز در استان تهران توسط کمیته امداد بیمه تامین اجتماعی شده و حق بیمه آنها هر سه ماه یک‌بار توسط کمیته امداد به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌شود.


وی گفت: هم اکنون سه هزار و 700 نفر دانشجو از مقطع کاردانی تا دکتری که 27 نفر دانشجوی پزشکی و 770 نفر دانشجوی مهندسی و سایر رشته ها تحت حمایت کمیته امداد استان تهران هستند و از خدمات این نهاد بهره مند می‌شوند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب