بوکس مرده ایران را من زنده کردم/ بوکسور نبودم در خرداد 42 کشته میشدم/ مسئولان وزارتخانه اصلا بوکس را قبول ندارند/ به ونزوئلا رفته بودیم 3سهمیه دیگر میگرفتیم
امیرحسین فلاح، گروه ورزشی- صبح دیروز با هماهنگی روابط عمومی فدراسیون بوکس در ساعت 9 صبح قرار ملاقاتی با احمد ناطق نوری رئیس فدراسیون بوکس در دفترش در فدراسیون گذاشتیم. ساعت 8:50 خودم را به دفتر کار ریاست فدراسیون رساندم و برخلاف بعضی از مسئولان که اهمیت زیادی به وقت ملاقات نمیدهند ناطق نوری سر وقت منتظر حضور ما و شروع مصاحبه بود. بعد از صحبتهای خودمانی با ناطق نوری و پذیرایی که از ما شد برای انجام مصاحبه به اتفاق روح الله حسینی نائب رئیس فدراسیون راهی اتاق رئیس فدراسیون شدیم.
احمد ناطق نوری در گفتوگوی تفصیلی خود با خبرنگار ورزشی آنا به فراز و فرودهای سالهای دور و دراز نشستنش روی صندلی ریاست فدراسیون بوکس میپردازد.البته در جریان این گفت و گو نائب رئیس فدراسیون هم پاسخگوی تعدادی از سوالات ما هم بود .
*در المپیک لندن با 4 ورزشکار در رشته بوکس شرکت کردیم؛ طی 4 سال اخیر چه اتفاقاتی در فدراسیون افتاد که چهار سهمیه لندن با کاهش روبرو شد و باید با یک بوکسور در ریو شرکت کنیم؟
ناطق نوری: همیشه در رشتههای ورزشی نوسان وجود دارد و بوکس هم از این قاعده مستثنی نیست. به عنوان مثال ما در المپیک آتن یک سهمیه داشتیم و در المپیک لندن با 4 بوکسور شرکت کردیم. یک دوره زمانی خوب به ما رسیدند و تعداد سهمیه ما بالا بود و در دورههای زمانی که خوب حمایت نشدیم سهمیه کمی کسب کردیم. ورزشکاران بوکس ما در مسابقات 2014 اینچئون 8 ماه حقوق میگرفتند و با 6 ورزشکار 3 مدال کسب کردیم. الان 6 ماه است که بچههای ما هیچ حقوقی دریافت نکردهاند و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنند. ما الان حقوق کارمندان فدراسیون را هم به زور میدهیم. البته در مسابقات چین بدشانسی آوردیم و باید در وزن 75 و 91 سهمیه کسب میکردیم. حق ما را خوردند به دلیل اینکه لابی داوری در این مسابقات نداشتیم. قبل از اینچئون ما در هفت بازی تدارکاتی شرکت کردهبودیم، ولی برای مسابقات چین و باکو هیچ بازی تدارکاتی نداشتیم و تن بوکسورهای ما به حریف خارجی نخورد و هیچ تجربهای نداشتند. ما در چین و باکو حداقل باید دو سهمیه میگرفتیم.
* بودجه فدراسیون چقدر در عملکرد ورزشکاران تاثیر گذاشت؟
حسینی: در 4 سال اخیر تورم زیادی در جامعه حاکم شد اما بودجه فدراسیون همان رقم 4 سال پیش است. ما 4 سال پیش تیم را با هزینه 30 میلیون تومانی برای اردوی یکهفتهای به خارج از کشور اعزام میکردیم اما الان برای همین اردو باید 100 میلیون هزینه کنیم.
