ماجرای نوازندگی سیاستگذار جشنواره عودنوازی/ دلم برای عود ایران میسوزد

عضو شورای سیاستگذاری دومین جشنواره ملی عودنوازی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: زمانی که ما به قشم رسیدیم، متوجه برخی ناهماهنگیها شدیم. اسکانها مشخص شد، اما عوامل از هم جدا افتادند و همین مسائلی را پیش آورد که گویا در تلاش برای رفع آن هستند.
نجمه صغیر در ادامه افزود: یکی از گروههایی که به جشنواره دعوت شد، گروه سیاوش ولیپور هست که نوازنده خانمشان به دلیل برخی مسائل از گروه زمان اجرا انصراف دادند و ما زمان «ساندچک» متوجه شدیم که این گروه به دلیل نبود نوازنده عود باید حذف شود به همین دلیل برخی همکاران به من پیشنهاد دادند که به جای این نوازنده اجرا کنم، من هم با رپرتوار آشنا نبودم، اما بالاخره برای دو اجرا در نیم ساعت خود را آماده کردم.
این نوازنده عود و سه تار عنوان کرد: من قطعات را نشنیده بودم، آنچه در ویدئو ارائه شده بود نیز متفاوت بود، با این حال قبول کردم، چون بحث حرمت جشنواره بود.
کارشناس نوازندگی دانشگاه هنر تهران با بیان اینکه بیست سال است عودنوازی میکند گفت: یکی از دلایلی که کتاب درباره عودنوشته همین مظلومیت ساز عود و اینکه دلش برای عود ایران میسوزد، بوده و گفت: سال گذشته ما بخش گروه نوازی در جشنواره نداشتیم، اما امسال در فراخوان آوردیم و انگیزه خوبی هم برای دیگر نوازندگان سازهای مختلف شد که در عودنوازی مشارکت کنند.
وی توضیح داد: قرار بود دراین دوره سازندگان ساز نیز حضور پیدا کنند، اما به دلیل آماده نشدن دکورها این اتفاق نیافتد، نکته مثبت نیز این بود که یک رده سنی کودک نیز امسال به نوازندگان اضافه شد درحالیکه سال گذشته فقط تقدیر از گروه سنی کودک صورت گرفت.
صغیر نکته دیگر را نیز حضور داوران بین الملل دراین دوره به شمار آورد و گفت: همین امر در دیده شدن جهانی اثرگذار است. همچنین در کنار کار سولیستی تلاش کردیم کار گروهی را هم تقویت کنیم که خیلی اتفاق خوبی بود.
جشنواره ملی عودنوازی تا بیست و هشتم فروردین ماه در جزیره قشم ادامه دارد.
انتهای پیام/