زلفی گل: مسئولان دانشگاهی از هیچ کاندیدای انتخاباتی حمایت نکنند
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفیگل در بخش آغازین سخنان خود در جمع معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها با گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله رئیسی شهیدجمهور و همراهان وی گفت: آیتالله رئیسی زحمات صادقانه، خالصانه و خستگی ناپذیری داشت و اقدامات خود را در راستای رضای خدا و منافع ملی انجام میداد.
وزیر علوم با اشاره به اینکه در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری قرار داریم گفت: از دانشگاهها انتظار میرود فضای مناظره و فضای معرفی برنامههای کاندیداها را در محیط دانشگاه فراهم کنند.
زلفیگل با اشاره به اینکه فراهم کردن زمینههای مشارکت حداکثری یک وظیفه و تکلیف برای دانشگاهها است گفت در عین حال انتظار میرود که مسئولین دانشگاه از هیچ کاندیدایی حمایت خاص نداشته باشند و عدالت و قانون زیر پا گذاشته نشود.
وی در ادامه با تقدیر از زحمات معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها گفت تصدی مسئولیت معاونت فرهنگی نیازمند هوش اجتماعی بالا و همچنین سعه صدر و تدبیر است، چون که دانشجویان به دلیل سنی که در آن قرار دارند ممکن است فعالیتهایی را انجام دهند که با آنچه که ما انتظار داریم متفاوت باشد و نیازمند رفتار و برخورد حکیمانه باشد.
وزیر علوم تاکید کرد: از معاونان فرهنگی اجتماعی انتظار میرود که برخورد پدرانه و توأم با مهربانی و دلسوزی با دانشجویان داشته باشند و به آنان میدان دهند تا در عرصه دانشگاه علاوه بر علم آموزی تجربه فعالیتهای فرهنگی و هنری را نیز داشته باشند.
زلفیگل تاکید کرد: حضور دانشجویان در فعالیتهای فرهنگی آنها را برای آینده جامعه آماده میکند و به نوعی کادرسازی برای نظام مدیریتی آینده کشور است.
وی در اهمیت فرهنگ و فعالیتهای فرهنگی گفت: آنچه که یک جامعه را میسازد و رفتارهای مردم جامعه را شکل میدهد فرهنگ است و بزرگترین سرمایه یک کشور فرهنگ میباشد.
وزیر علوم تاکید کرد: یکی از مهمترین نهادهایی که میتواند در شکلگیری فرهنگ جدید پویش و پالایش فرهنگ فعلی نقش داشته باشد و بتواند فرهنگ جدید و نو خلق کند دانشگاه است چرا که دانشگاه با فناوری و نوآوری مرتبط است و هر فرهنگ و هر فناوری با خود فرهنگ جدیدی را به همراه دارد.
زلفی گل اظهار کرد: دانشگاه به عنوان یک نهاد مسئول و مترقی باید برای مدیریت فرهنگی جامعه احساس مسئولیت کند و برای مدیریت آینده فرهنگی کشور که با پدیدههایی مانند هوش مصنوعی و توسعه فضای مجازی روبه رو است برنامه ریزی کند.
وزیر علوم در ادامه این نشست با اشاره به انتصاب نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاهها در وزارت علوم که امروز صورت گرفت؛ گفت: همانگونه که در دانشگاهها حضور رئیس نهاد نمایندگی رهبری در هیئت رئیسه موجب ایجاد فضای معنوی در هیئت رئیسه میشود، در وزارت علوم نیز حضور نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری همین کارکرد را خواهد داشت. همچنین این اقدام در راستای تقویت بیشتر ارتباط حوزه و دانشگاه تلقی میشود.
گفتنی است؛ در آیینی که امروز با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و حجتالاسلام و المسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در حاشیه نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها صورت گرفت؛ دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در ستاد وزارت علوم افتتاح و حجت الاسلام و المسلمین مهدی فاطمی پور به عنوان رئیس این دفتر معارفه شد.
انتهای پیام/