عملکرد فوقالعاده تیم MRL در مسابقات جهانی، حاصل سالها تجربه و تلاش این تیم است
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر جعفر چگینی در خصوص برگزاری مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۱۶ آلمان گفت: «به دلیل برگزاری این مسابقات در اروپا، تعداد تیمهای شرکتکننده نسبت به سالهای گذشته افزایش داشت، فاصله اندک جغرافیایی و وجود دانشگاههای زیاد در اروپا دلیل اصلی این روند صعودی است. به عنوان مثال در لیگ ربات امدادگر واقعی امسال ۱۹ تیم شرکت کرده بودند که این تعداد شرکتکننده در پنج سال اخیر یک رکورد به حساب میآید».
وی به تغییرات صورت گرفته در لیگهای مختلف اشاره کرد و گفت: «همه لیگهای مسابقات ربوکاپ موظف هستند در جهت بهبود رباتها و حرکت رو به جلو تغییر کنند، از این رو مسئولان هر لیگ هر سال گزارشی در این خصوص به فدراسیون جهانی ارائه میکنند».
دکتر چگینی که فعالیت زیادی در لیگ امدادگر واقعی دارد، افزود: «در این لیگ امسال تغییرات زیادی در نحوه برگزاری، نحوه امتیازدهی و قوانین داشتیم که هدف از این تغییرات تبدیل هرچه سریعتر رباتها به رباتهایی است که امدادگران نیاز دارند. هدف دیگر، عملکرد پایدار ربات است تا بتواند بدون مشکل در محیطهای واقعی به صورت پیوسته و پایدار فعالیت داشته باشد. به همین دلیل در مسابقات امسال از موانع طبیعی در زمین استفاده شد که تیمها باید برای حل مشکلات، اقداماتی را انجام میدادند».
عضو کمیته اجرایی فدراسیون جهانی ربوکاپ با ستایش تیم MRL در لیگ ربات امدادگر واقعی، گفت: «این تیم ربات جدیدی ساخته بود که توانمندیهای زیادی در راستای پایداری داشت و یکی از بهترین رباتهای حاضر در مسابقات بود؛ رباتی با پایداری بالا که داوران نیز بر آن اذعان داشتند».
این استاد رباتیک ادامه داد: «طراحی زیبا و عملکرد فوقالعاده ربات تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حاصل سالها تجربه و تلاش مستمر زیاد این تیم در این عرصه است.
چگینی همچنین به تمجید عملکرد فردی اعضای تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در لیگ امدادگر واقعی پرداخت و افزود: «اعضای این تیم در قالب یک تیم پرانرژی و یکدست بسیار به هم کمک کردند، به قوانین مسابقات مسلط بودند و نظم آنها مثال زدنی بود، آرامش خوب و تعامل با داوران و اعضای سایر تیمها، نکات مثبت دیگری بود که باید به آن اشاره کرد».
وی ادامه داد: «من معتقدم در واقع تیم ربات امدادگر واقعی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین علاوه بر این که از نظر علمی نمایش خوبی داشت، از نظر فرهنگی نیز بسیار خوب و پخته عمل کرد».
عضو کمیته اجرایی فدراسیون جهانی ربوکاپ گفت: «تیم ربات امدادگر واقعی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بخش Exploration یا بهترین ربات جستوجوگر به مقام اول رسید و در بخش اصلی مسابقات نیز با اختلاف بسیار ناچیز (کمتر از ۵ درصد اختلاف امتیاز) نسبت به تیم اول، نایب قهرمان مسابقات شد».
دکتر چگینی با قدردانی از زحمات دکتر نجفی به عنوان سرپرست تیم ربات امدادگر واقعی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: «جا دارد از تلاشها و زحمات مهدی دادور به عنوان سرگروه و نفر اول تیم تشکر کنم که برای کسب این موفقیتها، زحمات فراوانی کشیدند».
وی همچنین به عدم حضور برخی تیمهای ایرانی در این مسابقات به دلیل عدم صدور روادید اشاره و تصریح کرد: «همه این موفقیتها مرهون حمایتهای دکتر مرتضی موسیخانی و البته تلاشهای دکتر یزدانی، دکتر ادهمی و مهندس ذاکری است، زیرا دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با تلاش این عزیزان در این زمینه بسیار خوب عمل کرد و اگر تلاشها و سازماندهی آنها نبود، قطعا شاهد حضور تیم در آلمان و کسب این توفیقات نبودیم».
انتهای پیام/