دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نکات کلیدی موفقیت دانش‌آموزان چیست؟

نکات کلیدی موفقیت دانش‌آموزان چیست؟
دبیر رسمی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به نکات کلیدی برای موفقیت دانش‌آموزان، گفت: آنها بلکه باید در زمینه‌های متعددی عملکرد خوبی داشته باشند.
کد خبر : 937863

بهاره حاصلیان، دبیر رسمی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه تعریف دانش‌آموزان و دانشجویان موفق، فقط به پیشرفت تحصیلی آنها محدود نمی‌شود در گفتگو با خبرگزاری آنا، اظهار کرد: آنها بلکه باید در زمینه‌های متعددی عملکرد خوبی داشته باشند.

وی با اشاره به عادت‌های رفتاری تجربه‌شده، تصریح کرد: دانش‌آموزان با بهره‌گیری از هر کدام از این عادت‌ها در آغاز سال تحصیلی می‌توانند یک سال تحصیلی موفق و خوب را برای خود شکل دهند.

حاصلیان دانش‌آموزان موفق را افرادی آینده‌نگر تلقی کرد و ادامه داد: بسیاری از دانش‌آموزان مجموعه‌ای از کار و فعالیت را به لحظه آخر یا به اصطلاح دقیقه نود می‌سپارند. در حالیکه تفکر مبتنی‌بر آینده‌نگری سبب برنامه‌ریزی می‌شود و کار‌ها انباشته نمی‌شود.

این معلم با سابقه حرکت دانش‌آموزان موفق به سمت افزایش مهارت‌های زندگی را مهم تلقی کرد و ادامه داد: آنها منتظر نمی‌مانند تا روزگار آنها را بزرگ کنند؛ بلکه خودشان به سمت بزرگ شدن حمله می‌برند. برای این منظور اغلب خودشان را با چالش‌هایی روبرو می‌کنند که برایشان مهارت‌آموزی داشته باشد.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان موفق برای مشکلات خودشان یک راه حل‌یاب درونی دارند، اظهار کرد: مهارت حل مسئله از جمله مهارت‌هایی است که دانش‌آموزان باید از همان ابتدا نسبت به فراگیری آن اقدام کنند تا وقتی با مشکل مواجه می‌شوند، راه‌حل مشخصی داشته باشند.

حاصلیان ادامه داد: دانش‌آموزان باید قبل از اینکه با مشکل خاصی مواجه شوند و از فردی درخواست کمک داشته باشند، تمام جوانب مسئله را به‌درستی بررسی کنند تا به راه‌حلی درست و مناسب برسند.

این معلم با سابقه اظهار کرد: عادت‌های کلیدی دانش‌آموزان نه‌تن‌ها برای دانش‌آموز نوعی استقلال را به همراه دارد، بلکه به معلم خود نیز نشان می‌دهد که مشکلات و مسائل رو جدی می‌گیرند و قبل از فریاد زدن برای کمک، خودشان تمام تلاششان را برای برداشتن مشکل می‌کنند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان موفق روابط و تعاملات فعالی با معلمان و کادر اجرایی مدرسه دارند، تصریح کرد: زمانی‌که دایره ارتباطات دانش‌آموزان فقط محدود به سایر دانش‌آموزان که در سطح خودشان هستند نشود، اتفاقات خوبی رقم می‌خورد، چراکه ارتباط فعال با دبیران و کادر مدرسه سبب می‌شود که انسان قابل اعتمادی به نظر بیایند. همچنین این امر در پیشرفت تحصیلی آنها قطعاً موثر است.

حاصلیان با بیان اینکه آموزش و یادگیری دانش‌آموزان موفق فقط محدود به کلاس درس و مدرسه نیست، عنوان کرد: آنها حتی خارج از کلاس نیز باید در حال آموزش باشند و از تمام پلتفرم‌ها و ابزار‌ها برای یادگیری بهتر بهره بگیرند.

این معلم با سابقه در پایان اظهاراتش گفت: دانش‌آموزان موفق سعی می‌کنند آمادگی جسمانی خودشان را همزمان با آمادگی ذهنی حفظ کنند. از فعالیت‌های ورزشی غافل نمی‌شوند و با عادت‌های تغذیه‌ای مناسب و خواب کافی به ذهنشان کمک می‌کنند تا بهتر یاد بگیرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب