دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 شهريور 1395 - 18:07
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده

سند تأمین امنیت زنان و کودکان هنوز تعیین تکلیف نشده است

مشاور وزیر کشور در امور زنان گفت: سند امنیت زنان و کودکان در روابط اجتماعی را بر اساس ماده 227 برنامه پنجم توسعه تدوین کرده‌ایم اما از پایان سال 94 تا کنون در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این سند تعیین تکلیف نشده است.
کد خبر : 113721

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، فهیمه فرهمندپور، مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده در نشست خبری ارائه عملکرد سه ساله حوزه زنان و خانواده وزارت کشور اظهار کرد: تعامل با صندوق کارآفرینی امید برای جلب تسهیلات به‌منظور فعالیت اقتصادی زنان و تعامل با معاونت امور زنان و انعقاد تفاهم‌نامه ارتقای توانمندی‌های مدیریتی زنان مدیر استان‌ها از این گروه برنامه‌ها بود.


وی افزود: در کنار این موارد سه سند ملی در موضوع ماده 227 برنامه پنجم توسعه تدوین شد. در این حوزه سند راهبردی تأمین امنیت زنان و کودکان را به شکل فاخری آماده کردیم، اما همچنان مظلومیت آن ادامه دارد زیرا پس از تقدیم سازمان برنامه‌ریزی موارد اصلاح شد. نسخه نهایی در پایان سال 94 به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ارسال شده، اما هنوز تعیین تکلیف نشده است. نکته مهم در مورد این سند عنوان آن است که آمیختن زنان و کودکان نه‌تنها مورد تأیید ما نیست، بلکه کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نیز آن را رد کردند.


فرهمندپور یادآور شد: با وجود این‌که رسیدگی به این سند در حوزه وظایف ما نبود، آن را تفکیک کردیم و سند تأمین امنیت زنان در روابط اجتماعی تدوین شد همچنین در برنامه ششم توسعه، توانستیم نظر وزیر را جلب کنیم که ضمن حضور حوزه زنان در کارگروه سرمایه اجتماعی، در تمام کارگروه‌های دیگر هم این عضویت را تثبیت کنیم.


وی درباره حضور زنان در مراسم اربعین نیز تصریح کرد: پیش از این، جریان برگزاری مراسم اربعین مدیریتی مردانه داشت و مسائل خاص زائران زن چندان مورد اهمیت قرار نمی‌گرفت. سال گذشته اولین سالی بود که کمیته رصد مسائل زنان در مراسم اربعین را تشکیل دادیم که گزارش‌های دقیقی تهیه کرد و باعث شد امسال در ستاد اربعین کارگروهی ایجاد شود و موضوع زائران زن به لحاظ پشتیبانی، فرهنگی و امنیتی، جدی تلقی شود.


مشاور وزیر کشور با اشاره به نظارت بر تفاهم‌نامه‌های استانی معاونت امور زنان تصریح کرد: معاونت امور زنان با دستگاه‌های اجرایی تفاهم‌نامه‌هایی امضا می‌کند که در قالب برنامه‌های اجرایی اجرا می‌شود. یکی از کارهای مهم این است که هر تفاهم‌نامه‌ای که معاونت امور زنان ریاست جمهوری با هر دستگاه اجرایی بسته و قرار است در استان‌ها اجرا شود، مدیرکل زنان استان‌ها ناظر هستند و باید گزارش‌های ادواری تهیه کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب