افتتاح نمایندگی شورای همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا در واحد اصفهان
به گزارش خبرنگار آنا، در ابتدای این مراسم احمدعلی فروغی گفت: اقتصاد دانان سه عامل مدیریت، سرمایه و نیروی کار را با اهمیت می دانند، بدون عامل مدیریت نمی توان انتظار اقتصادی پویا و سالم داشت، مهمترین عامل مدیریت است، اگر مدیریت باشد، مسائل دیگر هم سامان می یابد و برنامه ها به ثمر می نشیند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) افزود: در رشد اقتصادی مسأله مدیریت بسیار مهم است و از تجربیات دیگران هم باید استفاده شود، از نظر علمی مدیریت باید با اخلاق توأم باشد و البته اخلاق، رمز مشارکت طلبی است چرا که مشارکت بسیار مهم است و اگر نباشد طرح اقتصادی موفق نخواهد شد.
فروغی در ارائه گزارشی از فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) در شرق افریقا اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته و حمایتهای معاونت امور بین الملل دانشگاه، قرار شده است برای صدور خدمات علمی و درمانی در اوگاندا یک کلینیک دندانپزشکی تاسیس کنیم و با توجه به ارتباط بسیار خوبی که برقرار شده، مقدمات واگذاری یک ساختمان بیمارستانی مجهز در آن کشور فراهم شده و امیدواریم بتوانیم در نیجریه، کنیا و سایر کشورهای افریقایی مشابه این برنامه را دنبال کنیم و به نتیجه برسانیم.
به گزارش آنا، در ادامه این مراسم حبیب اله انصاری نایب رئیس اول شورای همکاری های ایران و آفریقا گفت: برای من بسیار غرورآفرین است که شعبه همکاری های اقتصادی ایران و آفریقا در شهر تاریخی ـ فرهنگی اصفهان شکل می گیرد آن هم در دانشگاهی که دکتر فروغی 28 سال است، مدیریت آن را بر عهده دارند و الگویی برای همه کشور هستند و کسب نشان طلای مدیریت کیفیت جهانی پاریس در سال 2014 نیز از میان دهها دانشگاه برگزیده، برای ما بسیار مهم است.
انصاری: با افتتاح دفتر نمایندگی شورای همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا در شهر اصفهان، نصف جهان، آن هم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)، باید به گسترش ارتباطات میان این دو حوزه با هدف توسعه اقتصاد کشور نگاه دیگری کرد |
انصاری عنوان کرد: قاره آفریقا با حدود یک میلیارد نفر جمعیت و 54 کشور، قابلیت های بالایی برای سرمایه گذاری دارد و موقعیت ایران بعنوان کریدور شمال و جنوب در این راستا بسیار حائر اهمیت است، وجود کانی ها، ذخائر معدنی و منابع انرژی گاز و نفت، ظرفیت های بالقوه فراوانی را در زمینه سرمایه گذاری صنعتی ایجاد کرده است.
انصاری با بیان اینکه من به عنوان عضوی از کانون های عالی کارفرمائی کشور هستم گفت: باید ارتباط اقتصادی خود را با قاره افریقا برنامه ریزی کنیم و گسترش دهیم، چرا که امروزه مهمترین دغدغه اقتصاد ما، جدائی از نفت است و لذا باید در فضای کسب و کار امکانی فراهم کنیم تا با توسعه صادرات غیرنفتی سرمایه گذاری های جدیدی انجام دهیم.
نایب رئیس اول شورای همکاری های ایران و افریقا اظهار کرد: امروز باید ارتباط میان مراکز علمی و صنعت و تجارت را گسترش داد، ما تا الان جدا از دانشگاه برنامه ریزی کرده ایم، بین صنعت و دانشگاه همکاری نبوده است و باید این همکاری باشد و توسعه یابد و با افتتاح دفتر نمایندگی شورای همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا در شهر اصفهان، نصف جهان، آن هم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)، باید به گسترش ارتباطات میان این دو حوزه با هدف توسعه اقتصاد کشور نگاه دیگری کرد.
همچنین پرویز کرباسی، نائب رئیس دوم شورای همکاری های ایران و آفریقا در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات محمدحامد کیانی مشاور امور بین الملل واحد اصفهان(خوراسگان) و مسؤول دفتر نمایندگی شورای همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا به خاطر پیگیرهای فراوان در راه اندازی این دفتر، با ابراز سخنانی گفت: خوشبختانه در این دانشگاه، نوآوری موج می زند، در موضوع سرمایه گذاری در آفریقا با توجه به ظرفیت های بسیار خوبی که وجود دارد، باید بتوانیم به سرعت خدمات فنی و مهندسی را، سامان دهی کنیم و برای این منظور باید کنسرسیوم خدمات فنی تشکیل شود و ما بدنبال این هستیم که کشورهای افریقایی بتوانند توانمندی های خود را به ظهور برسانند.
در این مراسم محمدرضا فقیهی دبیر شورای همکاریهای اقتصادی ایران و افریقا و کردآبادی نماینده دفتر وزارت امور خارجه در اصفهان هر کدام به طور جداگانه ضمن تبریک افتتاح دفتر نمایندگی شورای همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)، به تشریح ظرفیت های افریقا و اتاق های بازرگانی آن و مسیر تجارت دریایی با افریقا و طرح های افریقا و موانع و مشکلات مالی و اعتباری و موافقت نامه های بانکی و مشکلات در این زمینه صحبت کردند.
کیانی: مجموعه قوانین شرق افریقا را طبقه بندی کردیم و بر اساس آن مناسبات اقتصادی خود را پایه ریزی کرده ایم، درباره ساختمان کلینیک دندانپزشکی در اوگاندا که دارای 45 اتاق و مکانی نوساز و بزرگ است قراردادها طراحی و برنامه ریزی شده است |
آخرین سخنران این مراسم محمد حامد کیانی مشاور امور بین الملل واحد اصفهان(خوراسگان) و مسؤول دفتر نمایندگی شورای همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا، شعبه اصفهان بود.
کیانی گفت: راه اندازی این دفتر در اصفهان با همت و پیگیری های دکتر فروغی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) به ثمر نشسته و امیدواریم شاهد برکات آن برای کشور عزیزمان جمهوری اسلامی ایران باشیم چرا که این دفتر تاثیر فراوانی بر اقتصاد ایران و افریقا دارد و بر اساس اعلام نیازهای اقتصادی اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و تجارت خواهد بود.
وی با ارائه آماری ضمن مقایسه تفاوت آشکار هزینه های خدمات فنی و تکنولوژیک ایران در افریقا در مقایسه با خدماتی که اروپائی ها با قیمت های سرسام آور به این کشورها ارائه می دهند گفت: ما مجموعه قوانین شرق افریقا را طبقه بندی کردیم و بر اساس آن مناسبات اقتصادی خود را پایه ریزی کرده ایم، درباره ساختمان کلینیک دندانپزشکی در اوگاندا که دارای 45 اتاق و مکانی نوساز و بزرگ است قراردادها طراحی و برنامه ریزی شده است.
مسؤول دفتر نمایندگی شورای همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا، شعبه اصفهان اظهار کرد: با پیگیری های انجام شده، حسابهای بانکی و بحث خزانه داری دفتر نمایندگی را پایه ریزی کرده ایم و بزودی عضوگیری شورا را از میان متقاضیان انجام می دهیم، اگرچه هم اکنون 10 عضو داریم و کمیته های مختلفی را مانند کمیته گردشگری، کمیته صنعت، کمیته معدن و . . . سامان دهی کرده ایم و امیدواریم با کمک خداوند متعال روز به روز بر توسعه این کار افزوده شود و بتوانیم زمینه صدور خدمات و تولیدات دانش بنیان را فراهم کنیم.
در پایان این مراسم، جلسه پرسش و پاسخ برگزار و مسؤولان به سوالات حاضران پاسخ دادند .
انتهای پیام/