طعم شیر در کارتنهای مقوایی دستخوش تغییرات میشود
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، شیر نوعی نوشیدنی مقوی و خوشمزه است که اغلب افراد باید در برنامه غذایی خود قرار دهند. این نوشیدنی طعم بسیار ملایمی دارد که نسبت به نوشیدنیهای دیگر بیشتر مستعد طعمهای ناخوشایند بستهبندی است. طعم این نوشیدنی خوشمزه همچنین میتواند تحتتاثیر محیط یخچال باشد؛ بنابراین باید در انتخاب ظروف شیر انتخاب درستی داشته باشیم. در این باره تحقیقاتی انجام شده است که در ادامه به آن اشاره شده است.
تحقیقات اخیر نشان داده است نوع مواد ظروف شیر بر طعم آن اثر مستقیم دارد. دانشمندان از دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی در این خصوص آزمایشهای متعددی انجام دادند. در این آزمایشها شیرهای کامل، پاستوریزه و بدون چربی در تاریکی مطلق و دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شدند. محققان برای انجام بهتر آزمایش از چندین بستهبندی متنوع مانند کارتنهای مقوایی، کیسه پلاستیکی، سه پارچ پلاستیکی و یک بطری شیشهایی استفاده کردند. آنها پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ روز مجدد طعم نمونههای اولیه را در آزمایشگاه تجزیه و تحلیل کرده تا تاثیر بستهبندیها را بر محتوای آن مشاهده کنند.
محققان در آزمایشهای خود طعمهای متفاوتی را نیز مشاهده کردند. آنها از روشی به نام روش کروماتوگرافی برای جداسازی اجزای شیر استفاده کردند. در نهایت آنالیزها نشان داد که ترکیبات مقوا در شیر وجود دارد. در این تحقیقات همچنین نشان داده شد که مقوا بر شیر بدون چربی تا شیر کامل اثر بدتری و در مقابل در پارچهای پلاستیکی نسبت به بطریهای شیشهایی طعمهای تازهتری دارد. شیر موجود در کیسههای پلاستیکی طعم خوبی نداشت، اما از طعم شیرهای موجود در مقوا بهتر است. همچنین کودکان در ایالات معرض خطر هستند، زیرا در مدارس آنها شیر در کارتنهای مقوایی سرو میشود.
انتهای پیام/۳۰۰۴
انتهای پیام/