دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 تير 1395 - 15:30

ثبت جهانی دشت لوت، موقعیت ویژه‌ای برای تشویق سرمایه‌گذاری

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ثبت جهانی دشت لوت یک موقعیت استثنایی برای جذب سرمایه‌گذاری به سوی منطقه است و قطعا در این مسیر هم بناهای تاریخی به عنوان جذابیت دیگر گردشگری منطقه و همینطور ظرفیتی که برای پوشش دادن ضعف زیرساخت‌های ما دارند باید در اولویت ویژه قرار بگیرند.
کد خبر : 103202

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی صندوق احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی محمدرضا پورابراهیمی گفت: ثبت جهانی دست کلوت به عنوان یک جاذبه گردشگری طبیعی، موقعیت‌های ویژه‌ای را برای استان های کرمان، یزد و خراسان جنوبی ایجاد می‌کند.


نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی افزود: البته ثبت جهانی این منطقه باید به مثابه آغاز یک عملیات بزرگ سرمایه‌گذاری در منطقه شناسایی شود و ما متوجه باشیم که تازه باید از همین نقطه اقدامات جدید و جدی را شروع کنیم.


وی با اشاره به وجود بناها و کاروانسراهای تاریخی پر تعداد در استان‌های مجاور دشت لوت توضیح داد: پتانسیل دشت لوت یک پتانسیل بزرگ طبیعت‌گردی است. اما در حاشیه آن نباید از ظرفیت کم نظیر بوم‌گردی و همینطور آثار تاریخی منطقه غافل بود.


رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در واقع باید از این پس یک نگاه چند وجهی به ظرفیت‌های بزرگ گردشگری منطقه داشته باشیم و شئون مختلف صنعت گردشگری را در این استان‌ها در کنار هم توسعه دهیم.


وی همچنین گفت: ثبت جهانی دشت لوت یک موقعیت استثنایی برای جذب سرمایه‌گذاری به سوی منطقه است و قطعا در این مسیر هم بناهای تاریخی به عنوان جذابیت دیگر گردشگری منطقه و همینطور ظرفیتی که برای پوشش دادن ضعف زیرساخت‌های ما دارند باید در اولویت ویژه قرار بگیرند.


پور ابراهیمی با اشاره به ثمرات جهانی شدن دشت لوت اضافه کرد: با اقدامی که انجام شد به صورت طبیعی تمرکز توجه سرمایه‌گذاران صنعت گردشگری به ظرفیت های استان های مجاور این منطقه افزایش قابل توجهی پیدا کرده است و این بهترین موقعیتی است که نهادهای مسئول بتوانند سرمایه‌های داخلی و خارجی را برای سرمایه‌گذاری در بناهای تاریخی منطقه ترغیب کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب