دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سید مصطفی ابطحی کارایی‌های سینمای سیار را شرح داد

در چهارمین روز از اجلاس مدیران کل استانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که صبح امروز در هتل انقلاب برگزار شد، سید مصطفی ابطحی در مورد کارایی‌های سینمای سیار توضیحاتی ارائه داد.
کد خبر : 104808

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، سید مصطفی ابطحی مدیرعامل موسسه رسانه‌های تصویری در مورد سینمای سیار شرح داد: «همان طور که آقای ایوبی گفتند، این دستگاه در ابتدا از کشور چین خریداری شد و به‌صورت مهندسی معکوس در کشور ما بازسازی و به بهره‌وری بهتری رسید. 100 دستگاه از این یونیت‌ها آماده شده که در ماه‌های آینده در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت. سرورهای مرکزی این یونیت‌ها که با عنوان سلام سینما و سینمای سیار راه‌اندازی شده است در مرکز رسانه‌های تصویری قرار دارد و تمامی این دستگاه‌ها به صورت یکپارچه و از طریق اینترنت به سرور مرکزی متصل هستند.»


وی افزود: «برای هر کدام از این یونیت‌ها حافظه‌ای در نظر گرفته شده است که 50 گیگابایت است و با فرمانی که از مرکز داده می‌شود می‌تواند 100 فیلم را ذخیره کند. برنامه‌ای بر روی این یونیت‌ها نصب شده که فیلم‌های قدیمی پاک و فیلم‌های جدید جایگزین آنها می‌شود.»


ابطحی ادامه داد: «امیدواریم با حمایت‌های صورت گرفته پرده‌های سینمایی که برای استفاده از سینمای سیار در شهرها نصب می‌شوند ثابت بمانند و فقط دستگاه‌ها را جابه‌جا کنیم. ثابت ماندن پرده‌های نمایش هزینه کمتری خواهد داشت زیرا این پرده‌ها اگر جمع‌آوری شوند از بین خواهند رفت.»


وی همچنین گفت: «سعی شده است که از طریق فضای مجازی به مخاطبانمان در شهرهای دورافتاده اطلاع‌رسانی کنیم که در چه ساعتی در شهر آنها فیلم‌ها به نمایش در می‌آیند. پیشنهاد شده است که بر روی این دستگاه‌ها دوربینی نصب شود که بدانیم چه تعداد در سالن حضور داشته و فیلم‌ها را دیده‌اند و استقبال مخاطبان چگونه بوده است.»


مدیرعامل موسسه رسانه‌های تصویری اظهار کرد: «یکی دیگر از کارآیی‌های این دستگاه تنظیمات محلی و محیطی برای تبلیغات است که بتوانیم در هر شهر پخش فیلم‌های تبلیغاتی پیش از نمایش فیلم‌ها را نیز داشته باشیم.»


وی افزود: «قابلیت دیگر این یونیت این است که می‌تواند این فیلم‌ها را به چند زبان مختلف زیرنویس و ترجمه کند که در برخی از استان‌هایی که مردم با زبان‌های دیگری سخن می‌گویند بتوانند فیلم‌ها را با زیرنویس یا ترجمه به زبان محلی خودشان ببینند.»


ابطحی تصریح کرد: «قطعا این دستگاه موجب توسعه سینما در شهرهای مختلف خواهد شد. این دستگاه در سال اقتصاد مقاومتی می‌تواند الگوی خوبی باشد که توسط مهندسان کشورمان ساخته شده است.»


وی در پایان گفت: «در آینده‌ای نزدیک با مسئولین فرهنگی کشورهای اسلامی جلسه‌ای خواهیم داشت که این دستگاه را به انها نیز معرفی کنیم و امیدواریم که بتوانیم این امکان جدید را در اختیار آنها نیز قرار دهیم. در داخل کشور نیز موسسه رسانه‌های تصویری با شرکت‌های پخش فیلم و بخش خصوصی وارد مذاکره شده است تا ببینیم تا چه حد می‌توانیم در گسترش این دستگاه موثر باشیم.»


گزارش از مریم قربانی‌نیا


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته