آسیبپذیری هرتزبلید سیپییو را تحت تأثیر قرار میدهد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، یکی از آسیبپذیریهای رایانهای با نام «هرتزبلید» که سال گذشته کشف شده بود اخیراً به طور گستردهای تراشههای هوشمند را هدف قرار داده و اطلاعات موجود در رایانههای شخصی را در فضای مجازی افشا میکند. کارشناسان فناوری معتقدند آسیبپذیری Hertzbleed تهدیدی جدی برای نرمافزارهای رمزنگاری است.
طبق بررسیهای انجام شده این نوع آسیبپذیری پردازنده مرکزی سیستمهای رایانهای(CPU) را هدف قرار داده و اختلالات جدی در رایانه کاربران به وجود میآورد. در واقع با استفاده از این آسیبپذیری سیستمها هک میشود ولی به ظاهر نشانهای از هک شدن موجود نیست. یکی از ایراداتی که پس از درگیر شدن سیستم با آسیبپذیری Hertzbleed به وجود میآید افزایش مصرف برق سیپییو است و در مواردی نیز انتشار صداهای نامتعارف از تراشه مرکزی در سیستمهای آلوده شنیده شده است.
پس از نفوذ هکرها به تراشه هوشمند رایانه کاربران از طریق آسیپپذیری گفته شده اثرات مخرب آن به تدریج بروز کرده و همین موضوع باعث میشود کاربر به سرعت متوجه آلوده شدن سیستم خود نشود. ارزیابیهای شرکتهای معتبر امنیت سایبری نشان میدهد تقریباً تمامی تراشههای مرکزی شناخته شده در جهان در برابر Hertzbleed آسیبپذیر هستند و فعلاً تنها راه جلوگیری از آسیبهای آن تغییر و بهروزرسانی دائمی گذرواژه حسابهای کاربری است. شاید تنها ویژگی مثبت آسیبپذیری Hertzbleed نسبت به سایر بدافزارها سرقت تدریجی اطلاعات پس از آلوده شدن رایانه باشد. مدیران شرکتهای اینتل و ایامدی اعلام کردند در حال برنامهریزی برای شناسایی راههای کنترل و مقابله با آسیبپذیری Hertzbleed هستند.
انتهای پیام/۴۱۴۴
انتهای پیام/