ناطق نوری: لوازم را باید وزارت تهیه کند اما ما مجبور هستیم کلی از امکانات ورزشکاران بوکس را خودمان تهیه کنیم. حتما باید برای ورزشکار ملی دستکش آدیداس تهیه کرد که جفتی 300 هزار تومان ارزش آن است. ما الان از دستکشهای معمولی که در خود تهران تولید میشود استفاده میکنیم. ضمن اینکه ورزشکاران ما باید از کلاه هم استفاده کنند. بچهها در باشگاهها الزاما باید از کلاه استفاده کنند، حتی در موقع تمرین هم باید از کلاه استفاده کنند اما هزینه تهیه دستکش و کلاه حدود 500 هزار تومان میشود. در چهار سال اخیر هیچ پولی برای تهیه لوازم ورزشی بوکس در اختیار فدراسیون قرار گرفته نشده است.
* فدراسیونهای دیگر از طریق اسپانسر پولهای زیادی وارد فدراسیون میکنند، به عنوان مثال بودجه فدراسیون کشتی 8 میلیارد تومان است، اما آقای خادم اعلام کردند که حدود 100 میلیارد برای فدراسیون هزینه کردند. فدراسیون بوکس هیچ راهکاری برای جذب اسپانسر ندارد؟
ناطق نوری: ما هیچ اسپانسری نمیتوانیم جذب کنیم چون ممنوعالتصویر هستیم. دلیل ممنوعالتصویر بودن خودمان را هم نمیدانیم. در واقع میگویند پخش بوکس حرام است در حالی که ما پیش مراجع هم رفتیم و آنها هم تایید کردند که هیچ مشکلی برای پخش این رشته ورزشی وجود ندارد. اگر هفتهای 10 دقیقه به بوکس تصویر بدهند مشکلات ما حل میشود. مسئولان ورزش مملکت بوکس را به رسمیت نمیشناسند. در حالحاضر پیش بالاترین مقام ورزشی هم بروید میگویند بوکس ورزش خطرناکی است، در حالی که در رتبهبندی ورزشهای خطرناک بوکس در رتبه 17 قرار دارد و فوتبال در رده هشتم است. الان در جهان در سال چند نفر در رشته فوتبال میمیرند اما تاکنون چند کشته در بوکس دادیم؟ تاکنون در ایران کسی در رشته بوکس فوت کرده یا ضربه مغزی شده است؟
* کشورهای دیگر چنین مشکلی به خاطر پخش تلویزیونی ندارند؟
ناطق نوری: بوکس در دنیا پردرآمدترین رشته ورزشی به حساب میآید، اما در ایران متاسفانه هیچ بهایی به آن داده نمیشود. در المپیک رشته بوکس تنها رشتهای است که از روز اول المپیک مسابقاتش شروع میشود و تا روز آخر ادامه مییابد. فینال دوی صدمتر و بوکس گرانترین بلیت بازیهای المپیک را دارد، اما این رشته در ایران هیچ اهمیتی ندارد.
حسینی: کشورهای دیگر هیچ مشکلی در این مورد ندارند، حتی کشورهایی مانند آمریکا، روسیه و چین بوکس را به عنوان اولین رشته ورزشی خودشان حساب میکنند.
* در سفری که دکتر «وو» رئیس فدراسیون جهانی بوکس به ایران داشت در مورد پخش تلویزیونی تصمیمی گرفته نشد؟
ناطق نوری: اتفاقا آقای «وو» و وزیر ورزش در این مورد صحبت کردند و قولهایی در زمینه داده شد ولی فعلا خبری نیست.
* عدم پخش تلویزیونی بوکس باعث میشود که خانوادهها این ورزش را رشته خطرناکی تلقی کنند و بچههای خودشان را کمتر به سمت آموزش این رشته بفرستند.
حسینی: سه عامل باعث پیشرفت یک رشته ورزشی میشود: مدارس، آموزشگاهها و دانشگاهها. رشته بوکس در ایران در هیچکدام از این مراکز تعلیم داده نمیشود. رشته بوکس در نیروهای مسلح یکی از واجبات است که این رشته را یاد بگیرند، اما در نیروهای مسلح هم این رشته ممنوع است. چند رشته دیگر که خیلی از بوکس خطرناکتر است وجود دارد ولی بوکس نیست. آقایان در ورزش کشور طوری رفتار میکنند انگار خصومت شخصی با بوکس دارند.
* وینکوف به عنوان سرمربی تیمملی مهر 94 با فدراسیون قطع همکاری کرد و علیرضا استکی به عنوان سرمربی تیمملی انتخاب شد اما باید زیرنظر حسینی و نهرودی کار میکرد. قرار گرفتن سرمربی تیم ملی زیرنظر دو عضو فدراسیون مشکلی در کار فنی ایجاد نمیکرد؟
حسینی: در فدراسیون بوکس مسئولان این فدراسیون در انتخاب بوکسورها میتوانند دخالت کنند، اما در تمرینات و برگزاری اردوها هیچ دخالتی نداشتیم فقط در نحوه چینش بوکسورها دخالت میکردیم.
* ما در سال منتهی به المپیک به نوعی در رشته بوکس پوستاندازی کردیم و در مسابقات چین و باکو جوانان به جای باتجربهها راهی مسابقهها شدند.
حسینی: ما در چند سال اخیر بوکسورهای خوبمان را از دست دادیم تا زمانی که جوانان جایگزین باتجربهها شوند زمان زیادی میبرد. ما بوکسوری به نام نوریان را داشتیم که خیلی خوب کار میکرد اما در حالحاضر در انگلستان فعالیت میکند. علی مظاهری را از دست دادیم که یکی از بهترین بوکسورهای ایران بود. جاسم دلاوری هم که یکی از شانسهای کسب سهمیه المپیک بود مصدوم شد. این بوکسورها از تیمملی کنار رفتند و ما باید جوانان را به جای آنان به مسابقات میفرستادیم.
*در سال 95 چقدر بودجه دریافت کردید؟
ناطق نوری: در 4 ماه نخست بودجه پرداخت شده به فدراسیون بوکس 150 میلیون تومان بود. از مجموع یکمیلیارد و 400 میلیون تومان بودجه فدراسیون این مبلغ پرداختی وزارت ورزش به فدراسیون بوکس است. ما مشکلات زیادی داریم. کمیته ملی المپیک بودجه در اختیار فدراسیون بوکس میگذارد، اما پاداشهایی که به ورزشکاران میدهند را از بودجه فدراسیون کم میکنند. حضور «وینکوف» در ایران حدود 150 میلیون تومان برای ما هزینه داشت که از بودجه فدراسیون کم شده است و سایر هزینههایی که کمیته ملی المپیک یا وزارت ورزش میکنند را از بودجه ما کم میکنند. مسئولان سر تمرینات ملیپوشان حاضر میشوند و نفری 10 میلیون تومان به آنها پاداش میدهند، اما این پاداشها را از بودجه فدراسیون کم میکنند.
حسینی: همه فدراسیونها کمپ تیمملی دارند به جز ما. اگر کمپ را به ما بدهند ما نه هزینه غذا میدهیم و نه هزینه جا. حتی با تعداد ورزشکار بیشتری میتوانیم اردوهای خودمان را برگزار کنیم. الان در خوابگاه نصرت که محل برگزاری اردوهای تیم ملی است برای برگزاری اردو برای ما تعداد مشخص میکنند و میگویند بیشتر از 10 یا 15 نفر نمیتوانیم اردو برگزار کنیم ولی ما باید حداقل 40 نفر بزرگسال در اردو داشته باشیم.
* اینطور که از صحبتهای شما برمیآید کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش بین فدراسیونهای ورزشی تبعیض قائل میشود.
ناطق نوری: دقیقا؛ اولا اینکه مسئولان وزارتخانه اصلا بوکس را قبول ندارند. اتفاقا آقای وزیر ورزش در دیدارشان با دکتر وو گفتند: بوکس رشته خطرناکی است و ضربات شدیدی به ورزشکاران زده میشود. دکتر وو در جواب ایشان لبخندی زدند و گفتند در منطقه شما هر روز مسابقات بوکس برگزار میشود، ولی هیچ آسیبی به ورزشکاران وارد نمیشود.
* آقای ناطق نوری شما در جایی گفتید با یک چمدان، بوکس را تحویل گرفتید و الان ساختمانهای زیادی ساختید و ورزشکاران بسیاری را در این رشته پرورش دادید.
ناطق نوری: من خودم را مدیون بوکس میدانم. مصدوم 15 خرداد 42 هستم. اگر بوکسور نبودم در 15 خرداد کشته میشدم. بوکس من را نجات داد. وقتی که من را آقای غفوریفرد معرفی کرد تا بوکس را سروسامان بدهم گفتم عیبی ندارد میآیم و بوکس را سروسامان میدهم چون به این رشته ورزشی بدهکارم و از آن وقت تا به حال راهش انداختم. ساختمان بوکس را من خودم ساختم اما الان از ما برای ساختمان فدراسیون اجاره میگیرند. هیچ هزینه دولتی در ساخت این مجموعه استفاده نشد و یکی از دوستان من هزینه ساخت مجموعه را برعهده گرفت و همه لوازم را دوستم خرید، اما الان باید ما سالی 310 میلیون تومان اجاره به وزارت ورزش بدهیم. بودجه را که کامل نمیدهند، اما از ما پول هم میگیرند.
* شما را به عنوان پدر بوکس ایران معرفی کردند. در واقع اگر احمد ناطق نبود، بوکس هم وجود نداشت؟
ناطق نوری: کسی نمیتوانست بوکس را سروسامان دهد و من به خاطر نفوذ سیاسیام بوکس را به اینجا رساندم.
* چقدر از پست و رانت سیاسی خودتان برای پیشرفت رشته بوکس استفاده کردید؟
ناطق نوری: هرچقدر توان داشتیم برای بوکس استفاده کردیم. هرکس آمد حرفی بزند من جلویش ایستادم. بوکس را راه انداختیم و قهرمانش کردیم، خوب هم داشت پیش میرفت اما در یک برهه زمانی بوکسورهای خوب و باتجربه ما کنار رفتند و زیرپای ما خالی شد. ما ملیپوشان زیادی داشتیم که میتوانستند در ایران کار کنند و افتخارات کسب کنند اما به دلیل اینکه آنها را تحویل نگرفتند به کشورهای دیگر رفتند. کاکردی به لندن رفت و الان در آنجا قهرمان است. عمران اکبری هم در انگلیس افتخارآفرینی میکند. انوش نوریان به استرالیا رفت و در المپیک آتن هم برای ایران به میدان رفت و دو پیروزی کسب کرد.
حسینی: ما سرمایههای زیادی در بوکس داشتیم اما به دلیل نبود امکانات ایران را ترک کردند.
* از علی مظاهری در کادر فنی یا پست مدیریتی فدراسیون استفاده نمیشود؟
ناطق نوری: ما از او دعوت کردیم که هم در کادر فنی و هم در پستهای مدیریتی فدراسیون به ما کمک کند اما چون ازدواج کرده و مشکل شخصی دارد نمیتواند به ما کمک کند.
حسینی: من خودم به مظاهری زنگ زدم و به او گفتم درب فدراسیون به روی او باز است. به او گفتم شما قهرمان ارزنده ایران هستید ولی مظاهری اعلام کرد که تمایلی به همکاری ندارد.
* دلیلش شخصی است یا به خاطر مشکلات فنی با فدراسیون همکاری نمیکند؟
ناطق نوری: نه دلیلش کاملا شخصی است.
* چرا قبل از حضور در مسابقات انتخابی المپیک اردوهای تدارکاتی خارجی کمی را برگزار کردید؟
حسینی: بوکس یک رشته عکسالعملی است و ورزشکاران این رشته باید هر 15 روز در مسابقات تدارکاتی شرکت کنند، اما بودجه ما به حدی است که سالی یکبار هم نمیتوانیم دیدار تدارکاتی داشته باشیم.
ناطق نوری: حداقل برای قهرمان شدن باید سه بازی تدارکاتی خارج از کشور داشته باشیم که تن ما به تن دیگران بخورد تا بتوانیم در مسابقات مهم نتایج خوبی کسب کنیم اما با بودجه فعلی نمیتوان این برنامهها را عملی کرد.
*البته قبل از مسابقات چین در اردوی یکهفتهای اوکراین شرکت کردید.
حسینی: اردوی اوکراین کاملا برای ما بیثمر بود و با یک تیم محلی اوکراین تمرین میکردیم. بیشتر از نظر بعد روحی و روانی برای ما تاثیر داشت.
*احسان روزبهانی به عنوان تنها نماینده بوکس ایران در المپیک در یکسال اخیر گلایههای زیادی از فدراسیون داشت.
حسینی: ما در المپیک سیدنی حضور داشتیم . در آن زمان 6 ورزشکار در یک اتاق 15 متری زندگی میکردند. 3 نفر روی زمین میخوابیدیم و سه نفر هم روی تخت. شرایط آن موقع فدراسیون همین بود و ما هم قبول کردیم. هیچ حقوقی هم دریافت نمیکردیم و احسان هم باید الان شرایط فدراسیون را درک کند. در حالی که ما هیچ کم و کاستی برای او نگذاشتیم و تا جایی که توانستیم امکانات خوبی را برای او فراهم کردیم.
ناطق نوری: احسان از زمانی که سهمیه گرفت، ماهی دو میلیون تومان هم حقوقش به صورت کامل پرداخت و از بودجه ما کم شد. هزینه اتاقش در هتل را چه کسی داد؟ خودش داد یا فدراسیون؟ احسان در دو اردو شرکت کرد. در مسابقات ترکیه و چین هم از طرف فدراسیون شرکت کرد و با بهترینهای جهان مسابقه داد. فدراسیون بهترین امکانات را برای او آماده کرد. مسابقه و اردو برای او گذاشتیم و هر حریف تمرینی که درخواست کرد را برایش آماده کردیم، مگر اینکه کشوری را درخواست میداد که ما برای تهیه روادید به مشکل برمیخوردیم. به عنوان مثال او نیجریه را انتخاب کرد و این کشور به ما روادید نداد. قبل از اعزام به مسابقات چین آقای احدی به ما اعلام کرد که احسان باید در مسابقات آذربایجان شرکت کند، ما هم هیچ مشکلی برای اعزام او نداشتیم اما به صلاح خودش این سفر لغو شد و خودش نخواست اعزام شود.
* پس شما هیچ مشکلی با احسان ندارید؟
ناطق نوری: ما هیچ مشکلی با احسان نداریم و افتخار او افتخار ماست. روزبهانی همیشه گله میکند، اما او به عنوان وزرشکار نیمهحرفهای باید 30 درصد درآمدهایش را به فدراسیون بدهد، اما هیچ پولی را به ما پرداخت نکرد. زمانی که من به لوزان رفتم حدود 20 هزار دلار جایزه او را برایش آوردم که قاعدتا باید 30 درصد این مبلغ را برای فدراسیون میگرفتم اما این پول را کامل تحویل او دادم. ما حمایت خودمان را از احسان دریغ نکردیم و نمیکنیم و دوست داریم او در المپیک مدال کسب کند. کسب مدال توسط روزبهانی در المپیک باعث افتخار فدراسیون بوکس است. احسان در انتخاب مربی کاملا آزاد بود، هرکسی را به عنوان حریف تمرینی درخواست کرد در اختیارش گذاشتیم. حریف چپگارد خواست، برایش فراهم کردیم. راستگارد خواست گفتیم بفرما این هم حریف راست گارد؛ همه کارها را برای کسب مدال او انجام دادیم و هیچ اعتراضی هم نداریم، امیدواریم با کسب مدال دل همه ما را شاد کند.
