دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 مرداد 1395 - 13:15
معاون وزیر بهداشت:

700 سکونتگاه غیررسمی تحت پوشش طرح تحول نظام سلامت قرار گرفت

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت تدبیر و امید 700 سکونتگاه غیررسمی یا مناطق حاشیه نشین در کشور زیرپوشش خدمات طرح تحول نظام سلامت قرار گرفته که پیش از این از خدمات بهداشتی و درمانی برخوردار نبودند.
کد خبر : 111258

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، علی اکبر سیاری جمعه شب در مراسم گرامیداشت روز پزشک در سبزوار افزود: شهرهای مشهد، البرز، تبریز و اهواز با جمعیت 500 تا یک میلیون و 200 هزار نفر بیشترین تعداد حاشیه‌نشین را در خود جای داده‌اند.


وی ادامه داد: برای ارائه خدمات به حاشیه نشینان مراکز سلامت در سکونتگاه‌های غیررسمی برپا شد و در این چارچوب 530 کارشناس روان، 500 کارشناس تغذیه در کنار پزشک و مراقب سلامت در پایگاه‌های سلامت و مراکز جامع خدمات سلامت فعالیت دارند.


معاون وزیر بهداشت گفت: به ازای هر دو تا سه هزار نفر جمعیت شهری یک کارشناس مراقب سلامت و برای هر 30 هزار تا 50 هزار نفر دو کارشناس روان و تغذیه در نظر گرفته شده و خدمات رایگان به مردم و حاشیه نشینان ارائه می‌شود.


وی افزود: در چارچوب حوزه بهداشت طرح تحول نظام سلامت، اجرای 25 برنامه و طرح در دستور کار قرار دارد، در مرحله نخست 27 میلیون روستایی و عشایر در شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت از خدمات طرح تحول سلامت بهره‌مند شدند.


سیار ادامه داد: هم اکنون 6 هزار و 700 پزشک در روستاها ارائه خدمت می‌کنند، با اجرای طرح تحول نظام سلامت دو هزار و 400 پزشک در روستاها اضافه شدند و در تمام مراکزی که پزشکان مستقر هستند 243 قلم دارو نگهداری می‌شود.


وی گفت: در این چارچوب همچنین دو هزار 400 خودروی مورد نیاز تامین و در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونت‌های بهداشتی قرار گرفت.
معاون وزیر بهداشت افزود: همچنین در این مدت دو هزار خانه بهداشت در سطح روستاهای کشور ساخته شد که با اضافه شدن این تعداد هم اینک 18 هزار خانه بهداشت به مردم این مناطق ارائه خدمت می‌کنند.
فقدان ارتباط موثر علت از نارضایتی مردم از پزشکان
معاون بهداشتی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی همچنین گفت: 80 درصد نارضایتی‌های مردم از پزشکان به دلیل فقدان برقراری ارتباط موثر بین پزشک و بیمار است.
سیاری افزود: 16 درصد از علل نارضایتی مردم از پزشکان نیز به خاطر بی تفاوتی آنها نسبت به بیمار است.
وی این‌گونه رفتارها را آسیب جدی در جامعه پزشکی ذکر و بیان کرد: بیماران تنها به دارو و درمان نیاز ندارند لذا پزشک باید از نظر روحی و روانی نیز بیمار خود را تحت درمان قرار دهد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب