مرکز رشد واحد لامرد در مرحله راهاندازی/تائید طرح شبیهسازی و برآورد اقتصادی تفکیک مایعات گازی
دکتر عیسی امیری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، فعالیت این واحد دانشگاهی در راستای درآمدزایی و کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان را یادآور شد و اظهار کرد: از میان طرحهای مختلفی که از سوی استادان واحد به کمیته استقرار شرکتهای دانشبنیان واحد لامرد ارائه شده است، طرحی با عنوان شبیهسازی و برآورد اقتصادی تفکیک مایعات گازی پالایشگاه پارسیان برای استحصال پنتان، هگزان و هپتان که از سوی آقای دکتر ایوب صفری از اعضای هیأت علمی این واحد ارائه شده مورد تایید واقع شده است که برای ارزیابی به هیأت امنای استان ارسال میشود و در عین حال چند طرح کاربردی دیگر نیز در دست بررسی قرار دارد.
امیری درخصوص ایجاد و راهاندازی شرکتهای دانشبنیان و سرمایهگذاریهای اقتصادی گفت: واحد لامرد به دلیل قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی مناسب پتانسیل مطلوبی برای سرمایهگذاری و درآمدزایی در حوزه عملکرد شرکتهای دانشبنیان برخوردار است.در این راستا با ایجاد کمیته استقرار شرکتهای دانشبنیان در واحد، طرحهای اقتصادی که از طرف استادان متخصص و مجرب این واحد ارائه میشود، مورد ارزیابی قرار میگیرد.
مرکز رشد واحد لامرد در مرحله استقرار و راهاندازی قرار دارد
رئیس واحد لامرد افزود: همچنین با همکاری فرمانداری لامرد، مرکز رشد با مجوز پارک علم و فنآوری استان فارس در واحد لامرد در مرحله استقرار و راهاندازی قرار دارد تا با بهرهگیری از توان علمی و اجرایی استادان و نیز ارتباط مستمر با صنایع و شرکتهای موجود و با برنامهریزی راهبردی با تمرکز بر فرصتهای سرمایهگذاری منطقه، شرایط مساعدی برای درآمدزایی و کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان فراهم شود.
امیری با توجه به ابلاغ سیاستها و بخشنامههای دانشگاه، اقداماتی این وحد در راستای اجراییشدن این سیاستها و بخشنامهها در بخشهای مختلف را برشمرد و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد با بهرهمندی از نیروی انسانی متعهد و متخصص و امکانات مناسب، همزمان با ارائه خدمات آموزشی مطلوب، در راستای رشد و توسعه فعالیتهای پژوهشی و کاربردی نیز برنامهریزی گستردهای را انجام داده است.
برنامهریزی گسترده برای بهرهبرداری از فرصتهای موجود
وی ادامه داد: برنامههای فرهنگی و اجتماعی گستردهای نیز برای رشد و گسترش شناخت دانشجویان و جامعه از اندیشههای اسلامی و ارزشی و آگاهی از مسایل روز صورت گرفته که برگزاری جلسات آزاداندیشی و عملکرد حلقههای علمی در حوزههای مختلف در این میان نقش بسزایی داشته است. از سوی دیگر به دلیل واقع شدن شهرستان لامرد در منطقه اقتصادی و همجواری با منطقه ویژه اقتصادی، از پتانسیل مطلوبی برای فعالیتهای اقتصادی برخوردار است که در این زمینه با استقرار مرکز رشد و هماهنگیهای صورت گرفته با مسئولان اجرایی شهرستان و نیز صنایع و ادارات، برنامهریزی گستردهای برای بهره برداری از فرصتهای موجود صورت گرفته است.
این مسئول در بخش دیگری از گفتوگوی خود با آنا اظهار کرد: در سال جاری تعداد 942 نفر دانشجو در مقاطع مختلف آموزشی در واحد لامرد پذیرفته شدند و نیز تعداد 5 نفر از دانشجویان ترک تحصیل کرده با توجه به بخشنامه جدید ریاست دانشگاه برای ثبت نام مراجعه کردند و کل دانشجویان واحد در نیمسال اول سال تحصیلی 94-93 به تعداد 2804 نفر رسید.
رئیس واحد لامرد با توجه به برنامه و اولویت اصلی برای رشد و گسترش کیفی واحد دانشگاهی متبوع خود خاطرنشان کرد: به دلیل تنوع رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد و تمرکز این واحد به ایجاد رشتههای جدید متناسب با نیازهای جامعه و صنعت به ویژه در سطح کارشناسی ارشد و دکتری، اولویت اساسی این واحد در کنار ارتقای کیفیت خدمات آموزشی، رشد و توسعه شرکتهای دانشبنیان و بسترسازی برای گسترش پژوهشهای کاربردی است.
احداث ساختمان آموزشی با مساحت 4 هزار متر مربع در دستور کار واحد لامرد
امیری افزود: این واحد دانشگاهی با توجه به سیاستگذاریهای اخیر در جذب دانشجو در تحصیلات تکمیلی و افزایش چشمگیر دانشجو در این مقطع نیاز به توسعه فضای فیزیکی با کیفیت دارد که اخذ مجوز و ساخت یک ساختمان آموزشی با مساحت چهار هزار متر مربع در دستور کار قرار گرفته و در آینده نزدیک عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد خاطرنشان کرد: توسعه آزمایشگاههای فنی و مهندسی، تجهیز و بهره برداری از سالن آمفی تئاتر و ایجاد بلوار ورودی از دیگر برنامههای در حال اجرای این واحد دانشگاهی است که با تأمین منابع مالی لازم این پروژهها به اتمام خواهد رسید.
لزوم توجه ویژه سازمانها و نهادها به پژوهش
وی با توجه به تعامل با نهادها و سازمانها و مهمترین مشکل کنونی واحد لامرد اظهار کرد: واحد لامرد به دلیل سابقه علمی و پژوهشی مناسب از جایگاه مطلوبی در نهادها و سازمانهای منطقه برخوردار است و در زمینههای گوناگون علمی، پژوهشی، اجتماعی و اقتصادی تعامل سازندهای با سازمانها دارد. بهنظر میرسد برای عملیاتی شدن برنامهها و طرحهای دانشگاه، سازمانها و نهادها باید به اهمیت پژوهش و توسعه توجه ویژه کرده و همکاری مناسبتری با دانشگاه در زمینه انجام طرحهای اقتصادی و دانشبنیان داشته باشند.
امیری ادامه داد: در این راستا با ایجاد ارتباط نزدیکتر با سازمانها و ارایه برنامه عملیاتی مدون و استراتژیک و نیز معرفی توانمندیها و قابلیتهای دانشگاه از نظر نیروی انسانی و نیز تجهیزات آزمایشگاهی و فیزیکی، میتوان بستر مناسبی را برای افزایش مشارکت آنها در فعالیتهای پژوهشی و اقتصادی دانشگاه بهویژه در حوزه شرکتهای دانشبنیان ایجاد کرد که برای این مهم نیز برنامهریزی گستردهای در واحد صورتگرفته و در حال اجرا است.
انتهای پیام/ع
انتهای پیام/