دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

استفاده از فناوری تشخیص چهره در چین قانون‌مند می‌شود

استفاده از فناوری تشخیص چهره در چین قانون‌مند می‌شود
رگولاتور فضای مجازی چین به دنبال نگرانی‌های مطرح شده در مورد استفاده بیش از حد فناوری تشخیص چهره، قوانینی برای نظارت بر مدیریت امنیتی این فناوری منتشر کرده است.
کد خبر : 862125

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا به نقل از رویترز، چین در حال تدوین قوانینی برای استفاده از فناوری تشخیص چهره است.

رگولاتور فضای مجازی چین روز سه شنبه اعلام کرد به دنبال نگرانی‌های مطرح شده در مورد استفاده بیش از حد از این فناوری، پیش‌نویس قوانینی را برای نظارت بر مدیریت امنیتی فناوری تشخیص چهره در این کشور منتشر کرده است.
 
اداره فضای مجازی چین (CAC) اعلام کرد فناوری تشخیص چهره تنها زمانی می‌تواند برای پردازش اطلاعات چهره مورد استفاده قرار گیرد که هدف خاص و ضرورت کافی وجود داشته باشد و اقدامات حفاظتی شدیدی انجام شود.
 
اداره فضای مجازی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد که استفاده از این فناوری به رضایت افراد نیز نیاز خواهد داشت. این گزارش می‌افزاید که راه حل‌های شناسایی غیر بیومتریک باید در مواردی که چنین روش‌هایی به یک اندازه موثر هستند، بر تشخیص چهره ارجحیت داشته باشند.
 
شناسایی بیومتریک، به ویژه تشخیص چهره، در چین رواج یافته است. بسیاری از دادگاه‌ها و دولت‌های محلی چین از آن زمان علیه شرکت‌ها به دلیل استفاده بیش از حد از تشخیص چهره حکم داده و آن‌ها را جریمه کرده‌اند.
 
در پیش‌نویس قوانین اداره فضای مجازی چین در روز سه شنبه آمده است که «دستگاه‌های ثبت تصویر و شناسایی شخصی نباید در اتاق‌های هتل، حمام‌های عمومی، اتاق‌های تعویض لباس و دیگر مکان‌هایی که ممکن است حریم خصوصی دیگران را نقض کنند، نصب شوند.
 
این رگولاتوری افزود که «دستگاه‌های ثبت تصویر باید تنها برای اهداف ایمنی عمومی و با علائم هشداردهنده برجسته در مکان‌های عمومی نصب شوند.»
 
این پیش‌نویس قوانین در بحبوحه تلاش پکن برای تشدید مقررات داده از طریق صدور مجموعه‌ای از قوانین و مقررات مطرح می‌شود. مهم‌تر از همه، چین اولین قانون خود را با تمرکز بر حریم خصوصی کاربران، قانون حفاظت از اطلاعات شخصی، در سال ۲۰۲۱ معرفی کرد تا استفاده بیش از حد شرکت‌ها از داده‌های کاربران را مهار کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب