دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 مرداد 1395 - 19:27

آیت الله هاشمی: دانشگاه آزاد اسلامی پیشقدم شده تا طرح‌ها و ابتکارات دانشجویان و استادان را به مرحله تجاری سازی برساند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری تأکیدات دانش محوری بودن توسعه در سند چشم انداز 20 ساله کشور و سیاست های کلّی نظام، گفت: یکی از راه های تحقق این امر مهم، تأسیس و تقویت شرکت های دانش بنیان است.
کد خبر : 104607

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر امروز -یکشنبه- در دیدار اعضای هیأت مدیره انجمن صنفی دانشگاه های علمی کاربردی کشور این مطلب را بیان کرد.


رئبس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری شرایط زمان تأسیس این دانشگاه در سال 1371، گفت: توجه به تخصص های کاربردی و اتکاء به مردم، دو ویژگی این دانشگاه، مخصوصاً در شرایطی بود که صف کنکور خیلی طولانی بود.


هاشمی رفسنجانی یک و نیم میلیون فارغ التحصیل دانشگاه علمی ـ کاربردی را سرمایه ای ارزشمند برای جامعه دانست وگفت: ارتقای کیفی سطح تحصیلات مدیران و کارمندان بخش غیردولتی از اهداف این دانشگاه بود.


هاشمی رفسنجانی، با اشاره به رشد علمی و صنعتی برخی از کشورهای پیشرفته جهان، از جمله آلمان و ژاپن، حرکت علمی آنها پس از جنگ جهانی را تأمل برانگیز خواند و با یادآوری تأکیدات دانش محوری بودن توسعه در سند چشم انداز 20 ساله کشور و سیاست های کلّی نظام، گفت: یکی از راه های تحقق این امر مهم، تأسیس و تقویت شرکت های دانش بنیان است که دانشگاه آزاد اسلامی پیشقدم شده تا طرح ها و ابتکارات دانشجویان و استادان را به مرحله تجاری سازی برساند.


وی با ارائه تحلیلی از مشترکات کاری و اهداف تأسیس دو دانشگاه آزاد اسلامی و علمی- کاربردی، گفت: هر کاری که جامعه و جوانان کشور را برای آینده همراه با تحصیلات عالی نماید، پسندیده است و باید به آن توجه کرد.


در آغاز این دیدار رامین حاجی خانی، گزارشی از فعالیت ها و برنامه های این دانشگاه ارائه کرد که در سال 1371 تأسیس شد.


همچنین جواد علیزاده، رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی دانشگاه علمی- کاربردی، در سخنانی گفت: این دانشگاه الان 1100مرکز در سراسر کشور دارد که حدود 600 مرکز آن خصوصی هستند. 600هزار دانشجو در سراسر کشور داریم که 200 مرکز این دانشگاه در تهران هستند.


محمد سلطانی فر، رئیس مؤسسه آموزش عالی فرهنگ و هنر نیز به بیان موانع و مشکلات گسترش دانشگاه علمی- کاربردی پرداخت و گفت: حدود 70 هزار کارمند و 50 هزار استاد، در این دانشگاه مشغول هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب