دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ویژه اساتید تازه استخدام شده؛

جزئیات اولین طرح منش استادی اعلام شد

جزئیات اولین طرح منش استادی اعلام شد
مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی وزارت علوم از برگزاری اولین دوره طرح تعالی منش استادی ویژه اساتید تازه استخدام شده سال ۱۴۰۱ خبر داد.
کد خبر : 867826

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی ذوالفقارزاده امروز در پنل فرهنگی و اجتماعی اجلاس روسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی با تأکید بر اهمیت فرهنگ به‌عنوان متن همه کار ویژه‌های فعالیت‌های وزارت علوم اظهار کرد: طرح‌های مختلفی برای این امر در حال اجرا داریم.

وی با تأکید بر آئین ورودی نودانشجویان دانشگاه‌ها ادامه داد: موضوع آیین‌های دانشگاهی در حیطه‌های فرهنگی مغفول واقع شده بود، بهترین تجربه در این زمینه در یک دهه گذشته در دانشگاه تهران شکل گرفته که فیلم ۳۰ دقیقه‌ای آن آماده و به دانشگاه‌ها ارسال شده تا از آن الهام گرفته و برنامه‌های مناسبی را برای دانشجویان برگزار کنند.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی وزارت علوم به‌ضرورت حضور مسئولان در دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: ستادی در معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم سال گذشته تشکیل و نامه‌ای با امضای وزیر علوم ارسال شد و در آن از دستگاه‌ها خواسته شد تا نمایندگان خود را برای ارتباط با دانشگاه‌ها معرفی کنند. نمایندگان دستگاه‌ها اکنون به روسای دانشگاه‌های سراسر کشور معرفی شدند.

وی در ادامه به تقویت فضای گفت‌وگو و کرسی‌های آزاداندیشی اشاره کرد و گفت: این موضوع سال گذشته اطلاع و پیگیری شد و در حال بازنگری آیین‌نامه کرسی‌های آزاداندیشی هستیم، پیش‌نویس آن به معاونان فرهنگی ارسال شده و تا پایان شهریور فرصت دارند نظر‌های خود را ارسال کنند.

ذوالفقار زاده به طرح تعالی منش استادی اشاره کرد (مهارت‌های ناب شاگردپروری) و افزود: معاونت فرهنگی از سال ۱۴۰۰ این طرح را تدوین کرد، امسال به‌صورت محدود و آزمایشی برای دانشگاه‌های مراکز استان‌ها ویژه استادان نواستخدام اجرا می‌شود. از این طرح در شهرستان‌ها بسیار استقبال شده، ولی دانشگاه‌های تهران زیاد استقبال نشد. این فراخوان ویژه اعضای تازه استخدام (سال ۱۴۰۱) است که برنامه آن از ۱۰ تا ۱۴ مهر در شهر مشهد مقدس برگزار می‌شود.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی وزارت علوم به ارزیابی عملکرد فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها در ۸ بعد اشاره کرد و افزود: برنامه دانشجویان به‌عنوان کارنامه فرهنگی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

وی در ادامه به نشان مسئولیت اجتماعی دانشگاهیان اشاره کرد و گفت: این نشان به افرادی تعلق می‌گیرد که کار‌های داوطلبانه‌ای را در عرصه حل مسائل کشور انجام دهند و آیین‌نامه آن به‌زودی تدوین می‌شود.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی وزارت علوم در ادامه به جشنواره جریان (جشنواره رویداد‌های یاوران علمی و استادان نمونه فرهنگی) اشاره کرد و گفت: در حال تدوین و تدارک شرایط برای اجرای آن هستیم و استادان نمونه فرهنگی معرفی و در سطح ملی سرآمدان فرهنگی دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند.

ذوالفقار زاده با اشاره به توصیه‌نامه سیاستی حجاب و عفاف وزارت علوم برای دانشگاه‌ها گفت: این توصیه‌نامه که مصوب شورای معاونان وزارتخانه است باید مبنای عمل در این خصوص در دانشگاه‌ها قرار گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب