دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون وزیر ارتباطات اعلام کرد؛

دستیابی به فناوری تعمیر فیبرهای دریایی با همراهی یک شرکت دانش‌بنیان

دستیابی به فناوری تعمیر فیبرهای دریایی با همراهی یک شرکت دانش‌بنیان
امیر محمدزاده لاجوردی گفت: مشکل اختلال در شبکه اینترنت به دلیل قطع فیبر نوری در برخی از نقاط با همراهی یک شرکت دانش‌بنیان رفع و ۷۲۰ گیگابایت به ظرفیت اینترنت کشور اضافه شده است.
کد خبر : 817327

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، درپی آسیب دیدن کابل فیبر نوری دریایی(GBI) در بستر دریای خلیج فارس که اوایل سال جاری رخ داد و منجر به اختلال و کاهش ظرفیت ارتباطات بین‌الملل در کشور شد، یک شرکت ایرانی با حمایت‌های شرکت ارتباطات زیرساخت؛ موفق شد کابل‌های آسیب دیده فیبر نوری دارای برق در اعماق دریا را ابتدا مکان‌یابی و سپس قسمت آسیب دیده را که طول آن به چهارکیلومتر می‌رسید را در عملیات دشوار و پیچیده ترمیم و مرمت کند. این اقدام علاوه بر مقابله با تحریم‌های بین المللی در این حوزه، باعث صرفه جویی در زمان و کاهش هزینه‌های ارزی شد.

امیر لاجوردی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت که برای بازدید از این فرآیند به جاسک سفر کرده است با اعلام اینکه با تعمیر این ناحیه از کابل فیبر نوری عملا ۷۲۰ گیگابایت به ظرفیت اینترنت کشور اضافه شد، درباره پیچیدگی این فناوری گفت: از داخل این فیبر ولتاژ عبور می‌کند و برای تعمیر آن باید ابتدا نقطه آسیب دیده شناسایی شود که ۴ نقطه به همین منظور شناسایی شد و کابل در کف دریا از طریق روبات، برش خورد و به بالا کشیده شد و از طریق دستگاه‌های خاص، تخلیه بار الکتریکی انجام شد تا عمل تعمیر انجام شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه کیفیت و دقت این تعمیر به تایید ناظران بین المللی رسیده است گفت: این شرکت دانش‌بنیان که این کار تعمیر را انجام داد به عنوان پیمانکار نگهداری کابل‌های دریایی خلیج فارس هم برای جام‌جهانی از سوی کشور‌های خارجی انتخاب شد.

وی افزود: این فناوری که در حوزه کابل کشی و تعمیر انجام شد، سالانه ۲۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور خواهد داشت و می‌توانیم به کشور‌های منطقه هم خدمت دهیم که به نوعی درآمدزایی برای کشور خواهد داشت.

انتهای پیام/4144

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب