دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نامه صادق زیباکلام خطاب به سعید مرتضوی

صادق زیباکلام می‌گوید فقط تراژدی کهریزک و رفتار مأموران با بازداشت‌شدگان نیست که همچنان در پرده ابهام قرار دارد، بلکه بسیاری از رویدادهای سال ۸۸ بعد از گذشت هفت سال همچنان در تاریکی‌اند و همچون عذرخواهی سعید مرتضوی بالاخره روزی روشن خواهند شد.
کد خبر : 117978

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، «فرارو» نوشت: صادق زیباکلام در نامه‌ای خطاب به سعید مرتضوی، به مسأله عذرخواهی دادستان پیشین تهران از قربانیان کهریزک پرداخته است.


این استاد دانشگاه در این نامه نوشته است:


«بسمه تعالی


جناب آقای سعید مرتضوی


قاضی و دادستان سابق قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران،


با سلام و تحیات، من همیشه درنامه‌هایم از باب احترام سمت و جایگاه مسئولان را می‌نویسم، اما در مورد جنابعالی دقیقاً نمی‌دانم چه عنوانی را باید بکار ببرم؟ من همیشه جنابعالی را بعنوان قاضی مرتضوی معروف می‌شناختم که به اندازه موهای سرش روزنامه، هفته‌نامه، ماهنامه و فصلنامه تعطیل نموده و نویسندگان آنها را هم روانه زندان کرده. شاید هم حق با شما بوده و آنها سزاوار محکومیت بودند.


بگذریم. خبر عذرخواهی‌تان از خانواده‌های قربانیان کهریزک را در رسانه‌ها دیدم. برخی آن را خیلی دیر و برخی هم آن را با انگیزه تأثیرگزاری بر تعیین مجازاتتان می‌دانند.


من اما معتقدم که فقط خداوند سبحان از دل مخلوقاتش آگاهی دارد و ای‌بسا شما واقعا هم به این باور رسیده‌اید که می‌توانستید جلوی اعزام بازداشت‌شدگان اعتراضات سال ۸۸ به بازداشتگاه کهریزک را بگیرید؛ ای‌بسا می‌توانستید جلوی پرپرشدن سه جگرگوشه‌ای را که به جز شرکت در اعتراضات خیابانی جرم دیگری مرتکب نشده بودند، می‌گرفتید.


البته فقط تراژدی کهریزک و رفتار مأموران با بازداشت‌شدگان نیست که همچنان در پرده ابهام قرار دارد. فی‌الواقع بسیاری از حوادث و رویدادهای سال ۸۸ بعد از گذشت ۷ سال همچنان در تاریکی‌اند و همچون عذرخواهی شما بالاخره روزی روشن خواهند شد. البته دنیا خیلی زیباتر می‌شد اگر قاضی مرتضوی‌های آن نه بعد از ۷ سال، بلکه در همان خرداد ۸۸ متوجه می‌شدند. اما و در عین حال هم اگر این چنین می‌شد آنوقت ارزش انسان‌هایی همچون مهاتما گاندی، نلسون ماندلا، محمد مصدق و مهدی بازرگان هیچوقت هویدا نمی‌شد.


ایام بکام باد


صادق زیباکلام


بیست و دوم شهریورماه یکهزار و سیصد و نود و پنج»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب