تولید نرمافزارهای بومی با قابلیت شخصیسازی توسط دانشبنیانها
به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوی آنا، شرکتهای دانشبنیان با تحول در عرصه علم و دانش در رشد و توسعه کشورمان تأثیر زیادی دارند بهطوریکه رهبر انقلاب اسلامی همواره بر اهمیت نقش آنها در رونق اقتصادی تأکید داشته و این شرکتها را مؤثرترین مؤلفههای تحقق پایدار اقتصاد میدانند.
با کمک شرکتهای دانشبنیان میتوان در بازار جهانی جایگاه مناسبی پیدا کرد. با حمایت از تولیدات بومی، استفاده از محصولات داخلی نیز افزایش یافته و به رشد و توسعه شرکتها و اقتصاد کشور کمک بزرگی خواهد شد.
در همین راستا در نمایشگاه تلکام ۱۴۰۲ به سراغ یکی از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه «فاوا» رفتیم تا با کاربردهای محصول فناورانه این محققان بیشتر آشنا شویم.
بابک عزتی، سرپرست فروش یک شرکت دانشبنیان در حاشیه نمایشگاه تلکام در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: ما در این شرکت دانشبنیان در حوزه تولید نرمافزارهای بومی فعالیت داریم که نرمافزارهایی همچون سی آر ام، چت آنلاین، مدیریت اکتیو دایرکتوری برنا، مانیتورینگ شبکه بینا، آیتیاسام دانا پرو، هلپ دسک و... را ارائه میکنیم.
وی در ادامه عنوان کرد: ما از سال ۸۵ فعالیت خود را آغاز کردیم و موفق به دریافت رتبه یک شورای عالی انفورماتیک شدهایم. در حال حاضر۷۰ الی ۸۰ درصد بانکها، مراکز دولتی، سازمان انرژی اتمی و ارگانهای مهم از نرمافزارهای بومی ما استفاده میکنند.
این فعال حوزه دانشبنیان بیان کرد: نرمافزارهای ما گواهینامه امنیتی افتا را دارد که در بحث محرمانگی اطلاعات سبب دلگرمی کاربران میشود. «سی آر ام» (CRM) نرمافزار دیگر ماست که مهمترین شاخصه آن رابط کابری ساده در عین انعطاف پذیری بالا و قابلیت شخصی سازی است. در «سی آر ام» به راحتی میتوان سیستم را شخصی سازی کرد و هر نوع فرم و گزارشی را با فیلدهای دلخواه در داخل نرمافزار تعریف کرد.
انتهای پیام/