دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ضرورت همراهی دانشگاه و صنعت برای کاهش آلاینده‌ها/ فعالیت ۳۰ شرکت با محصولات داخلی در زمینه نظافت صنعتی

ضرورت همراهی دانشگاه و صنعت برای کاهش آلاینده‌ها  فعالیت ۳۰ شرکت با محصولات داخلی در زمینه نظافت صنعتی
دبیر اجرایی نمایشگاه تخصصی ماشین آلات و تجهیزات صنعتی، با اشاره به موانع تولید و صادرات در بخش‌های مختلف و تجمیع قابلیت‌های ملی با حضور ۶۴ دانشگاه علمی از سراسر کشور، گفت: برای تحقق برنامه‌های تبیین شده در راستای توسعه اقتصادی و کاهش آلایندگی‌ها در جهت تقویت صنایع باید فاصله بین دانشگاه و صنعت کم و همراهی در این مسیر بیشتر شود.
کد خبر : 950968

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، امروز (دوشنبه ۱۷ دی) نشست خبری نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته صنعتی برگزار شد.در این مراسم مهرداد خسروی، مدیر برگزاری نمایشگاه تخصصی ماشین آلات و تجهیزات صنعتی،اظهار کرد: بیش از ۳۰ شرکت در زمینه نظافت صنعتی و مواد و محصولات نظافتی در این خصوص حضور دارند که تمام شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه داخلی و تولیدات داخلی هستند.

مدیر برگزاری نمایشگاه تخصصی ماشین آلات و تجهیزات صنعتی، افزود: باید توجه داشت که در زمینه تجهیزات نظافت صنعتی همه شرکت‌ها تولید داخلی دارند البته شاید بخشی از مواد اولیه مورد نیاز این تولیدات وارداتی است.

به گفته خسروی؛ انتقال بخش زیادی از نظرات علمی درزمینه بهبود این وضعیت، یکی از اهداف برگزاری چنین نمایشگاهی است.

مقابله با چالش ناشی از برخی عفونت‌ها و زباله‌های تولید

آرش سیفی دبیر علمی این نمایشگاه نیز در ادامه این نشست، گفت: باتوجه به عفونت‌های بیمارستانی و سایر عفونت‌های ناشی از زباله‌های برخی صنایع باید از آموزش‌ها و مطالب علمی برای حل این مشکل استفاده شود چراکه این موضوع تبعات سنگین در جامعه دارد.

وی گفت: بر اساس آخرین آمار بهداشت جهانی در این کنگره برای مقابله با چالش میکروب‌های ناشی از برخی عفونت‌ها و زباله‌ها در شرایط صنعتی کشور مورد بحث قرار خواهد گرفت.

دبیر علمی نمایشگاه ادامه داد: سخنرانی در خصوص استاندارد‌های کشور‌های توسعه یافته و سنجه‌های مختلف در این خصوص جهت تبادل نظر اجرایی خواهد شد.

آموزش و به روزرسانی بهداشت محیط کار

در ادامه رسول شفیعی دبیر اجرایی نمایشگاه، گفت: برگزاری کنگره‌های تخصصی در کنار نمایشگاه تخصصی ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته صنعتی، گفت: آموزش و به روزرسانی بهداشت محیط کار و پیشگیری بیماری در بحث‌های مختلف قابل توجه است.

شفیعی ادامه داد: آلایندگی هوا یکی از چالش‌های اصلی است که باید به دنبال راهکار‌های عملی برای کاهش این معضل باشد. ارتباط بین دانشگاه و صنعت از اهداف اصلی است و با توجه به اقدامات علمی که در دانشگاه‌ها در حال بررسی و تکمیل این علم مهم است باید به موضوع اقتصادی و اجرایی این داده‌های علمی پرداخته شود.

دبیر اجرایی نمایشگاه گفت: موانع تولید و صادرات در بخش‌های مختلف و تجمیع قابلیت‌های ملی با حضور ۶۴ دانشگاه‌های علمی باید مورد استفاده قرار بگیرد تا برای رسیدن به اهداف مورد نظر، قابلیت‌های موجود در بخش تولید و حمایت‌های لازم در این زمینه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: از این رو برای تحقق برنامه‌های تبیین شده در راستای کاهش آلایندگی ها، توسعه اقتصادی با تقویت صنایع باید فاصله بین دانشگاه و صنعت کم شود و همراهی دانشگاه و صنعت برای کاهش آلاینده‌ها بسیار ضروری است.

به کارگیری فرآیند مهندسی در تحت کنترل قرار دادن پسماند‌ها

علیرضا عسگری دبیر انجمن علمی و مهندسی پسماند ایران، نیز در این نشست، گفت: اتفاقاتی که در خصوص پسماند در کشور افتاده اتفاقی خوبی نیست و بحث بی خطری این پسماند‌ها موجب آلودگی و افزایش نگرانی سلامت مردم است.

عسگری گفت: به کارگیری فرآیند مهندسی در تحت کنترل قرار دادن پسماند‌های صنایع مختلف یکی از راهکار‌های موثر برای کاهش اثرات مخرب در تهدید کننده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب