دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تامین نیاز حوزه سلامت به آنتی‌بادی‌های تشخیصی با فناوری بومی

تامین نیاز حوزه سلامت به آنتی‌بادی‌های تشخیصی با فناوری بومی
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید و تجاری‌سازی آنتی‌بادی «منوکلونال» با فناوری بومی شد.
کد خبر : 857360

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی امیری، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید آنتی‌بادی‌های «منوکلونال» و «پلی‌کلونال» تشخیصی و تحقیقاتی، عنوان کرد: این محصولات، توسط متخصصانی در حوزه زیست‌فناوری و شیمی تولید و به تجاری‌سازی رسیده بودند. با توجه به نیاز روزمره به این محصولات، تحریم‌هایی که ورود این کالا‌ها را با مشکل مواجه می‌کرد، هزینه بالای این کالا‌ها و کمبود بودجه‌های تحقیقاتی از جمله محرک‌هایی بود که فعالان شرکت را برآن داشت که این محصولات را در قالب محصولات دانش‌بنیان ارائه کنند.

این فعال فناور، درباره اهمیت و کاربرد‌های آنتی‌بادی‌های پلی‌کونال و منوکلونال گفت: این محصولات به طور وسیعی در تحقیقات علوم پایه پزشکی و نیز در حوزه تشخیص آزمایشگاهی کاربرد دارند. این آنتی بادی‌ها با فناوری پیشرفته و بومی تولید می‌شوند و توسط شرکت‌های تولید کننده کیت آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی با بیان این‌که تولید این محصول در کشور موجب رفع نیاز شرکت‌ها به استفاده از محصولات گران‌قیمت خارجی شده است، افزود: در ایران، این شرکت‌ها عموما آنتی بادی‌های مورد نیاز خود را از شرکت‌های خارجی وارد می‌کنند. با توجه به این‌که امکان تولید این محصولات با کیفیت بالا در داخل ایران میسر بود، این شرکت دانش‌بنیان پیشگام شد و با هدف تامین نیاز‌های داخلی این محصولات را با کیفیتی بالا تولید کرد.

امیری بیان کرد: با توجه به فناوری بالای تولید محصولات، تولید آن‌ها هزینه‌بر و نیازمند ابزار‌های تخصصی و دانش روز است. در حوزه تشخیص و تحقیق جزو پیشتازان هستیم و آنتی‌بادی‌های تولید شده در این شرکت از کیفیتی مشابه نمونه‌های وارداتی و در عین حال قیمت بسیار مناسب‌تر نسبت به محصولات خارجی بهره می‌برند. مزایای رقابتی محصولات این شرکت شامل کیفیت قابل رقابت، قیمت پایین، در دسترس بودن و امکان عودت سریع است. برای محصولات خارجی با توجه به عدم وجود نماینده این مزایا متصور نیست.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که دستگاه‌های اجرایی و تاییدکننده می‌توانند در شناسایی و حمایت از شرکت‌های توانمند نقشی اثرگذار ایفا کنند، افزود: شناسایی شرکت‌های تولید کننده و حمایت از آن‌ها در قالب حق گمرکی بالا برای ورود محصولات، ممانعت از استفاده از ارز ارزان قیمت توسط شرکت‌های وارد کننده و تخصیص ارز ارزان قیمت به شرکت‌های تولید کننده می‌تواند به تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکنندگان داخلی محصولات سلامت کمک کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب