مقانلو: عصای دست ورزش ایران در المپیک خواهیم بود/ انتظار کسب 3 مدال خوشرنگ از تکواندوکاران میرود
بیژن مقانلو درگفتوگو با خبرنگار ورزشی آنا، در خصوص آخرین وضعیت تیم ملی تکواندو در آستانه المپیک گفت: «تا شروع رقابتها که 21 تیرماه است 14 روز باقیمانده و با توجه به اینکه اعزام تیم ملی تکواندو به رقابتهای المپیک 19 مرداد است ما 13 روز کاری وقت داریم تا به آمادگی که مدنظرمان بوده دست یابیم، آمادگی که در ریو به نتیجه خوبی منجر شود و مدالهایی نصیب کاروان ورزشی ایران کند.»
او در ادامه افزود: «از تیم تکواندو انتظار 3 مدال خوشرنگ میرود که البته توقع به جایی است اما فراموش نکنید که میدان المپیک متفاوت با تمامی میدانهاست. در بازیهای المپیک هر مسابقه حکم یک فینال را دارد. بچههای ما سعی خود را میکنند و وظیفهای که بر گردن دارند را به نحو احسن اجرا کنند تا به هدفشان برسند. در دو سال و نیم اخیر شرایط سختی را گذراندیم. پشتوانهسازی انجام دادیم، قهرمان آسیا و جهان شدیم. با این حال در المپیک شرایط متفاوت است. در این میدان مهارتهای ذهنی به همراه مهارتهای فنی باعث درخشش یک تکواندوکار میشود. امیدوارم که ما بتوانیم نتیجهای که مورد انتظار تکواندو ایران است را بهدست آوریم.»
سرمربی تیم ملی تکواندو درباره رقابت فرزان عاشورزاده در روز اول مسابقات و اهمیت کسب مدال طلای این تکواندوکار تصریح کرد: «ما بعد از کسب سهمیه المپیک استارت اصلی کسب مدال را را زدیم تا بچهها دستپر از ریو به تهران بازگردند. ما در یونان، آلمان و اسپانیا بچهها را روی شیاپچانگ فرستادیم تا بازخورد مناسبی از وضعیت آنها در آستانه المپیک به دست آوریم. همه تکواندوکاران ما مدعی طلای المپیک هستند و تنها این فرزان نیست که به مدال طلا میاندیشد. مهدی خدابخشی و سجاد مردانی هم مدعی هستند.»
وی خاطرنشان کرد: «همه ملیپوشان ایران در المپیک شانس مدال دارند و تکواندوکاران دیگر کشورها هم میدانند که ایران در هر سه وزنی که شرکت میکند شانس مدال را دارد. البته من قبول دارم که کسب مدال طلای فرزان عاشورزاده تاثیر فراوانی نه تنها در تکواندو بلکه در کاروان ورزشی ایران دارد، ولی اگر خدای ناکرده این اتفاق نیفتاد هم ما باز هم شانس این را داریم که در دو وزن دیگر به مدال طلا برسیم. در کل ما آمادگی بسیار خوبی داریم تا با کسب سه مدال طلا عصای دست کاروان ورزشی ایران در المپیک شویم.»
مقانلو در مورد اینکه در سفرهای استانی تیم ملی تکواندو موفق شده استعدادهای جدیدی را کشف کند یا نه، گفت: «ورود به تیم ملی سیکل خاص خودش را دارد. اولین مرحله آن ایجاد انگیزه بود که ما انجام دادیم. هدف اصلی بهرهوری زودبازده از تکواندوکاران کل کشور است. ما تیمهای منتخبی در هر استان تشکیل دادیم و برای ارتقای سطح فنی هر استان بازیکنان مستعد این فرصت را دارند که خود را به تیم ملی برسانند.»
او تاکید کرد: «ما حساب کردیم در هر استان بین 5 تا 10 تکواندو کار مستعد ارزشهای خود را ثابت میکنند و در مجموع 155 نفر میتوانند به دیدارهای انتخابی راه پیدا کنند و قطعا از بین آنها حداقل 10 ملیپوش به تیم ملی راه مییابند تا پشتوانه لازم ایجاد شود.»
انتهای پیام/