* در مرحله آخر انتخابی المپیک که در ونزوئلا برگزار میشد، سه بوکسور ما به علت عدمصدور روادید نتوانستند به این رقابتها اعزام شوند، دلیل نرفتن آنها چه بود؟
ناطق نوری: در آن برهه زمانی مسائل تروریستی ترکیه به وجود آمد و ما نمیتوانستیم از ترکیه برای سفر به ونزوئلا استفاده کنیم و بوکسورهای ما باید از فرانسه و آلمان اعزام میشدند که این کشورها به مسلمانان ویزای فرودگاهی نمیدادند و به این دلیل دو ورزشکار ما نتوانستند در این مسابقات شرکت کنند. همیشه فدراسیون جهانی بوکس بلیت ورزشکاران را صادر میکرد اما در این مسابقات در لحظه آخر اعلام کردند که باید خودتان بلیت ورزشکار را تهیه کنید. ما هم اقدامات اولیه را انجام داده و حتی با وزارت خارجه هم در ارتباط بودیم، اما ویزای فرودگاهی فرانسه یا آلمان برای ما صادر نشد. دلیل آنها هم این بود که دیر اقدام کردیم و طی هفت روز نمیشود ویزای شینگن گرفت.
* چرا تیمی که چند ماه با استکی کار کرد برای مسابقات باکو با هدایت انصاری به مسابقات اعزام شد؟
ناطق نوری: البته آقای انصاری در یک مقطع زمانی و در مسابقات باکو هدایت تیم را برعهده داشتند. انصاری به من قول داد در مسابقات باکو سه یا چهار سهمیه کسب کند و ما هم به او گفتیم برو و اگر موفق نشدی دیگر هیچ حرف و حدیثی باقی نمیماند.
* به نظر شما این کار، کار درستی بود؟
ناطق نوری: مشکلی ندارد. سیستم یک جور است.
حسینی: زمانی که در چین تیم نتیجه نگرفت رئیس فدراسیون تصمیم گرفت در مسابقات باکو هدایت تیم را به آقای انصاری بسپارد.
* حدود 27-28 سال است که رئیس فدراسیون بوکس هستید، از عملکرد خودتان راضی هستید؟
ناطق نوری: بوکس مرده بود و هیچکس قصد همکاری با بوکس را نداشت، من چون خودم ورزشکار همین رشته بودم و خودم را مدیون بوکس میدانستم این مسئولیت را قبول کردم و این رشته را زنده کردم. با یک کیف سامسونت آمدم و در یک بیقوله هم نشستم و کارمان را شروع کردم. هیچکس به ما کمک نکرد. از همان سال اول حرکت و پیشرفت را شروع کردیم و باید در چند جبهه میجنگیدیم. با صدا و سیما باید یکطور کنار میآمدیم. بوکس برای ما خیر بود در هر صورت نوسانات زیادی را تحمل کردیم، از اول این همه ساختمان نبود و همه این مجموعه را خودمان انجام دادیم. درحالحاضر فدراسیون بوکس حدود 500 متر فضای ورزشی دارد اما دریغ از یک تشکر خشک و خالی از طرف مسئولان. یک نفر نگفت که آقای فلانی دست شما درد نکند.
* کار ساخت کمپ فدراسیون بوکس به کجا کشید؟
ناطق نوری: در حالحاضر مرحله سفتکاری خودش را سپری میکند و اگر پول باشد زودتر کارش انجام میشود و اگر هم کارش تمام شود آقایان میآیند از ما اجاره میخواهند.
* در چند سال اخیر در فدراسیون آسیایی و جهانی فقط خود شما هستید که در کمیته جوانان فدراسیون جهانی سمت دارید فرد دیگری از ایران صاحب کرسی نبود و این به ضرر بوکس ایران نیست؟
ناطق نوری: یک زمانی آقای اردلان در فدراسیون آسیا صاحب کرسی بودند که بعدها پست خودشان را از دست دادند. بعد از آن من هم در کمیته جوانان فدراسیون جهانی بوکس صاحب سمت شدم. بالاخره هرجایی که نیرو داشته باشیم موثر است. ما اگر بتوانیم در بین داوران فدراسیون آسیایی و جهانی صاحب کرسی شویم برایمان خیلی خوب است. در حالحاضر بابک بردبار و صادقپور هستند که شانس این را دارند تا در فدراسیون آسیایی صاحب کرسی شوند. ضمن اینکه بردبار هم برای داوری در مسابقات المپیک انتخاب شد و این یک افتخار بزرگی است که یک داور ایرانی در بوکس المپیک حضور داشته باشد.
حسینی: واقعا لابی داوری نداریم، آقای ناطق قبلا نائب رئیس کنفدراسیون بوکس آسیا بودند و خیلی این مساله به نفع بوکس ایران بود، ولی با حقخوری که در قزاقستان به نفع رقیب قطری کردند این کرسی را از ما گرفتند.
* کاروان بوکس ایران در المپیک چند نفر هستند؟
ناطق نوری: فعلا سه نفر عازم هستیم. من، روزبهانی و احدی و از این میترسیم که روز آخر اعلام کنند که رئیس فدراسیون هم نمیتواند اعزام شود. ما در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم سهمیه خودمان را بالا ببریم. یک ورزشکار بوکس پای رینگ نیاز به سه مربی دارد اما احسان روزبهانی باید با یک مربی در المپیک شرکت کند.
* شما با لباسهای کاروان ایران به المپیک مشکلی ندارید؟
ناطق نوری: رنگ بسیار بدی را انتخاب کردند و من با رنگ پیراهن مشکل دارم. اصلا رنگ کت و پیراهن ست نیست.
* شما سال قبل اعلام کردید که اگر فدراسیون بوکس نتواند چهار سهمیه المپیک را کسب کند من از بوکس کنار میروم. الان روی حرفتان هستید؟
ناطق نوری: سه سهمیه را میتوانستیم بگیریم اما به ما مجوز حضور در مسابقات را ندادند. مسابقات ونزوئلا از همه رقابتها آسانتر بود و قطعا دو نفر از سه ورزشکار اعزامی میتوانستند کسب سهمیه کنند چون کل ورزشکار شرکتکننده در این رقابتها 12 نفر بود و سه نفر میتوانستند کسب سهمیه کنند. من اعلام کردم اگر در همه مسابقات شرکت کنیم و کسب سهمیه نکنیم من از بوکس میروم، اما ما در مسابقات آخر که شانس اصلی ما بود شرکت نکردیم.
* در ماههای اخیر حامیان شما به منتقدان اصلی شما تبدیل شدند، دلیل انتقادهای آنان چیست؟
ناطق نوری: هیچکس از ما انتقاد نمیکند به جز آقای صنعتی که ما هم از او دستکش نمیخریم به همین دلیل منتقد شماره یک ماست، چون ایشان تولیدکننده دستکشهای بوکس هستند.
* بعد از مسابقات المپیک تکلیف سرمربی تیمملی چه میشود؟
ناطقنوری: قطعا بعد از المپیک در فکر آوردن مربی خارجی هستیم. ما الان هم دنبال یک سرمربی خارجی خوب هستیم اما نمیخواهیم با عجله یک مربی انتخاب کنیم و دنبال آن هستیم تا سر فرصت و با یک دید باز یک مربی خوب و کارکشته برای تیمملی انتخاب کنیم.
انتهای پیام/