دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ستار هاشمی:

برای تحقق وعده‌های دولت در حوزه ارتباطات از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهم کرد

برای تحقق وعده‌های دولت در حوزه ارتباطات از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهم کرد
ستار هاشمی وزیر ارتباطات دولت چهاردهم گفت: به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر پیمان خود با رئیس‌جمهور محترم، نمایندگان مجلس و مردم شریف استوارم. برای تحقق وعده‌های دولت در حوزه ارتباطات از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهم کرد.
کد خبر : 928964

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، ستار هاشمی وزیر ارتباطات دولت چهاردهم پس از کسب رأی اعتماد از نمایندگان مجلس با انتشار پستی در فضای مجازی اعلام کرد: از اعتماد رئیس‌جمهور محترم و نمایندگان شریف مردم به این برادر کوچک خود سپاسگزارم. به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر پیمان خود با رئیس‌جمهور محترم، نمایندگان مجلس و مردم شریف استوارم.برای تحقق وعده‌های دولت در حوزه ارتباطات از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهم کرد.

ستار هاشمی عصر امروز چهارشنبه ۳۱ مردادما با ۲۶۴ رأی موافق از مجلس رأی اعتماد گرفت و به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم معرفی شد. هاشمی، هشتمین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است که جانشین عیسی زارع‌پور می‌شود.

برای تحقق وعده‌های دولت در حوزه ارتباطات از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهم کرد 

گفتنی است ستار هاشمی، متولد ۱۳۵۵ در شهر یاسوج، یکی از چهره‌های برجسته در حوزه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات ایران است. او هم‌اکنون به عنوان استاد گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز فعالیت می‌کند و در عرصه‌های علمی و اجرایی دارای سوابق درخشانی است.

تحصیلات و موفقیت‌ها

ستار هاشمی دارای دکترای هوش مصنوعی از دانشگاه موناش استرالیا و علم و صنعت ایران است. او به عنوان یکی از دو درصد دانشمندان برتر جهان شناخته می‌شود و در زمینه‌های تحقیقاتی و علمی نقش موثری ایفا کرده است. علاوه بر این، او جوانترین استاد تمام در حوزه هوش مصنوعی در ایران و استاد نمونه دانشگاه شیراز محسوب می‌شود.

هاشمی در سال ۱۳۹۳ به عنوان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس منصوب شد و در سال ۱۳۹۵ به معاون فناوری شرکت ارتباطات زیرساخت کشور ارتقا یافت. او همچنین در مهرماه ۱۳۹۸ از سوی محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت دوازدهم، به عنوان معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات منصوب شد.

پس از آن، ستار هاشمی به سازمان ثبت اسناد کشور رفت و به عنوان معاون توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبت فعالیت کرد. در سال ۱۴۰۲، او به عنوان مدیر برتر قوه قضاییه شناخته شد.

برنامه های وزیر ارتباطات دولت چهاردهم

ستار هاشمی راهبرد کلان برنامه خود را استفاده از دانش و فناوری‌های روز دنیا برای پیشرفت اقتصاد دیجیتال و دولت هوشمند دانست که از طریق جهت‌گیری‌های سیاستی و برنامه‌ها و اقدامات اجرایی مشخص به سرانجام خواهد رسید.

توسعه فناوری برای اقتصاد دیجیتال باعث خواهد شد ایران امروز در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از مواهب هوش مصنوعی، رایانش ابری، اینترنت اشیا و... بهره گیرد و با توسعه تنظیم‌گری خود همزمان با افزایش کیفیت زیرساخت‌ها و خدمات مرتبط، زمینه حکمرانی هوشمند با ابزار‌های متنوع توسعه‌یافته در نهاد‌های دولتی را فراهم سازد.

وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم، «کمک به پیشرفت اقتصادی توام با عدالت از طریق توسعه شبکه ملی اطلاعات»، «تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام با اولویت واگذاری از طریق مشارکت بخش غیردولتی»، «اجرای چند طرح عظیم ملی پیشران، زیرساختی و مبتنی بر آینده‌نگری» و «فعال‌سازی مزیت‌های رقابتی جمهوری اسلامی ایران در منطقه» را از جمله سیاست‌ها و رویکرد‌های اصلی برنامه‌اش برای اداره این وزارتخانه برشمرد.

هاشمی همچنین «رفع محدودیت‌ها در کنار برقراری حاکمیت ملی و صیانت از ارزش‌های اسلامی ایرانی در فضای مجازی و ارتقای قدرت سایبری» و «افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و فناوری و تجاری‌سازی آنها در حوزه اطلاعات و ارتباطات» را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های خود برشمرد.

«تحول در نظام اداری و اصلاح ساختار با تأکید بر هوشمندسازی و تحقق دولت هوشمند»، «جوان‌گرایی و جانشین‌پروری در مدیریت اجرایی»، «ارتقای ساختار‌های حکمرانی فضای مجازی و همگرایی ساختار‌های موازی» و «شنیدن صدای مردم با درنظرگرفتن مطالبات و نیاز‌های آنان و زیست‌بوم حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات» مهم‌ترین بخش‌های برنامه بلند وزیر جوان پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته