بیش از 60 درصد سالمندان فشار خون دارند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر مسعود اسلامی در آستانه برگزاری هجدهمین کنگره بین المللی تازههای قلب-عروق افزود: با شیوع بیماریهای قلبی-عروقی در کشور مواجه هستیم و به همین دلیل باید برنامههای مدون ملی برای کاهش این بیماریها اجرا کنیم.
وی افزود: جامعه به سمت سالمندی پیش میرود و هم اکنون میانگین سن در کشور به 78 سال رسیده است و میلیونها نفر از سالمندان به فشار خون بالا مبتلا هستند.
دبیر علمی هجدهمین کنگره بین المللی تازههای قلب-عروق یادآور شد: با توجه به اینکه سن ابتلا به بیمارهای قلبی-عروقی در کشور کاهش یافته است به مقوله پیشگیری باید به طور جدی پرداخته شود.برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی 15 سال زمان لازم است تا نتیجه مثبت آن مشخص شود.
دکتر اسلامی اظهارکرد: کشورهای غربی و در راس آنان کشورهای اسکاندیناوی درسالهای گذشته توانستهاند به خوبی شیوع بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش دهند.
وی با بیان اینکه پیش از این برای درمان واریس پاها از جوراب واریس استفاده میشد، گفت: امروزه با روشهای جدید مانند لیزر و امواج رادیویی میتوان به صورت موضعی و سرپایی واریس را درمان کرد.
دبیرعلمی هجدهمین کنگره بین المللی تازههای قلب-عروق در بخش دیگری از سخنانش درباره پوشش بیمهها برای جراحیهای قلب-عروق، گفت: قسمت اعظم کارهای معمولی جراحیها و آنژیوپلاستی تحت پوشش بیمه هستند و اگر بیماری به مراکز دولتی مراجعه کند فقط 10 درصد هزینه را پرداخت خواهد کرد و در بیمارستانهای خصوصی نیز بیمههای تکمیلی هزینه را تقبل میکنند.
اسلامی افزود: هزینه برخی از جراحیها و تکنیکها مانند تعویض دریچه از طریق پوست و تعویض دریچه قلب از طریق آئورت سنگین است و معمولا روشهای جدید جراحی قلب و عروق در کشور ما با تاخیر 3 تا 5 سال اجرا میشود.
انتهای پیام/