دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 مرداد 1395 - 09:39
پاسخ عضو شورای فنی وزنه‌برداری به منتقدان:

مولایی تنها 4 رای داشت/ تصادف او ربطی به انتخابی المپیک نداشت/ «هاشمی» و «براری» برای کسب مدال شانس ندارند

عضور شورای فنی وزنه‌برداری به هجمه‌هایی که در انتخاب وزنه برداران المپیکی به شورای فنی شد واکنش نشان داد.
کد خبر : 104937

مهدی عطار اشرفی عضو شورای فنی فدراسیون وزنه‌برداری در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی آنا، درباره انتخاب شورای فنی برای وزنه بردار المپیکی گفت: «‌متاسفانه این روزها نقدهای مغرضانه علیه شورای فنی می‌شنویم در حالی که ما در جلسه شورای فنی عملکرد تک تک وزنه‌برداران را زیر نظر گرفتیم و با دلایل منطقی این انتخاب را انجام دادیم.»


وی افزود: «‌مولایی یکی از وزنه‌برداران بسیار خوب ما است و این ورزشکار به قدری بااخلاق است که من به عنوان کسی که پیشکسوت این رشته هستم همیشه به او نمره 20 می دهم اما ما برای المپیک باید وزنه برداری را انتخاب می‌کردیم که وضعیت بهتری داشت.»


عضو شورای فنی ادامه داد: «هر سه وزنه‌بردار علی هاشمی، محمدرضا براری و بهادر مولایی عملکردشان در یک سطح بود. من وقتی عملکرد هر سه نفر آنها را دیدم علنی مطرح کردم که هیچ کدام از آنها شانس کسب مدال ندارند. حتی دو تن از اعضا که در جلسه شورا بودند به دلیل اینکه سطح این سه وزنه بردار به یکدیگر بسیار شبیه بود رای ممتنع دادند و می گفتند هر سه نفر آنها به المپیک اعزام شوند اما ما چاره ای جز انتخاب دو نفر نداشتیم چرا که قانون جدید بازی‌های المپیک اجازه نمی‌دهد یک نفر اضافه به المپیک برود. بنابراین همه اعضا رای‌های خودشان را بر روی کاغذ نوشتند و همان جا هم تعداد رای‌هایی که این سه وزنه بردار کسب کرده بودند خوانده شد. ما هیچ گونه پنهان کاری در انتخاب المپیکی‌ها نداشتیم و طبق رای شورای فنی هم دو وزنه بردار انتخاب شدند. بهادر مولایی از اعضای شورای فنی تنها 4 رای کسب کرده بود.»


عطار اشرفی در پاسخ به اینکه معیار اعضای شورا برای انتخاب المپیکی ها چه بود، عنوان کرد: «در اردوی کلاچای گیلان طبق رکوردگیری که از سه وزنه‌بردار شد هیچ کدام عملکرد خوبی نداشتند. به طوری که قرار شد باز این سه وزنه بردار مورد آزمون قرار بگیرند به این ترتیب باز هم در تهران رکوردگیری انجام شد. طبق رنکینگ جهانی وضعیت علی هاشمی و محمدرضا براری از بهادر مولایی بهتر بود چرا که رنکینگ آنها پایین‌تر بود به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم این دو را به ریو اعزام کنیم هر چند که این دو هم شانسی برای کسب مدال ندارند.»


عضو شورای فنی فدراسیون وزنه برداری با بیان اینکه اگر این دو نفرهم شانس کسب مدال ندارند چرا پس بهادر را انتخاب نکردند، عنوان کرد: «بهادر مولایی وزنه بردار فوق سنگین ما است که مجموع وزنه هایی که زده بود در حدود 420 تا 430 کیلوگرم بود. اگر وزنه‌برداری در المپیک این رکورد را بزند در رده‌های هفتم یا هشتم قرار می‌گیرد بنابراین طبق بررسی‌هایی که ما انجام دادیم و رنکینگ هر سه وزنه بردار را بررسی کردیم به این نتیجه رسیدیم که طبق رنکینگ جهانی اگر وزنه‌برداری در المپیک به هر دلیلی کنار برود شانس ایران با علی هاشمی و محمدرضا براری برای کسب مدال بیشتر است. به همین دلیل این انتخاب را انجام دادیم وگرنه عملکرد هرسه آنها در یک سطح بود و تنها در رنکینگ جهانی هاشمی و براری پایین تر از بهادر بودند.»


عطار اشرفی با بیان اینکه نقدها علیه شورای فنی مغرضانه است، عنوان کرد: «‌کسانی که در جلسه شورا حضور داشتند و عملکرد این سه وزنه بردار را بررسی کردند همگی آنها کسانی هستند که سابقه مسابقات جهانی و المپیک را دارند و به خوبی به شرایط آشنا هستند. ضمن اینکه شورای فنی تنها کارش این نیست که طبق آنچه که سرمربی تیم گزارش می دهد عمل کند بلکه دبیر شورای فنی ( کاظمی نژاد) وضعیت تک تک وزنه برداران را زیر نظر می گیرد و حتی عملکرد آنها را در تمرینات هم برای ما یکی از ملاک های اننخاب است. متاسفانه بهادر مولایی حتی در تمرین آخر هم عملکرد خوبی نداشت و حتی خانواده او تمرینات و عملکردش را دیدند.»


عضو شورای فنی همچنان خاطرنشان کرد: «تصادف بهادر مولایی هیچ ربطی به برنامه انتخابی تیم ملی برای المپیک ندارد. این وزنه بردار فردی بسیار مودب است و آرزو می کنم که زودتر سلامتی اش را به دست بیاورد و دوباره او را در دنیای وزنه برداری ببینیم. زمانی که بهادر شنید از تیم ملی خط خورد با توجه به زحماتی که در این چندسال اخیر کشیده بود به او حق می‌دهیم که ناراحت شود و حتی قصد داشتیم او را از سفر شبانه‌اش به شمال منصرف کنیم اما متاسفانه نشد و او به دل جاده زد که متاسفانه خوابش می‌گیرد و آن تصادف وحشتناک اتفاق می افتد.»


وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا علی مرادی به عنوان رئیس فدراسیون در انتخاب وزنه برداران دخالت می‌کرد؟ گفت: «‌به هیچ عنوان مرادی در تصمیمات شورای فنی دخالت نداشت. او به عنوان رئیس فدراسیون تنها شنونده بود و در مورد اینکه کدام وزنه بردار به المپیک برود هیچ گونه نظری نمی‌داد و همه امور به شورای فنی سپرده شده بود. انتخاب ما هم براساس رنکینگ جهانی بود و دشمنی با کسی برای انتخاب وزنه برداران المپیکی نداشتیم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب