بیان آزادانه و مسئولانه اندیشهها در کرسیهای آزاداندیشی
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین رویداد ملی کرسیهای آزاداندیشی در مرحله کشوری با حضور ۴۲۵ تیم از سراسر کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در چهار محور اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی بصورت مجازی در حال برگزاری است.
این رقابتها از دی ۱۴۰۱ آغاز شده و تا پایان تیر ۱۴۰۲ ادامه خواهد یافت و پس از برگزاری چندین دور رقابت، مجموعاً ۶۴ تیم به مرحله نهایی راه پیدا خواهند کرد که ۴ تیم در هر محور برتر شناخته میشوند و جوایز نفیسی تقدیم خواهد شد. هر محور شامل ۵ موضوع مرتبط است که تیمهای حاضر دانشجویان در قالب گروههای موافق و منتقد با موضوعات مطرح شده به مناظره میپردازند.
در این رویداد بزرگ فرهنگی-علمی برای رقابت و مناظره در مراحل درون واحدی و استانی تعداد ۳ داور متخصص مرتبط و در مرحله کشوری از پنج داور متخصص مرتبط استفاده میشود. زمانبندی اجرای هر رویداد ۶۰ دقیقه برای دو تیم موافق و منتقد در نظر گرفته شده است که شروع رویداد توسط تیم موافق و پایان آن توسط تیم منتقد و با اعلام و اجازه کارشناس مجری انجام میگیرد.
در هر کرسی یک کارشناس مجری حضور دارد و وظیفه مدیریت جلسه بر عهده این فرد است که علاوه بر توانایی اداره فضای جلسه و مدیریت گفتگوها به موضوع برنامه نیز تسلط داشته و میتواند گفتگوها را ذیل موضوع برنامه متمرکز کند و از پراکنده گویی و خارج شدن از موضوع جلوگیری نماید.
حسن غنیمتی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد تهران غرب به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا بیان کرد: سومین دوره رویداد ملی کرسیهای آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی، در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در ایجاد محیط سالم برای شکل گیری بحثهای تخصصی و پاسخ به پیام معظم له مبنی بر تداوم این سنت حسنه در دانشگاههای کشور، طبق برنامه اعلام شده از سوی دبیرخانه مرکزی رویداد، در مجتمع پیامبر اعظم (ص) واحد تهران غرب برگزار میشود.
مهمترین اهداف برگزاری این رویداد ملی میتوان در تضارب آرا میان تفکرات متکثر برای حل مسائل کشور، ایجاد محیط مطلوب برای بیان آزادانه و مسئولانه اندیشهها در دانشگاه با توجه به تقویت مولفههای وحدت امنیت ملی و ارزشهای اسلامی، ارتقای فرهنگ نقد پذیری تفکر خلاق، نقاد و ایجاد شور و نشاط میان دانشجویان، تمرین و تقویت فعالیتهای گروهی منسجم و هدفمند و تقویت انگیزههای ارتقای دانش و آگاهی در میان دانشگاهیان و ایجاد بستر مناسب برای تشویق و زمینه سازی فرایند تولید علم از جمله اهداف این برنامه است.
انتهای پیام/