دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

وقتی سمفونی «روح الله» ارکستر رسانه ملی را احیا می‌کند + فیلم

وقتی سمفونی «روح الله» ارکستر رسانه ملی را احیا می‌کند + فیلم
سمفونی «روح‌الله» به رهبری سرژیک میرزاییان توسط ارکستر سمفونیک سازمان صدا و سیما در کنار تک نوازی‌ها و خواندن اشعار مختلف درباره امام خمینی(ره) نواخته شد.
کد خبر : 850714

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم «باده عشق» با حضور علیرضا قزوه، مدیر دفتر موسیقی سازمان صدا و سیما و جمعی از شاعران و هنرمندان کشور با اجرای سمفونی روح الله توسط ارکستر سمفونیک سازمان صدا و سیما به مناسبت سی و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) شب گذشته، دوازدهم خرداد ماه در سالن کوثر سازمان صدا و سیما برگزار شد.

در این مراسم قطعه «خورشید رخشان» ساخته علی اکبر قربانی با شعری از محمد عبدالحسینی و با رهبری ارکستر و کر سرژیک میرزیان و قطعه «کاروان» یا همان ای ساربان که در دوران امام با صدای مهرداد کاظمی اجرا شده بود، با صدای سید محسن حسینی و ارکستر و کر با رهبری سرژیک میرزاییان و شعری از شیخ ازل سعدی اجرا شد.

همچنین در این مراسم شعرخوانی‌ها، تکنوازی نی و مراسم سنج و دمام نیز صورت گرفت.
 
** قزوه: امام خمینی(ره) منظومه‌ای بود که به زمین نزدیک شد
 
در این مراسم علیرضا قزوه در سخنرانی عنوان کرد:‌ امام خمینی(ره) منظومه‌ای بود که به زمین نزدیک شد. این مرد بزرگ را در یک هزاره بعد می‌توان به درستی شناخت. از هر لحاظ که حساب کنیم آثاری که امام به جا گذاشت، شگرف بود. ایشان جامع علوم بود انسانی که جامعیت کامل دارد، دربین تمام رهبران ، پادشاهان و شخصیت‌های بزرگ از مناظر فقه، فلسفه، عرفان و .. سرآمد بود و به همین دلیل هم توانست خط تاریخ را تغییر دهد.
 
وی با بیان خاطره‌ای در خاک بصره زمانی که هنوز صدام حاکم بود، گفت: یادم می‌آید در همان دوره شاعرانی در بصره در مدح امام شعرخوانی می‌کردند و من از این جهت سجده شکر به جای آوردم که در سرزمینی که بیشترین آتش‌ها بالای سرش است، چطور می‌تواند این اتفاق بیافتد.
 
قزوه اظهار داشت: امام در قلب مردم دنیا جا دارد. در خواب‌هایم آنقدر ایشان پررنگ هستند که یک بار خواب دیدم پایین خانه کعبه حسینیه قرار داد که همه بزرگان در آن هستند، زمانی که حضرت امام وارد شدند، همه بزرگان به احترام ایشان بلند شدند.
 
** کمساری: امام هم در زمان حیات و هم پس از رحلت مورد اقبال بود
 
در این مراسم همچنین حجت الاسلام علی کمساری رییس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی نیز در صحبت‌هایی گفت: در مواجهه با مشاهیر و شخصیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی به دو گونه برخورد می‌شود؛ بعضی از شخصیت‌ها بعد از اینکه از دنیا می‌روند نام آن‌ها پر آوازه می‌شود و برخی در زمان حیات خود مورد توجه قرا می‌گیرند، اما بعد از مرگ به فراموشی سپرده می‌شوند که در بین معاصرین کم نبودند کسانی که پس از مرگ اسم‌شان به زور نیز شنیده نمی‌شود. حال امام به کدام دسته تعلق دارد؟ امام هم در زمان حیات و هم پس از حلت مورد اقبال قرار گرفتند و لذا جزو استثنائات در این حوزه هستند.
 
این مراسم به همت موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) و دفتر شعر و موسیقی و سرود سازمان صدا و سیمادفتر امور موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب