آموزش فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی برای ورود به صنعت غذایی و دارویی
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، دومین دوره توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه مسئولان فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی کشور در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
در این دوره مسئولان فنی به عنوان سربازان صف اول حفظ و ارتقا ایمنی و سلامت محصولات غذایی و بهداشتی معرفی شدند که بر اجرای دقیق مصوبات قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی جامعه نظارت دارند.
مسئولان فنی شغل حساس و سختی دارند و مستقیما با سلامت و ایمنی محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی و سلامت مصرف کنندگان آن در جامعه ارتباط خواهند داشت.
فارغالتحصیلان رشتههای مهندسی صنایع غذایی، مهندسی شیمی، علوم تغذیه، میکروبیولوژی، دامپزشکی، داروسازی، بهداشت محیط و رشتههای تخصصی صنایع غذایی برای ورود به صنعت غذا و آشامیدنی در غالب شغل «مسئول فنی» و به تبع آن دریافت پروانه فعالیت از سازمان غذا و دارو برای تسلط در اجرای وظایف محوله مهارتهای علمی و تخصصی خود را ارتقا دهند و ملزم به گذراندن این دوره هستند.
این رویداد به فارغ التحصیلان این امکان را میدهد تا برای ورود به صنعت و آشنایی با سامانه الکترونیک سازمان غذا و دارو (TTAC) و نحوه دریافت مجوز تاسیس و بهرهبرداری بهداشت (ثبت منبع) در این سامانه در واحدهای تولیدی و وارداتی، آمادگی لازم را کسب کنند.
انجمن جامعه صنفی مسئولان فنی غذایی، آرایشی و بهداشتی برای شاغلان در این حوزه بعد از شرکت در رویداد ۵ امتیاز بازآموزی در نظر گرفته است و برای فارغ التحصیلان رشتههای صنایع غذایی، تغذیه وشیمی، با صدور مجوز فعالیت زمینه استخدام آنان با عنوان مسئول فنی غذا و دارو فراهم کرده است.
آشنایی با قوانین خوراکی و آشامیدنی، آشنایی با شرح وظایف مسئول فنی، آشنایی با سامانه TTAC سازمان غذا و دارو، نحوه انجام ثبت منبع (دریافت پروانه بهره برداری بهداشتی) غذایی و آشامیدنی در سامانه TTAC از سرفصلهای این دوره است.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/