دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 مرداد 1395 - 16:27
به دنبال تقسیم کار ملی مقابله با آسیب های اجتماعی

معاونت زنان در کاهش 11 عنوان آسیب اجتماعی همکاری می کند

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: به دنبال تقسیم کارملی مقابله با آسیب های اجتماعی ، این معاونت نیز در کاهش 11 عنوان آسیب اجتماعی مشارکت و همکاری می کند.
کد خبر : 105568

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، شهیندخت مولاوردی در نخستین جلسه ستاد مقابله با آسیب‌های اجتماعی در معاونت امور زنان و خانواده اظهار کرد: معاونت امور زنان و خانواده نیز در 11 عنوان از آسیب‌های احصا شده، به عنوان دستگاه همکار یا دستگاه معین در کنار دستگاه‌های اصلی مکلف به ایفای نقش ستادی شده است.


وی افزود: این معاونت به عنوان یکی از اعضای اصلی شورای اجتماعی کشور به تشکیل ستاد مقابله با آسیب‌های اجتماعی حوزه زنان و خانواده مبادرت کرده است که هر دو ماه یک بار گزارش اقدامات خود را به شورای اجتماعی کشور ارائه خواهد داد.


مولاوردی تصریح کرد: نشست‌های مختلفی با حضور رهبر معظم انقلاب با موضوع آسیب‌های اجتماعی برگزار شده و به همین منظور بررسی و پیگیری این موضوع به استناد «تقسیم کار ملی مقابله با آسیب‌های اجتماعی» از این پس به طور جدی در دستور کار معاونت امور زنان و خانواده قرار خواهد گرفت.


وی افزود: تقسیم کار ملی مقابله با آسیب‌های اجتماعی با هدف انجام اقدامات عاجل و ضربتی و عملیاتی و فوق العاده در مورد 19 عنوان از آسیب‌های اجتماعی احصا شده و اولویت دار، در شورای اجتماعی کشور مصوب شده و اتخاذ رویکرد پیشگیرانه در سطوح مختلف در اجرای این طرح از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تصریح کرد: به دنبال تصویب این طرح، تمامی دستگاه‌های عضو این شورا مکلف شده‌اند در اسرع وقت نسبت به تشکیل ستاد مقابله و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در دستگاه متبوع خود اقدام کنند.


این جلسه که با هدف بررسی زمینه‌های هماهنگی و همکاری بین بخشی و به منظور بحث و هم اندیشی پیرامون نقش معاونت در« تقسیم کار ملی مقابله با آسیب‌های اجتماعی» تشکیل شده بود، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده توضیحاتی را پیرامون این طرح متذکر شد.


در این جلسه که با حضور اعضای این ستاد مشتمل بر معاونان، مدیران و روسای گروه‌ها و کارشناسان معاونت امور زنان و خانواده برگزار شد چگونگی همکاری با دستگاه‌های متولی مشخص و مقرر شد تا فرایند این همکاری به شکل دقیق و با سرعت بیشتر تعریف شود.


از دیگر مصوبات این ستاد، تعیین برش استانی هر یک از آسیب‌های اجتماعی احصاء شده در اطلس وضعیت زنان و خانواده است، همچنین تعیین مناطق اولویت‌دار به عنوان مناطق هدف و هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اصلی مداخله‌گر در حیطه آسیب مورد نظر، از دیگر مصوبات این جلسه بود.


همچنین نظر به برگزاری سلسله نشست‌های منطقه‌ای معاونت امور زنان و خانواده در هشت استان با هدف ترویج همکاری‌های شبکه‌ای و با ارائه آموزش‌های لازم به سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه زنان و خانواده، مقرر شد که فرایند استفاده از ظرفیت فراهم شده در جهت استفاده از توان این سازمان‌های مردم نهاد برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در چارچوب رویکرد اجتماع محور تعریف شده و اهتمام لازم در جهت عملیاتی شدن طرح تقسیم کار ملی با تاکید بر گروه‌های مختلف زنان، به عمل آید.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب