دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 تير 1402 - 09:50

فرق بین راهکار حقوقی و مشاوره حقوقی پیشگیرانه چیست؟

فرق بین راهکار حقوقی و مشاوره حقوقی پیشگیرانه چیست؟
روابط موجود بین انسان ها بر اساس قوانین و مقررات گوناگونی تنظیم شده اند. اگر هر کدام از این قوانین و مقررات رعایت نشوند، بحث اختلافات حقوقی و لزوم دریافت مشاوره حقوقی از وکیل به وجود می آید.
کد خبر : 855927

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرق بین راهکار حقوقی و مشاوره حقوقی پیشگیرانه چیست؟ این همان سوالی است که قطعاً هنگام برخورد با مشکلات حقوقی در ذهن خود می پرورانید. روابط موجود بین انسان ها بر اساس قوانین و مقررات گوناگونی تنظیم شده اند. اگر هر کدام از این قوانین و مقررات رعایت نشوند، بحث اختلافات حقوقی و لزوم دریافت مشاوره حقوقی از وکیل به وجود می آید. در واقع گاهی اوقات می توان قبل از تنظیم روابط انسانی با در نظر داشتن نکات دقیق حقوقی از ایجاد اختلاف جلوگیری نمود. از طرفی گاهی اوقات نیز کار از کار گذشته و باید به دنبال بهترین راهکار حقوقی باشیم. پس ضروری است که با فرق بین راهکار حقوقی و مشاوره حقوقی پیشگیرانه آشنا شویم.

مشاوره حقوقی چیست؟

در اولین گام از بررسی فرق بین راهکار حقوقی و مشاوره حقوقی پیشگیرانه بایستی با تعریف مشاوره حقوقی آشنا شویم. تصور کنید، یک مشکل حقوقی برای شما به وجود آمده یا می خواهید قبل از انجام یک عمل حقوقی تمامی جوانب را بسنجید. در این مواقع چه کار می کنید؟ قطعا به یک وکیل پایه یک دادگستری مراجعه خواهید کرد. در نتیجه مشاوره حقوقی عبارت است از فرایندی که در آن، وکیل پایه یک دادگستری به متقاضیان مشاوره حقوقی فوری، راهکارهای تخصصی و اصولی ارائه می دهد. البته بایستی بدانید که دریافت مشاوره حقوقی از وکیل در برابر گرفتن وکیل برای حل و فصل پرونده ها از نظر هزینه ای به صرفه تر می باشد. 

منظور از مشاوره حقوقی پیشگیرانه چیست؟

حال که با مشاوره حقوقی آشنا شدیم، در مسیر آشنایی با فرق بین راهکار حقوقی و مشاوره حقوقی پیشگیرانه بایستی به سراغ تعریف مشاوره حقوقی پیشگیرانه برویم. البته قبل از آن بهتر است یک تصور غلط و رایج را بررسی کنیم. بسیاری از افراد تصور می کنند که لزوم مشاوره حقوقی با وکیل تنها پس از رخ دادن اختلافات حقوقی مطرح می شود. در واقع این افراد به «نوش دارو پس از مرگ سهراب» اعتقاد دارند.

در همین میان مشاوره حقوقی پیشگیرانه اهمیت می یابد. در واقع وکیل با توجه به دانش و تخصصی که دارد، می تواند فرد را نسبت به ریسک های احتمالی حقوقی که ممکن است در آینده با آنها روبرو شود، آگاه سازد. پس می توان مشاوره حقوقی پیشگیرانه را آن مشاوره حقوقی دانست که قبل از وقوع اختلافات حقوقی و به منظور جلوگیری از آنها به متقاضیان داده می شود.

راهکار حقوقی چیست؟

یکی دیگر از مواردی که قبل از آشنایی با فرق بین راهکار حقوقی و مشاوره حقوقی پیشگیرانه بایستی بدان بپردازیم، تعریف راهکار حقوقی می باشد. اگر چه می توان با مشاوره حقوقی پیشگیرانه نسبت به بروز برخی از اختلافات حقوقی پیشگیری نمود اما گاهی اوقات بروز اختلاف حقوقی ناگزیر می باشد. در نتیجه ضروری است که با وکیل برای دریافت راهکار حقوقی مشورت داشته باشیم.

در واقع همانطور که اگر شخصی دچار مشکل قلبی شود، به بهانه اینکه وی امور لازم جهت پیشگیری از ابتلا به مشکلات قلبی را انجام نداده، نمی توان از عمل کردن او اجتناب نمود، مسائل حقوقی نیز چنین می باشند. پس حتی بعد از رخ دادن مشکلات حقوقی می توانید برای آگاهی از حق و حقوق خودتان با مشاوره تلفنی در ارتباط باشید.

برای دریافت راهکار حقوقی در وکیل تلفنی چه باید کرد؟

همانطور که گفته شد، دریافت بهترین راهکار حقوقی می تواند کلید گمشده حل و فصل پرونده های حقوقی شما باشد. در نتیجه موسسه حقوقی وکیل تلفنی که یکی از برترین موسسات حقوقی کشور محسوب می شود، شرایط مشاوره حقوقی تلفنی را برای شما فراهم کرده است.

 images_1688214389_64a01b7586f9e.png

شما می توانید جهت مشاوره با وکیل برای دریافت راهکار حقوقی با شماره 09212242670 یا 02147625900 تماس بگیرید. نکته ای که ذکر آن ضروری می باشد، این است که این مجموعه امکان دریافت مشاوره را به صورت 24 ساعته فراهم کرده است. فرقی ندارد که در چه ساعت از شبانه روز هستیم. شما می توانید با تماس از طریق شماره های مذکور، مشکلات خود را با متخصصین این مجموعه در میان بگذارید. همچنین در آخر بایستی به این نکته اشاره نماییم که کلیه خدمات موسسه حقوقی وکیل تلفنی در تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل نیز به شما ارائه می گردد. 

تفاوت راهکار حقوقی و مشاوره حقوقی پیشگیرانه چیست؟

اکنون نوبت آن است که به سراغ فرق بین راهکار حقوقی و مشاوره حقوقی پیشگیرانه برویم. این دو اصطلاح حقوقی تفاوت های گوناگونی دارند. با این حال می توان عمده ترین فرق بین راهکار حقوقی و مشاوره حقوقی پیشگیرانه را با ضرب المثل «پیشگیری» بهتر از «درمان» است، توضیح داد.

همانطور که اشاره کردیم در بسیاری از مواقع عاقلانه ترین کار این است که افراد قبل از اقدامات حقوقی خود، نظر یک وکیل را بپرسند. به عنوان مثال اگر شما قصد داشته باشید که یک خانه بخرید یا یک قرارداد مهم تجاری امضا کنید، بهتر است قبل از هر چیزی یک مشاوره حقوقی فوری با وکیل داشته باشید. در اینگونه موارد وکیل پس از بررسی شرایط سعی می کند، با ارائه مشاوره درست از بروز اختلافات آتی جلوگیری نماید. این همان اصطلاح مشاوره حقوقی پیشگیرانه می باشد.

 images_1688214412_64a01b8cef391.png

از طرفی متاسفانه هنوز فرهنگ مشاوره حقوقی پیشگیرانه در جامعه ما آنچنان جا نیفتاده است. در نتیجه بسیاری از افراد با مشکلات حقوقی مختلفی روبرو می شوند. به علاوه بروز مشکلات حقوقی در زندگی افراد، امری اجتناب ناپذیر است. در نتیجه افراد بعد از بروز اختلافات حقوقی به کمک یک وکیل نیاز داشته دارند اما آیا باید آنها را رها نمود؟ قطعاً پاسخ این سوال منفی است. پس اگر بعد از بروز اختلافات حقوقی به فکر اخذ مشاوره حقوقی بیفتید، می توانید از وکیل برای دریافت راهکار حقوقی کمک بگیرید.

هزینه دریافت مشاوره حقوقی پیشگیرانه در وکیل تلفنی

حال که با فرق بین راهکار حقوقی و مشاوره حقوقی پیشگیرانه آشنا شدیم، قطعا به دنبال دریافت مشاوره از موسسه حقوقی وکیل تلفنی هستید اما بایستی بدانید که این کار بدون هزینه نخواهد بود. پس اگر این سوال برای شما پیش آمده که هزینه مشاوره در وکیل تلفنی چقدر است، بایستی بگوییم این هزینه با توجه به نوع مشاوره و سایر فاکتورهای دیگر متغیر می باشد. البته در آخر نیز ذکر این نکته ضروری است که هزینه تعیین شده توسط موسسه حقوقی وکیل تلفنی برای مشاوره در مقایسه با سایر موسسات حقوقی بسیار ارزان و مقرون به صرفه خواهد بود. شما می توانید برای دریافت مشاوره حقوقی با مشاوران این مجموعه در ارتباط باشید.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب