کیومرث هاشمی: مدالآوری کاروان ایران در 3 رشته قطعی است/ دوومیدانی را جزو رشتههای مدالآور قرار ندادم
به گزارش گروه ورزشی آنا، کیومرث هاشمی با حضور در کمپ تیمهای ملی دوچرخهسواری از اردوی پایانی رکابزنان بازدید کرد.
هاشمی در حاشیه این بازدید درباره وضعیت رکابزنان، بیان کرد: «با هماهنگی که با رییس فدراسیون دوچرخهسواری انجام دادهایم خواستیم از تستهای نهایی رکابزنان بازدیدی داشته باشیم و به آنها خدا قوت بگوییم. کار سخت است. طی روزهای پایانی آماده سازی کاروان است. امیدوارم که با همت و غیرت ملی حضور موفقی در رشتههای مختلف داشته باشیم.»
او ادامه داد: «دوچرخهسواری در بازیهای آسیایی اینچئون موفق ظاهر شد و از همان زمان نیز تلاش کرد در المپیک ریو نیز حضور کیفی داشته باشد و برنامههای خوبی را پیشبینی کرد. توقع ما از دوچرخهسواری این است که نسبت به المپیک لندن رکوردهای بهتری را به ثبت برسانند. در برخی از رشتهها توقع کسب مدال نداریم. همین که بتوانند در المپیک حضور کیفی داشته باشند، موفقیت به حساب میآید.»
رییس کمیته ملی المپیک درباره پیشبینی خود از کسب مدال در بازیهای المپیک ریو، افزود: «ما در سه رشته تکواندو، کشتی و وزنهبرداری قطعا مدال می گیریم. البته در مورد رنگ آنها نمیتوان صحبتی کرد، چرا که هنوز ترکیب تیمها به طور کامل مشخص نیست و اجازه بدهید نزدیک بازیها در مورد رنگ مدال صحبت کنیم. در برخی از رشتهها مانند تیراندازی نیز امید به مدال داریم که امیدواریم این اتفاق رخ دهد. پتانسیل مدال آوری ما در این کاروان بسیار بالا است که اگر همه عوامل دست به دست هم دهند انشاءالله بتوانیم مدالهای بیشتری به ویژه با رنگ بهتری داشته باشیم. گاهی اوقات ممکن است تعداد مدال کم باشد، ولی چون رنگ بهتری داشته باشند، باعث میشود جایگاه خوبی را در رده بندی به دست آوریم.»
هاشمی در پاسخ به این پرسش که مشخص شده چه تعداد مربی به بازیهای المپیک اعزام میشود و این که برخی از ورزشکاران معتقد هستند که باید با مربی خود در المپیک حضور داشته باشند، تصریح کرد: «واقعیت این است که تقسیمبندی و توزیع کادرفنی بر مبنای سیاستهای قبلی است چون در برخی از رشتهها با محدودیت مواجه هستیم. در رشتههای اصلی و مدال آور اولویت بیشتر است و بعد اولویت رشتههایی است که در آن امید به کسب مدال داریم. در نهایت نیز رشتههایی که صرفا حضور آنها اهمیت دارد. ما در این زمینه با فدراسیونها هماهنگ کردهایم و تلاش کردهایم که حداقلها را رعایت کنیم و طوری برنامهریزی کنیم که حقی از کسی ضایع نشود، اما همان طور که گفتم در برخی از رشتهها محدودیت اعزام داریم.»
رییس کمیته ملی المپیک در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که برای احسان حدادی شانس مدال قائل هستند یا خیر، توضیح داد: «دوومیدانی در بحث کسب سهمیه موفق عمل کرد. درست است که در دوره قبل هم 10 سهمیه گرفتیم، ولی کسب سهمیهها به صورت ورودی A و B بود، ولی در این دوره 10 سهمیه بر اساس ورودی Aبه دست آمد. در بحث احسان حدادی نیز بر اساس ارتباطاتی که با مربیاش داشتیم اعتقاد دارد به لحاظ آمادگی جسمانی نسبت به دوره قبل وضعیت بهتری دارد. البته این را هم باید در نظر گرفت که اوج آمادگی ورزشکار باید در المپیک باشد. اکنون نیز همه رشتهها در 80 تا 85 درصد آمادگی خود قرار دارند،لذا این که بخواهیم قضاوت کنیم ممکن است خوب نباشد و فدراسیون و کادرفنی بهتر میتوانند در مورد نتیجهگیری صحبت کنند. البته ما امید داریم با توجه به تجربهای که احسان حدادی دارد بتواند مدال کسب کند.»
او افزود: «من دوومیدانی را در میان رشتههایی که قطعا مدال میگیرند قرار ندادهام، ولی نسبت به کسب مدال او هم ناامید نیستیم. حتی تفتیان هم رکوردهای خوبی دارد و میتوان به او امید داشت که به مراحل بالاتر بیاید.»
رییس کمیته ملی المپیک در ادامه در مورد این که تا آغاز بازیهای المپیک واریزی جدیدی خواهند داشت یا خیر، توضیح داد: «اگر اعتباراتی به ما داده شود قطعا آن را به فدراسیونها میدهیم. البته وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک تاکنون با واریزیهایی که به فدراسیونها داشته اند توانسته اند دغدغههای آنها را برطرف کنند. البته این را باید در نظر بگیریم که هزینههای اعزام به المپیک را پرداخت میکنیم. اگر واریزی جدیدی هم داشته باشیم آن را به فدراسیونها پرداخت خواهیم کرد.»
انتهای پیام/