یادمان شهید شاهرخ ضرغام در بهشت زهرا رونمایی میشود
قاسم صادقی بنیانگذار و مسؤول یادمان شهدای کوی ذوالفقاری آبادان در گفتوگو با خبرنگار حماسه و مقاومت خبرگزاری آنا با اشاره به استقبال روزافزون زائران راهیان نور از یادمان شهید شاهرخ ضرغام گفت: از سال ۱۳۹۲ یادمان شهدای کوی ذوالفقاری را به ثبت بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس رساندیم. از آن سال، من همراه با پسر و عروسم در خدمت زائران راهیان نور در این مکان هستیم.
وی افزود: همچنین یادمان شهدای ذوالفقاری نخستین سنگر دفاع از آبادان در دوران دفاع مقدس با شماره ثبت ۱۶ در تاریخ ۲۵ شهریورماه سال ۱۳۹۴ در فهرست میراث فرهنگی و معنوی کشور قرار گرفته است.
قاسمی بیان داشت: در ایام راهیان نور گذشته (اسفندماه سال ۱۴۰۰ تا فروردینماه سال ۱۴۰۱) بیش از ۴۱ هزار نفر از مردم از این یادمان زیارت کردند. در اینجا حسینیهای وجود دارد که به صورت شبانهروزی به زوار خدمات ارائه میدهد. این در حالی است که در ایام پیک حضور زوار در این منطقه، برخی اوقات شاهد اسکان ۱۰ هزار نفر از زائران در این مکان هستیم.
وی ادامه داد: از آنجایی که پیکر مطهر شهید شاهرخ ضرغام مفقودالجسد و مفقودالاثر است، بنا شد به مناسبت چهلودومین سالگرد شهادت شاهرخ ضرغام، یادمان این شهید در بهشت زهرای تهران با همکاری بنیاد شهید، سپاه محمد رسول الله (ص)، یادمان شهدای دشت ذوالفقاری آبادان و سازمان بهشت زهرا نصب شود.
مسؤول یادمان شهدای کوی ذوالفقاری آبادان با تأکید بر اینکه در میان زائران راهیان نور شهید شاهرخ ضرغام به عنوان شهید مستجابالدعوه شناخته شده است، ابراز داشت: به همین خاطر قرار شد سنگ یادبودی به نام شهید شاهرخ ضرغام؛ حر انقلاب در قطعه ۲۴ بهشت زهرا کنار مزار همرزمان شهید شاهرخ و همچنین کنار شهید سیدمجتبی هاشمی فرمانده شهید شاهرخ ضرغام به عنوان شهید مفقودالاثر و مفقودالجسد بنا شود.
به گزارش آنا، یادمان شهدای دشت ذوالفقاری در کیلومتر ۹ جاده آبادان، جنب یادمان شهید تندگویان واقع شده است که در سال ۱۳۹۲ با محوریت نمایش حماسههای کوی ذوالفقاری، شکست حصر آبادان و مقاومتهای شهید شاهرخ ضرغام ایجاد شده است.
شهید شاهرخ ضرغام در اول دیماه سال ۱۳۲۸ در تهران به دنیا آمد. او جثه درشتی داشت. او بارها مقام قهرمانی در کشتی را به دست آورد. او در زمانی که انقلاب شده بود، متحول شد و به انقلاب پیوست. با شروع جنگ تحمیلی شاهرخ ضرغام به همراه ۶۰، ۷۰ نفر از دوستانش به اهواز سفر کرد و سپس به سوسنگرد و دشت ذوالفقاریه آبادان رفت. سرانجام حر مدافعان وطن در۱۷ آذرماه ۱۳۵۹ در عملیات پاکسازی جاده آبادان، ماهشهر به شهادت رسید. یادمان او در دشت ذوالفقاری آبادان با گذشت سالها همچنان مورد توجه زوار راهیان نور است.
انتهای پیام/